Slikao se sa frendovim BMW-om 330i pa mu ego skočio.Izvorno postao McPingvin_v2.0
Ja se slikam sa Unićem pa mi ego skoči
I am an island.
Izvorno postao W3DR4N
Pricao sam s administracijom, ova dva (a i par ostalih smajlija) ce biti zamijenjeni novim verzijama, usput s skorim updateom PC Play weba. Sto se mene tice moze lock
Srsly? I kojih par ostalih? Budete makli retaj detektore?
Make a contract with me! ï¼äººâ—•‿‿◕ 人\
LAŽEŠ!
HOĆU NEKI BRKOVIMA!!!! I DA MU JE TAG :dbs: :{<
I ovaj![]()
Lolše.
Ja bi predložio neke meme smajlije, ali avaj, onda bi ih svaki mamlaz forsao.
![]()
Make a contract with me! ï¼äººâ—•‿‿◕ 人\
Trollface se ionako stavlja u spoiler![]()
Fuj!
Victory to the mustache!
![]()
Nisam ga napao, neznam od kud ti to, nego sam samo rekao da je glupo mijenjat dva najpopularnija smajlića na forumu koji presavršeno služe svrsi; to je moje mišljenje i imam ga pravo napisat. Nemoj sad još i ti počet izmišljat stvariIzvorno postao McPingvin_v2.0
![]()
"Extinction is the rule. Survival is the exception." - Carl Sagan
O jebo te više staljin... Malim slovom namjernoIzvorno postao Forengner
To nije Staljin neznalice![]()
Nisam gledao al vidim na linku piše stalin-mustache tako da...![]()
Izvorno postao Kid A
@Maloki: Lako je kad si slijep kaj zdravih očiju. Znam da zauzimaš samo jednu stranu ali hej, nemoj kvotat samo ono kaj ti se sviđa.Izvorno postao Kid A
Pošto je Kid A u pitanju, bez pardona i razmišljanja. Svi dobro znate podjebavanja između nas dvoje, ne vidim u čemu je problem. Neznam jel je to smiješnije ili činjenica da ste vi njegovi advokati.Izvorno postao Xero
Oh well, da ne spamam temu bezveze, bilo bi ok da zadržite smajlije ali ako ih i maknete, nekako ćemo se već snać bez njih.
Nisam informiran o postojanju nekih internih šala i pošalica između vas dvojce, a i čisto sumnjam da postoje pošto sam jedva odgovorio Karabaša da odustane od odlaska s foruma na par mjeseci nakon vašeg "dobro poznatog podjebavanja".Izvorno postao Aral
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.