Fala ti na tome, ja zbilja ne znam kako bih zamislio svoj život bez Karabaša.Izvorno postao McPingvin_v2.0
Izvorno postao Arbiter of Change
![]()
Znam.
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
"odgovorio Karabaša da odustane od odlaska s foruma"
Koji mindfuck :pray: Još pokušavam dešifrirati :pray:
PS: Znači ti si ga nagovorio da ode sa foruma!? Ili sam krivo dešifrirao!? :D
PPS: Ako idemo odzada... Htio je otići, htio je odustati od odlaska, ali si ga odgovorio... znači da je otišao!?
pa koliko sam ja vidio, upravo Kid A uvijek uleti Aralu s nekakvim rugajućim komentarem
Izvorno postao Marvin OCX
Ma nesto se koskaju.As usual.
Biraj,Kid A vs Aral.
Ja iskreno,ostajem po strani,niti znam oko cega su se zakacili,niti me preterano zanima.
ovaj kao ima los ukus i saka u svemu po ovome drugom pa mu taj zeli spustit kad kod vidi priliku... nesto u tom fazonu
Izvorno postao Marvin OCX
O MMKAY
\|/
A
+1 up for aral
Nekad je smajli presuđujući, i može razlikovati šalu od napadaIzvorno postao Arbiter of Change
![]()
Da, pederu![]()
-kazem ti, nisu sredeni.
Ja ne mogu smisliti tog smajlija (), baš neki cinični smiješak, tak da uopće ne sumnjam da si ga stvarno nazvao pederom, bez zajebancije. Dok u drugu ruku imaš ovaj smajli (
), e taj je fenomenalan i prikazuje jedan iskreni smijeh i veselje. Ja ne znam kak Kitaš nije skužio tu ogromnu razliku u dizajnu!?
![]()
![]()
Dvije godine sam na forumu i nisam uopste skuzio da su razliciti dok mi niste rekli. Ne znam jeste li to inace primjetili odmah ili kako, posto meni su razlike jedva vidljive (starim?)
ja sam odma uvidio razlike
gubis razum
Neznam, ja sam prije uvijek koristio (), ali mi ima preširok osmijeh za neke situacije
![]()
Ovaj smiley nam treba.
Friday,Friday.
Ahahahahaha![]()
-kazem ti, nisu sredeni.
RIDAY
S
Presladak mi je ovaj smiley.Hvala DBS.
Mene podsjeća na mog zeku. <3
TKo bi rekao da je KitAš tako osjetljiva dušicaIzvorno postao McPingvin_v2.0
![]()
Look at us. Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Valjda je uspjelo.
Nije lol.
Noup, par redova je previše udesno.
Make a contract with me! ï¼äººâ—•‿‿◕ 人\
sta bi to trebalo biti uopce?
fail je inace