U OSAM/DEVET. NE JEDANAEST NAVECE.
hug:
Bilo mi dosadno a imam milion kolokvijuma, pa reko da realizujem ideju koju sam imo neko vrijeme.
U pitanju je super heroj radjen na osnovu lika naseg nam najdrazeg W3DR4N[sup:1ryydr4a]TM[/sup:1ryydr4a]-a.
Ovo je samo intro u serijal, za koji se nadam da cu nastaviti.
Hvala Kroatiju sto je dao neke ideje i sranja.
U OSAM/DEVET. NE JEDANAEST NAVECE.
hug:
Izvorno postao W3DR4N
Crbija! Sve je namjerno.
@Kroati
Krivi su navijaci, bili nevaljali pa nam policija raidala autobus i nisam stigo na vrijeme.
Jeli on to ima muda umjesto brade![]()
![]()
Eh i da nemogu neprimjetit da je upotrebljen wekijev quote iz moje teme od Red Rogue-u
EDIT: Šteta što je 'tm' na stripu napravio bi i ja koju epizodu 'offcannon' ako je potrebno, naravno uz dozvolu autora![]()
Look at us. Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
GG, zahtjevam serijal kratkih stripova u stilu Judge Dredda![]()
@ Feanor
Naravno da mozes lol. Samo nemoj da ga napravis u klinca koji igra indi igre nosi cargo pantalone i slusa metal.
@Xero
Necu da spojlam ali, niko od forumasa nije na tom stripu. Oni ce dolaziti u nastacima ali otom potom.
Mislim da sam dovoljno dugo na forumu da poznam wekya, čak sam ga jednom i vidio live na božićnoj krigliMOžda ne postam puno u zadnje vrijeme, ali i dalje lurkam skoro svaki dan
![]()
Look at us. Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
ovaj sta pada mrtav i u prozorcicu gore pise ..BOGA sam ja? umro sam![]()
![]()
![]()
E, plačem.
Nešto ovako dobro nisam pročitao već godinama.
Naravno da ne.Izvorno postao Xero
Nisam ja indie hipster!
I ne nosim kapuljače.
Nisam repper/narodnjak bitanga.
Može.
Boz je onaj lik koji obeća da će nešto iskrojiti pa mu krepa napajanje i onda se to nikad ne skroji.
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
Što sam rekao iskrojiti? Moguće da sam zaboravio...
Also, svaka slučajnost našeg policajca i komisara Fuklawa je slučajna, jelda?
Najbrži pištolj Policije Okusa. Može da pogodi sve od bilo gdje. Također piše i poeziju.
NAPOKON![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zašto Satnik, kapetan je bio više badass ;(
ŽELIM TRIJUMVIRAT U SLJEDEĆEM STRIPU!
Nemoj da se ovo prekine!
May our only occupation be not having a job, and may the only cocktails that we make be molotov!Izvorno postao Neven <R>
Bravo System!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Snow falls. Why worry where it goes. M'aiq thinks the snowflakes are pretty."
Savršeno je. Nadam se da će uskoro nastavak.![]()
Naravno.Izvorno postao The Boz
Njega sam se sjetio tek kad sam uradio, reko jebat ga neda mi se ponovo ga farbat, i onako je crven ko admin.
Neka, neka, paše mu. Pogotovo uz njegovu mržnju prema cijelom tom svemiru.Izvorno postao System
Najbrži pištolj Policije Okusa. Može da pogodi sve od bilo gdje. Također piše i poeziju.
aj sys ne seri, normalno da je windwalker na 6. s bradom i kapuljacom.. ima MLP na majici zaboga xd
i jel ono stvarno predatorova slika