Prikazujem rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Kako kompletno maknuti yahoo toolbar s kompa?

  1. #1
    Senior Member Giant leap for forum mravojed20's Avatar
    Datum registracije
    Jan 2007
    Postova
    3.755

    Kako kompletno maknuti yahoo toolbar s kompa?

    Ok ovo govno se neće neće i neće maknuti s kompjutera nikako.

    Maknuo sam ga u control panelu i naravno kad uključim mozillu još uvije je tu. Izbrišem folder di je 'instaliran', naravno vrati se folder čim upalim mozillu.

    Ima li ikakvog načina za to smeće maknut bez formatiranja?

  2. #2

    Re: Kako kompletno maknuti yahoo toolbar s kompa?

    pogledaj u about:config maybe.

  3. #3
    Senior Member You have been warned flander's Avatar
    Datum registracije
    Jan 2006
    Lokacija
    Ispod hrasta,zarađujem plaću
    Postova
    15.762

    Re: Kako kompletno maknuti yahoo toolbar s kompa?

    format c

  4. #4
    Super Moderator Fight fire with fire marijanovic's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    Virovitica
    Postova
    10.755

    Re: Kako kompletno maknuti yahoo toolbar s kompa?

    CCleaner + SuperAntiSpyware + HitmanPro + Malwarebytes Anti-Malware + Kaspersky Antivirus 2013 trial + opet CCleaner.
    To bi trebalo očistiti. XD
    Moj YT kanal | Komp i periferija | Mob: OnePlus 6
    I'm running out of boxes to think outside of.

  5. #5
    Senior Member My way or the highway
    Datum registracije
    Jun 2007
    Lokacija
    Slav. Brod/Rijeka
    Postova
    7.488

    Re: Kako kompletno maknuti yahoo toolbar s kompa?

    = Citat = Izvorno postao Razzarach
    pogledaj u about:config maybe.
    Kolko ne znas... Sramota.
    || Intel® Core™ i5-4570 @ 3.2 GHz || nVIDIA GeForce GTX260 || ASUS H87m Plus MBO || 2x4GB Corsair Vengeance @ 1600 MHz || OCZ ZT 750 Fully Modular PSU ||

  6. #6
    Senior Member Giant leap for forum mravojed20's Avatar
    Datum registracije
    Jan 2007
    Postova
    3.755

    Re: Kako kompletno maknuti yahoo toolbar s kompa?

    = Citat = Izvorno postao marijanovic
    CCleaner + SuperAntiSpyware + HitmanPro + Malwarebytes Anti-Malware + Kaspersky Antivirus 2013 trial + opet CCleaner.
    To bi trebalo očistiti. XD
    XD a jbte

    Pišem diplomski i ne smijem sad petljat niš po kompu ali ovako nešto iritantno nisam nikad vidio lol. niš probat ću očistiti nekako pošto format jednostavno ne smijem sad.

  7. #7
    Administrator You have been warned W3DR4N's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    Moja je kuća na kraju sela, tu zorom dođem, a odem s noći, pa pijem vina crna i bijela...
    Postova
    16.344

    Re: Kako kompletno maknuti yahoo toolbar s kompa?

    Tools>add-ons. Obriši i restartaj Firefox. Normalno da ga vrati kad Firefox kod svakog dizanja provjerava nadogradnje i popravlja dodatke.

    Od ovog marijanovicevog dreka bi kompjuter vjerojatno eksplodirao.

  8. #8
    Senior Member My way or the highway Hexfire's Avatar
    Datum registracije
    Apr 2011
    Lokacija
    Konjščina
    Postova
    7.553

    Re: Kako kompletno maknuti yahoo toolbar s kompa?

    Instaliraj Chrome

  9. #9
    Senior Member You have been warned flander's Avatar
    Datum registracije
    Jan 2006
    Lokacija
    Ispod hrasta,zarađujem plaću
    Postova
    15.762

    Re: Kako kompletno maknuti yahoo toolbar s kompa?

    = Citat = Izvorno postao Hexfire
    Instaliraj Chrome

  10. #10
    Senior Member Master Blaster Wizard's Avatar
    Datum registracije
    Feb 2006
    Lokacija
    Zemlja čudesa
    Postova
    4.918

    Re: Kako kompletno maknuti yahoo toolbar s kompa?

    Ma i za Chrome ima toga smeća, al Operu koristi toliko malo ljudi da im se ne da niti praviti to za nju, zato je Opera najbolja.
    Well, as long as it's interesting.

  11. #11

    Re: Kako kompletno maknuti yahoo toolbar s kompa?

    = Citat = Izvorno postao Carp
    = Citat = Izvorno postao Razzarach
    pogledaj u about:config maybe.
    Kolko ne znas... Sramota.
    Meni se instalirala neka debilna trazilica pa nisam mogo maknut ni u settingsu ni nigdje nego sam pol sata zento u to govno i naso.
    SO-RIIII

Slične teme

  1. Kako spojiti dva kompa za izmjenu podataka?
    By Mirogamemasta in forum Pomagaj brate!
    Odgovora: 17
    Posljednji post: 25-06-2010, 22:55
  2. Kako vidjeti ekran drugog kompa koji se nalazi u wlan mrezi?
    By Karlo_from_Bjelovar in forum Software
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 27-08-2009, 21:47
  3. yahoo toolbar
    By MTF* in forum Pomagaj brate!
    Odgovora: 17
    Posljednji post: 19-04-2007, 18:27
  4. Kako stavit sliku s kompa u post?
    By gamer4life in forum Pomagaj brate!
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 30-06-2006, 10:19

Pravila postanja

  • Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove
  •