Mogao bi na kontrolu vida. Ipak su tu godine.
U stvari izgleda baš dobro, da ima hrvatska slova bila bi fenomenalna.
Mogao bi na kontrolu vida. Ipak su tu godine.
lep si
Promijeni polikliniku. Ovi te puste bezveze.
da da, to je ta mehanička tipkovnica
genijalno
Sam se počastil. Nestrpljivo čekam da stigne sa Amazona.
Izgleda fora i robusno.
Odlučio sam dati susjedima Slovencima šansu, pa sam naručio Uvi Gear Pride Mini i njihovu XXL podlogu.
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Gear pride lol. Nedavno sam kupio bijeli Glorious miš i cura rekla da je pederski
Da, i mene je ime nasmijalo, ali tipkovnica je čisto ok. RGB pizdarije neću komentirati. Čak mi blue switchevi nisu preglasni. Malo klackavije tipke nego na Rapoo V500S, ali bacio sam par partija CSGO-a i odlična je za gayming. Također se lijepo vratiti na HR layout nakon dosta godina UK/US tipkovnica.
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Uzeo sam ovu. ok je , lampice su bas zabavne
Sviđa mi se štih brušenog aluminija, lijepo izgleda. Jedino više volim da svijetlo probija samo kroz tipku, a ne i okolo.
Tipkovnica je bomba. G815 klicky tipke. Brijao sam da je možda previše 160 eura, ali sam prezadovoljan. CoD se igra bogovski na ovome. Htio sam taj Logitech RGB jer ima bezbroj tih profila na softwareu.
Tipke su plitke jedino, a switcheve sam išao malo guglat kad si me sad pitao. Kaže ovo: The Logitech GX key switches are Cherry MX clones made by Kailh. They are probably rebranded Kailh PG1511 series.Variants are clicky GX Blue, tactile GX Brown and linear GX Red.
https://deskthority.net/wiki/Logitech_GX
Sluške baš niti ne koristim jer igarm gotovo uvijek solo online, tak da sam navikao na zvučnike. Nedavno sam kupio i onaj vmoda mic. Generalno mi smetaju sluške na glavi, baš volim zvučnike. Ali su jeben par slušalica, lagane i udobne i jeben je taj otvoreni tip, daje gro dobar zvuk, pogotovo ovaj SHP9500 brijem.
Ove G tipke i meni smetaju. Trebao bi ih koristit onda, al ne znam kako i čemu služe, davno sam to znao kod tih prvih G tipkovnica dok nisam to niti imao, fakat Ove gore su valjda light profili on the fly. Uglavnom nemam pojma tipkat, neznam niti di su mi znakovi jer ne odgovara onome što je na tipki dok kliknem. Valjda moram promijenit layout u winsima.
Uglavnom nekad popizdim dok trebam neki sitni mail brzo napisat od doma za posao ili tak nešto, trebao bih si malo to sredit...