Koliko znam ne izlazi više, niti Playzone.
Kad izlazi novi broj? Preskocio sam mozda zadnjih par izdanja ali razmisljam ga sad malo cesce nabavljati
Koliko znam ne izlazi više, niti Playzone.
"Snow falls. Why worry where it goes. M'aiq thinks the snowflakes are pretty."
Šta bi dobili ako glasamo za "nešto drugo"?
Ja sam za Dupli Standard. Napravite jedan masni debeli dvobroj (ionako vas dugo nije bilo ni za vidjeti ni za čuti.) i stavite u njega samo blockbuster igre.![]()
Inače guzda...
Šta radite kad ne radite? Čime kratite dane?
Gdje su ostali? Na baušteli ili negdje drugdje?
Baš sam mislio otvoriti temu, ali mi se nije dalo. Mislim, bilo bi ljepo da ste stavili obavijest na forumu da PC Play prestaje izlaziti na određeno vrijeme.
Ovako sam mislo da možda svi rade na nekom novom projektu, Iggy je stavljao nekave zagonetke u New Age of Gaming, ali na kraju ništa od toga. (Ili ja nisam skužio poruku.)
želimo, moji imaginarni prijatelji i ja, da napravite jedan antibroj.
E covjece što bi? Nekoc davno bi kupova dva gaming casopisa misecno..
InternetE covjece što bi?
Damn him![]()
Pa onak, s obzirom da je forum trenutno jedino od PCPLAY-a kaj je i dalje aktivno, red bi bio da dio časopisa zauzme jedan extended forum report... Možete i opet nabaciti ona predstavljanja forumaša ili tako neki đir, whatever you like.Izvorno postao W1k1n6
I očekujem od marijanovica u anime temi recenziju Steins;Gate. :@
E i da, tako vam svega, nemojte stavit Crnu Kroniku.![]()
Make a contract with me! ï¼äººâ—•‿‿◕ 人\
Slažem se s ovim, mislim da bi bilo dobro.Pa onak, s obzirom da je forum trenutno jedino od PCPLAY-a kaj je i dalje aktivno, red bi bio da dio časopisa zauzme jedan extended forum report... Možete i opet nabaciti ona predstavljanja forumaša ili tako neki đir, whatever you like.
Stavite više hardvera, napravite E3 temu i kratke najave svih prikazanih igara.
"Snow falls. Why worry where it goes. M'aiq thinks the snowflakes are pretty."
Wtf?Izvorno postao PR3DAT0R
Izvorno postao Praetorian the Wise
Kaj pišem "kaj"? Baš me jučer to netko pitao... Jebiga, pokupio sam to od vas fegeta. :/
Kad pričam s nekim odavde automatski se prebacim na tovarski tho.
Pretpostavljam da nesvjesno prilagođavam vokabular sugovornicima. :/
Wtf?Izvorno postao PR3DAT0R
Čokolada lješnjaci.
Bar ja danas nisam prvi put pročitao riječ "feget" listajući stare teme. Pa izgovorio to.
Cijeli jebeni dan ponavljam sebi u bradu "feget feget feget feget feget"
Липе цвату и у Србији!
Nisi trebao. Game of Thrones je dovoljno fegetory.
Generalno, ljudi koji su radili na PC Play časopisu raspoređeni su na neke druge projekte koji imaju i nemaju veze s PC Playom.Izvorno postao Mirogamemasta
One zagonetke su bile za *nešto* što je imalo veze s PC Play brendom, no kako to ponekad biva, u projektu se nešto u međuvremenu izjalovilo, tako da je stvar odgođena. Ali taj projekt još uvijek živi i na tome se još uvijek radi.
Evo, samo tako da znate, PC Play još uvijek postoji. U kojem obliku će dalje postojati, o tom potom.
Prebacuju se na digitalni oblik napokoooooon
[center:gz2o94qw]"Čovjek bez brkova je kao žena sa njima."[/center:gz2o94qw]
Aha, malo sutra. Nesto sam skeptican da bi se to moglo desiti i u iducih par godina. Ovaj forum je jos jedina stvar koja ima veze s PC Play caopisom
Ovo je znaci sve propalo![]()
Now you're old and full of hatred
Take a pill to masturbatred
Children point to you and scream
Because they will become that thing
jes sretan sada?
napravite broj o voćarstvu i povrtlarstvu. evo sad ce sezona breskva, najesen kukurize i tako to. imate materijalaIzvorno postao W1k1n6
![]()
"KAD VIDIM DA ONAJ KOME JE EMPEROR KLASA DA MI NAPISE DA JE OVO GOVNO...
MENI JE DRAGO KO MAJMUNU KAD JEDE BANANU..."
~Vozd Jovan Pogani
danas sam se osjecao jako nostalgicno kada sam u nsbu vidio na polici pcplay broj u kojem je recenzija o gta san andreas...naravno,nisam ucio vec sam krenuo to citat. al stvarno sam se ugodno iznenadio sto je na polici tako da se otvoreno vidi front page casopisa![]()
Ja si čuvam 50. broj časopisa, i majicu sa roštiljade koja je bila. Ah, dobra stara vremena...Izvorno postao Dreadlock
FLes
Ja imam jedno 20 - tak brojeva, bacio ostalo, previše mi mjesta zauzelo. Sad mi žao.
Al ajde sačuvao sam one stare brojeve za kojima me puca najveća nostalgija. Teo Valić i njegove hardver rubrike, recenzija Far Cry-a..iščekivanje stalkera, dooma 3, Hl2..jao![]()
Vedran dao Mass Effectu 2 96%
May our only occupation be not having a job, and may the only cocktails that we make be molotov!Izvorno postao Neven <R>
bwa ha ha ha haaaa