Kolko ti je Boz platio da skreneš pozornost na sebe?
Vjerovali ili ne, Boz je zgotovio Immortal Kombat!
Kako bi sve bilo OK, odlučio mi ga je prvo pokazati da se usuglasimo oko nekih detalja. Skupa smo slavili Novu pa smo se dogovorili da usput i to riješimo.
Tokom vađenja stvari iz auta, ja sam uzeo Bozovu jaknu u kojoj je bio prijenosni HDD na kojem je, između ostalog, bila i finalna verzija Immortal Kombata, no što se desilo... Kako sam ovlaš uzeo jaknu, kad sam ušao u kuću iz džepa je taj hard ispao i pao na pod. Kad smo ga spojili na komp glasao se poput mačke kojoj gule kožu na živo, ali je pokazivao da ima 2 terabajta slobodnog, nealociranog prostora... U odnosu na originalnih 320GB punih filmova, glazbe i Immortal Kombata.
Boz, naravno, nema backup. So... My bad?
Pošto mora krenuti od početka, očekujte da Immortal Kombat bude live tamo negdje sredinom 2017. godine, nakon lokalnih izbora.
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
Kolko ti je Boz platio da skreneš pozornost na sebe?
May our only occupation be not having a job, and may the only cocktails that we make be molotov!Izvorno postao Neven <R>
Mislim da se nitko ne sjeća više.
Platio je to svojim hardom.Izvorno postao StormCr0w
-kazem ti, nisu sredeni.
Platio sam 320 GB.
Najbrži pištolj Policije Okusa. Može da pogodi sve od bilo gdje. Također piše i poeziju.
+1Izvorno postao Čux
Izvorno postao W3DR4N
Volio bih da je šala, fakat. Iako sam razvio teoriju danas da se hard samoinicijativno bacio i oduzeo si život, pošto je vidio previše toga.
-kazem ti, nisu sredeni.
Evo, neka nam Boz napiše ukratko što je zamislio za IK, ili uploada neku skicu/nešto sa drugog harda, možda mu povjerujemo.
PINGU! PINGU JE STRGO HARD! NE JA!
Ja sam u potpunosti nevin!
Najbrži pištolj Policije Okusa. Može da pogodi sve od bilo gdje. Također piše i poeziju.
Prebacivanje odgovornosti, korupcija je došla na vrh!
Ajmo sad je na redu jedna interna šala, da bude vjerodostojnije.
Svi smo mi Mirko.
Huehue.Izvorno postao McPingvin_v2.0