Drugi put sam je prešao. Zaboravio sam napisati da mi se sviđa kako se da izgurati 60 levela u jednom prelasku.
Na trećem actu prebaciš da experti i na vidiš kako exp ide.
Drugi put sam je prešao. Zaboravio sam napisati da mi se sviđa kako se da izgurati 60 levela u jednom prelasku.
Na trećem actu prebaciš da experti i na vidiš kako exp ide.
Edit.
Ma diablo je naporan meni kad mu se healthi napune ili nestane pa moras glupe klonove lupat i još moram one cut scene stalno cekat 3-4 sekunde dok se cancellaju. Bolje mi je sam bezumno rokat, ovo 3sec cekanje me izbaci iz takta.
uuuu
http://www.diablofans.com/news/48110...-0-ptr-preview
me lajki
2.0.1 PTR
http://www.diablofans.com/blizz-trac...tr-patch-notes
dobar masni patch, a đabe
Best thing ever!
Diablo III 2014-06-27 10-35-37-67.jpg
raskoš Greater Riftova, jedino malo sucka gustoča mobova, za sada
Vizualno mi cijeli ovaj level izgleda spektakularno.
Meni pare.
Nove animacije.
Držim fige da spear oružja dobiju buff. Spear je koma, a želim igrati sa njima.
Patch navodno dolazi u petak.
Daj ajde nije mi jasno kako bi ovako nešto drebao izbjeći? Sva sreća pa frajer ima štit pa može blokirati napade.
Fakat moram i taj DS početi... budem zapravo čim uzmem drugi dio GOTY verziju.
Da, danas je patch. Pripremite se povelik je patch. Baš mi je drago što sam se prebacio na Amis prije mjesec dana. XD
300mb?
Greater riftovi su odlicni. Kljuc je uzet manji broj rifta da bi se za upola manje vrimena ocistija rift. Na kraju padnu dva-tri legendary itema. Znaci za jedno 7-8 minuta 2-3 legendary itema. 1h = 12 - 18 legendary itema. Skroz ok, pitanje je samo koliko ce vrimena proci prije nego mi i ovo dopizdi
Meni je pisalo da skida 6 GB. A moguče da sam krivo vidio, jutro je bilo....
A možda i ne. Znam da sam čitao Patch notes bar 15-20 min dok se instalirao patch. S time da sam imao brzinu od 1.5 MB/s.
Ma to piše kolko fajlova se patcha, ne znači to da downloada tolko
Aha, dobro.
Malo bezveze, šta me briga koliko fajlova ce biti patchirano, daj mi informaciju koliko je patch velik i bok.