Džaba ste krečili.
Prešli smo na novi forum jer su na stari dolazili botovi, dobro je da smo barem taj problem riješili.
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
Džaba ste krečili.
"O, words are poor receipts for what time hath stole away."
- John Clare, Remembrances
Mislio sam da CoD2 i Smite imaju gnjusno debilan community. A onda sam spoznao CS:GO. Izašao 2012., još je loš i pun bugova. Samo se nadam da će novi UT biti dobar da mogu frendove nagovoriti na njega.
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Ja sam poradi toga svega kupio 1.6 i upalim ga kada mi je krajnje vrijeme za terapiju.
Mislim, pogle ovu retardaciju. Fakat nisu bolje mogli privuć debile i kompletno uništit igru.
http://www.kitguru.net/gaming/matthe...boxes-in-csgo/
Tri godine im je trebalo. I još ima masu stvari za popraviti. Npr. pucanje kroz zidiće je iritantno, pov je retardiran, tipu vidim samo nogu ali popijem hedaru itd. Ma bitno da ima skinova i boxova. Gade mi se Valve, Steam i Source engine.
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
lol wat, igra bolja i popularnija nego ikad
Pa je, ali je još uvijek smeće. Pošto nisam igrao CS 1.6 i Source nostalgija ne utječe na mene.
Brijem da to smeće ima više čitera nego cod.
Objavljeni su detalji nadolazeće CS:GO lige s LAN završnicom u Zagrebu. U sljedećih tjedan dana kroz četiri kvalifikacijska kupa tražimo osam ekipa koje će sudjelovati u online dijelu natjecanja, prijavite se tu:
https://www.csadria.org/krece-csadri...h18-megastore/
Došlo je vrijeme i za LAN finale, 3.6. najbolji CS:GO igrači regije skupljaju se u Zagrebu, gdje će se boriti za preko 2,000 vrijedan nagradni fond.
Ovu subotu pratite akciju na twitch.tv/cshr_tv
Detalji o ligi na csadria.org/championship