Super, nisam to očekivao.
Super, nisam to očekivao.
"Snow falls. Why worry where it goes. M'aiq thinks the snowflakes are pretty."
Nemoj zezat...ajde baš me zanima Samo, ovo će morat bit jako dobra igra da bi bila bolja od četvorke.
"Extinction is the rule. Survival is the exception." - Carl Sagan
Ja se kladim da će bit bolji od četvorke. Dosad su svi GTAovi, počevši od drugog, eksponencijalno napredovali. Tak da i prije ikakvih informacija mogu reći da bi "V" mogao ozbiljno pretendirati za titulu najkvalitetnije igre u povijesti gaminga.
ovo me baš obradovalo... četvorka je genijalna igra koja je postala još bolja s ekspanzijama... a 5.icu jedva čekam, actually, pošto to neće još koju godinu dana sigurno, taman prije toga obnovim konfiguraciju...
The fools, the fools, the fools, They have left us our Fenian dead, And while Ireland holds these graves, Ireland unfree shall never be at peace!
RAPALJE - wat zullen we drinken
Krajnje vrijeme da odigram IV.
[center:gz2o94qw]"Čovjek bez brkova je kao žena sa njima."[/center:gz2o94qw]
Samo da nebude opet neoptimizirano smeće i loš port :/
Daj ne seri, kad sam vidio datum, već mi je srce preskočilo, onda kliknem i vidim da je riječ samo o traileru Daj zabrij da takvo nešto izađe bez ikakve najave ili pompe.
Vjerujem da će biti dobar, pogotovo ako će reciklirati stari engine i samo ga do temelja optimizirati i doraditi. To bi im uštedilo dosta vremena i mogli bi se posvetiti kreiranju najboljeg sandbox sadržaja do sada. Grafika u četvorci je isto bila OK i treba je samo dobro optimizirati da texture ne kasne i dodati objektni anti aliasing da svijet nije toliko nazubljen.
Jedino bad ako rade novi engine sa novom grafikom, onda će igra ispasti za qurac pošto će se maksimalan trud i budget u to uložiti... a sumnjam da su toliko glupi.
Nije mi jasno kako im to polazi za rukom kad su RAGE već lijepo isturpijali na GTAIV. Ovo bi morao biti isti engine, RAGE-ove mogućnosti su zbilja velike, a konzole sigurno nisu sposobne potegnuti ništa jače od toga.
Inače, od petice očekujem da freeroaming bude življi, da grad u freeroam modu ne bude samo skup skriptiranih botova koji hodaju/voze virtualnim gradom, nego da se nešto dešava.
Zanimljivo kako nema GTA: nešto tipa VC ili SA koji su bazirani na III. Odmah se skače na V
Zanimljiv novi logo, ocekivao sam isto ko IV samo V...
God is just an artist...
O M F G.... Samo da prenesu animacije lica iz L.A Noire i to je to. Opet imamo filmsku priču. Jedva čekam vidjeti trailer.
Petica (V) mi ima nekakav "dollar" štih, što me automatski asocira na hrpu love koju onda povezujem sa Las Vegasom.
(ali su rekli da se radnja više neće odvijati u Americi tako da sam vjerojatno u krivu. )
Ma GTA Srbija.
On 25 October 2011, Rockstar changed their homepage to display the logo for Grand Theft Auto V with the 'V' stylized like an American bank note.[17]SA message was printed below the logo stating that a trailer would be released on 2 November 2011
Da, vjerojatno će se odvijati u SADu, sudeći po logou. Jedina želja koju imam je da vrate prirodna prostranstva kao u San Andreasu, daje novu dimenziju freeroamingu, istraživanju i raznovrsnosti.
da, samo što je kod toga problem što sav taj prostor treba ispuniti sadržajem, a ne da je mrtav i pust..Izvorno postao Duke of Earl
The fools, the fools, the fools, They have left us our Fenian dead, And while Ireland holds these graves, Ireland unfree shall never be at peace!
RAPALJE - wat zullen we drinken
Možda stave jelene, medvjede i te pizdarije pa možeš i lovit xD
Vožnja motorom po kantrisajdu mi je jedan od najvećih užitaka u San Andreasu.
Mene samo zanima, barem zasada, okvirni release date. I naravno, na koje će platforme prvo doć.
To ti nitko ne mora reći, to se već dobro zna...
jedini moj komentar je
:')))
:')))))
Sad moram skupit pare za to -.-'.... NVM, SKUPLJA SE!
I am an island.
Ako će da bude ljudi s Jamajke, ja hepi.
Izvorno postao Nee Joe
a bome vremena imas..
Ane bas sam volio onu pustinju kojoj zapravo uopce nije bilo mjesto u mapi, kao da su je stavili za nase uzivanjeIzvorno postao Duke of Earl
also