Vidi rezultate ankete: Za dobru igru, najvazniji je faktor...

Glasači
51. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • Grafika

    1 1,96%
  • Igrivost

    46 90,20%
  • Replay Value

    4 7,84%
  • Kontrole

    0 0%
Stranica 1 od 2 12 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 30 od 40

Tema: Šta po vama čini dobru igru?

  1. #1

    Šta po vama čini dobru igru?

    Ajd, da vidimo, ludo me zanima...
    Znam da bi mnogi odabrali vise odgovora, ali sta se moze?

    Dakle
    Grafika- vjerujem da svi znaju sta se podrazumijeva

    Igrivost- koliko vas igra uvuce u svoj svijet; dal sve sto u igri radite ima smisla, ili automatizirano radite sta se od vas trazi...

    Replay Value- Dal se igru vrijedi igrati nakon sta ste ju vec presli, iz vise razloga: dobra igra, otkljucavanje skrivenih stvari...

    Kontrole- Dal se krecete jednostavno i fluidno kao Prince, ili se vas lik zabija u svaku prepreku...


    Ako nije nista od navedenog, napisite u postu!

  2. #2
    Senior Member It lives by night
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    Šestine, Mlinovi
    Postova
    686
    Naravno, zna se moj odgovor....
    Definitivno GRAFIKA
    "Arogantnim ljudima treba povremeno polomiti ruke i noge. Tako da dok leze bespomocni pod tvojim nogama u lokvi krvi shvate da u biti i nisu mocniji od tebe."

    WOW player

  3. #3
    Senior Member Nuke me please Imothep's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Postova
    279
    Igrivost
    Suckin up all you can, suckin up all you can suck.
    Workin up under my patience like a little tick.
    Fat little parasite.

  4. #4
    Administrator You have been warned W3DR4N's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    Moja je kuća na kraju sela, tu zorom dođem, a odem s noći, pa pijem vina crna i bijela...
    Postova
    16.344
    Ništa od navedenog

  5. #5
    = Citat = Izvorno postao W3DR4N
    Ništa od navedenog
    Daj procitaj post do kraja!

    hehe

  6. #6
    Senior Member Master Blaster
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    the City
    Postova
    4.508

    Re: Šta po vama čini dobru igru?

    = Citat = Izvorno postao BüreSuxX
    Igrivost- koliko vas igra uvuce u svoj svijet; dal sve sto u igri radite ima smisla, ili automatizirano radite sta se od vas trazi...
    definitivno, ja bi mogao igrati HOMAM 2 kolko hocete, i ponovo i ponovo i ponovo...... iako sam sve ovo osvojio i sve presao, moram is pocetka drugim putem, drugacijim nacinima... drugacijim monsterima itd itd itd...
    Cheap, but not as cheap as your girlfriend.
    I'm so goth I don't drink coffee, I drink goffee.

  7. #7
    This is nonsence...

    Sve od navedenog je važno. Niti jedna igra nije dobra ako nema svaki od ovih aspekata kvalitetno urađen.

  8. #8
    Administrator You have been warned W3DR4N's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    Moja je kuća na kraju sela, tu zorom dođem, a odem s noći, pa pijem vina crna i bijela...
    Postova
    16.344
    = Citat = Izvorno postao Osiru$
    This is nonsence...

    Sve od navedenog je važno. Niti jedna igra nije dobra ako nema svaki od ovih aspekata kvalitetno urađen.
    Svakako, kakvo je to uopće pitanje

  9. #9
    Senior Member Master Blaster
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    the City
    Postova
    4.508
    A koja igra ima sve ovo???
    dajte mi 5 primjera face, al pazite
    al kvaka je u ovome sto se SVAKOME moraju svidjeti!!!
    Cheap, but not as cheap as your girlfriend.
    I'm so goth I don't drink coffee, I drink goffee.

  10. #10
    Administrator You have been warned W3DR4N's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    Moja je kuća na kraju sela, tu zorom dođem, a odem s noći, pa pijem vina crna i bijela...
    Postova
    16.344
    Beyond Good and EvilSmi je odličan primjer takve igre
    Indigo ProphecyStakođer

  11. #11
    Senior Member It lives by night lcy's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Postova
    640
    1. konfiguracijaS- to je prva stvar na koju gledam kad kupujem igru
    2. igrivostS- moram se uzivit u igru.. tak ak je neka strashna scena da se userem...
    3. grafikaS- da vidim kako covjeku vire crijeva van...
    4. replay valueS- ne volim kad mi igra brzo dojadi... pa ju odigram samo jednom u zivotu...
    5. kontroleS- shto vishe to bolje
    6. cijenaS- pa nec kupovat neku igru koja kosta... ... ... pun kurac para... mada me cijena nikad nije sprijecila da kupim neku igru
    Icy...
    (\__/)
    (='.'=)This is Bunny. Copy and paste Bunny into
    (")n(")your signature to help him gain world domination.

  12. #12
    Senior Member Nuke me please Kimi's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    ovdje negdje
    Postova
    288

    Re: Šta po vama čini dobru igru?

    Moja mišljenja

    = Citat = Izvorno postao BüreSuxX
    Grafika- vjerujem da svi znaju sta se podrazumijeva
    Nakon kaj sam odigrala recimo FEAR, Still Life,.. grafika me recimo u gta:SA razočarala. Ne znam očekivala sam ono realnije ljude a ne crtić al igra je svejedno dobra tak da to nije utjecalo na kvalitetu igre (osim nekih poteškoća)

    = Citat = Izvorno postao BüreSuxX
    Igrivost- koliko vas igra uvuce u svoj svijet; dal sve sto u igri radite ima smisla, ili automatizirano radite sta se od vas trazi...
    nedovoljno precizno objašnjeno al ak sam dobro shvatila onda bi to odabrala jer ipak sve ovisi kak ti se igra dopadne, jer ak ti se ne svidi nećeš ju igrat ne?

    = Citat = Izvorno postao BüreSuxX
    Replay Value- Dal se igru vrijedi igrati nakon sta ste ju vec presli, iz vise razloga: dobra igra, otkljucavanje skrivenih stvari...
    ovo možda najmanje, ne znam al ponekad mi nema smisla prolazit ju ponovo - iznimka CoD2 al tu se opet radi o drukčijim postavkama (i sl igre)

    = Citat = Izvorno postao BüreSuxX
    Kontrole- Dal se krecete jednostavno i fluidno kao Prince, ili se vas lik zabija u svaku prepreku...
    kao princ ha? ha ha ovo nije loše al igra može imat odlično kretanje a radnja i ostalo su jadni pa mislim da mi to nema neku veliku važnost. Naravno da je to bitno al opet oni koji rade igru opet paze kaj rade
    no sikiriki

  13. #13
    Senior Member Fight fire with fire
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    Bjelovar
    Postova
    11.945
    = Citat = Izvorno postao W3DR4N
    Beyond Good and Evil
    mora da se salis, pa nabrojim ti sad 10 slicnih igri koje imaju bolju i igrivost i grafiku (za to vrijeme).

  14. #14
    Senior Member Master Blaster
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    the City
    Postova
    4.508
    jesam vam rekao da ne mozete izbrojiti 5 najigica koje svi mi volimo, evo vam jos jednog primjera da smo svi mi drugaciji

    jer ja pr obozavam 2D, nekome se to gadi
    volim u igricama dobar zvuk koji predocava surround, nekima je to bezveze
    ja volim kada su zvukovi snimljeni bas samo za tu igru a neki kada je samo ubacena
    obozavam gameplay u mracnim prostorijama, zanimljivim questovima, di nije samo aimShoot glavna stvar nego i logika i razmisljanje

    neki vole UT, ja volim MI
    to vam je tako, zato molim nema igra koje SVI razliciti ljudi vole...
    Cheap, but not as cheap as your girlfriend.
    I'm so goth I don't drink coffee, I drink goffee.

  15. #15
    Administrator You have been warned W3DR4N's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    Moja je kuća na kraju sela, tu zorom dođem, a odem s noći, pa pijem vina crna i bijela...
    Postova
    16.344
    = Citat = Izvorno postao Sickmanno1
    = Citat = Izvorno postao W3DR4N
    Beyond Good and Evil
    mora da se salis, pa nabrojim ti sad 10 slicnih igri koje imaju bolju i igrivost i grafiku (za to vrijeme).
    Ma 100 godina nisam igrao ništa takvo, pa mi je igra jako dobro sjela.

  16. #16
    Senior Member Lord of The Fleas jeretik's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Postova
    486
    Prije svega mastovit i kvalitetan dizajn i nepredvidljiva struktura levela

    Raznolikost

    Kakav-takav AI (citaj: zajebani protivnici)

    I na kraju, kvalitetna muzika (ako nema muzike, onda bogat ambijentalni zvuk)
    Psihopatološki poremećaji kod slabo samosvjesne kvazi-individue (kojoj je identitet otet od strane "Identitetnog Entiteta Vječnosti Trajanja Ojha Uzduž i Poprijeko Bijeli Labud Limunativ Grah Trešnjo") mogu izazvati teške... poremećaje... kupus...

  17. #17
    Senior Member No Mercy
    Datum registracije
    Nov 2005
    Lokacija
    Last train to trancentral...
    Postova
    5.469
    igrivost je temelj svake igre.grafika,glazba,itd. su šminka u toj igri,tako da bi bolje izgledala i da bi bila što igrivija.
    = Citat = Izvorno postao GTA4 spam mail
    I was poor and now I own two countries

  18. #18
    Senior Member Lord of The Fleas
    Datum registracije
    Dec 2005
    Postova
    330
    igrivost=
    Half life 2

  19. #19
    Senior Member Lock'n'Load Ludy's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    Đakovo
    Postova
    115
    Definitivno igrivost.....na prvom mjestu, a onda replay value(ako je singleplayer)...
    meni osobno grafika ne igra kljucnu ulogu, ali nemogu igrat neakvu igru ako ima koma grafiku,ali samo od danasnjih.

    Ja uglavnom sad igram igre s losijom grafikom,jer mi e ova graficka koma....gf mx400 ......tako da sad uglavnom mmorpg igram.....i igre sa NES-a i SNES-a......eventualno Sega mega system....ili C64 lol
    Gaming Since 1995


  20. #20
    Senior Member Lock'n'Load
    Datum registracije
    Nov 2005
    Lokacija
    approaching nervous breakdown...
    Postova
    195
    Igrivost bi trebao biti očigledan odgovor. Lako je naći desetine avantura kod kojih mi se grafika više dopada, ali mi je Fallout još uvijek najbolji RPG svih vremena. Također, Medieval:TW je imao gifove umjesto predivno ispoliranih 3D vojnika iz Romea, ali ipak više volim M:TW. LOTR RTS i slični noviji lijepo ušminkani RTS-ovi opet, barem što se mene tiče, ne mogu praviti konkurenciju legendarnom Starcraftu... And so on and on ad infinituum...

    Replay value je usko vezan uz igrivost, grafika, sound, to su sporedne stvari. Na to gledam kao na žene; neke od onih s kojima sam imao čast pobliže se družiti nisu ostavljale poseban grafički dojam na sveopću okolicu, ali im je igrivost i replay value bio na nevjerojatno visokoj razini, dok su, s druge strane, određene eye-candy igračice imale sve vizualne atribute i posebne shadere koje je pogonio samo najnoviji direct X monster imale nizak stupanj igrivosti a replay value se u pravilu svodio na jedan jedini prolaz, bez želje da ih ikada ponovno instaliram.

  21. #21
    Senior Member My way or the highway
    Datum registracije
    Nov 2005
    Postova
    8.709
    igrivost i grafika

  22. #22
    = Citat = Izvorno postao Voigtkampf
    Replay value je usko vezan uz igrivost, grafika, sound, to su sporedne stvari. Na to gledam kao na žene; neke od onih s kojima sam imao čast pobliže se družiti nisu ostavljale poseban grafički dojam na sveopću okolicu, ali im je igrivost i replay value bio na nevjerojatno visokoj razini, dok su, s druge strane, određene eye-candy igračice imale sve vizualne atribute i posebne shadere koje je pogonio samo najnoviji direct X monster imale nizak stupanj igrivosti a replay value se u pravilu svodio na jedan jedini prolaz, bez želje da ih ikada ponovno instaliram.
    sad će te feministice i feministički nastrojeni forumaši na kolac nabiti

    meni je atmosferičnost (= muzika najvećim dijelom) oduvijek imala posebnu ulogu, al je besmisleno samo to isticati jer dobre igre nema i bez ostalih elemenata (uz časni izuzetak Flashpoint koji je nikakve grafike, a odlične igrivosti)

  23. #23
    Junior Member Plants Vs Zombies Arthas's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Postova
    24
    igrivost je svakako najvazniji element, nakon toga slijede grafika, zvuk, glazba i jedan od jako vaznih elemenata je replay value da se igra moze igrati duze vrijeme

  24. #24
    1.OPTIMIZACIJA!

    2.Igrivost-kak to sve funkcionira

    3.grafika/kontrole-podjednako važne iako kontrole ipak malo prevladavaju

    4.replay value-nije bitan

  25. #25
    Senior Member Lock'n'Load
    Datum registracije
    Nov 2005
    Lokacija
    approaching nervous breakdown...
    Postova
    195
    = Citat = Izvorno postao sTALKer
    sad će te feministice i feministički nastrojeni forumaši na kolac nabiti
    Istinu zbori pa makar nebo palo.

  26. #26
    Senior Member Small step for mankind
    Datum registracije
    Nov 2005
    Lokacija
    Karlovac
    Postova
    2.099
    sve po redu.... ali igrivost na 1. mjestu

  27. #27
    Senior Member Lock'n'Load Ludy's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    Đakovo
    Postova
    115
    Voit...ako bude ikad ikakvo glasanje za najbolji post na pcp forumu, moj glas ide tebi za taj feminem post....prejak si
    Gaming Since 1995


  28. #28
    [quote="W3DR4N"]Beyond Good and EvilSmi je odličan primjer takve igre


    Nikad čuo!!Jel to neka avantura?!

  29. #29
    Ma skoro sve je važno,ali opet to sve najbolje izgleda kada je to sve povezano u jednu odličnu cjelinu,koja ima to sve,a i više!
    Čist primjer takve igre je :"Desperados:Wanted dead or Alive",ne zaostaji ni Far Cry daleko,a tu je i Half Life 2.

  30. #30
    = Citat = Izvorno postao Osiru$
    This is nonsence...

    Sve od navedenog je važno. Niti jedna igra nije dobra ako nema svaki od ovih aspekata kvalitetno urađen.
    Potpuno se slažem Darko! SVE treba biti kvalitetno urađeno da bi igra bila uspiješna!

Slične teme

  1. ovo me danas čini ful sretnim
    By Dreamer Deceiver in forum Genetski modificirani krpelji
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 10-03-2011, 19:56
  2. Što danas igru čini dobrom igrom!?
    By Nightyx in forum Gaming općenito
    Odgovora: 113
    Posljednji post: 02-03-2008, 19:36
  3. moze li ko dat ideju za neku dobru web browser igru
    By daramar212 in forum Programiranje i izrada igara
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 29-02-2008, 21:59

Pravila postanja

  • Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove
  •