Prikazujem rezultate 1 do 15 od 15

Tema: ajde malo pomozite covjekovu frendu

  1. #1
    Senior Member Small step for mankind revenion's Avatar
    Datum registracije
    Apr 2006
    Postova
    2.360

    ajde malo pomozite covjekovu frendu

    moj frend ima ovu konfiguraciju:
    Intel Pentium 4
    512 rama
    2ghza
    Radeon 9200se
    Athlon 2800+

    ja bi htjeo da igra fable sad ne zelim sranja da moze sve igrat na high i tak neg recimo low i mozda medium cak i safemode ak moze samo hocu znat kaj treba dopunit da igra i ne zelim da odmah gogamero pocne srat kak mu je komp cisti srot
    alo?

  2. #2
    Senior Member It lives by night O-Okac's Avatar
    Datum registracije
    Apr 2006
    Lokacija
    bogu ispod dupet*
    Postova
    629
    sta tvoj fren hoce ima solidan komp al neznam sta fabel zahtijeva pa ti nemogu pomoc

    P.S. malo bolje pogledaj sta si napiso

  3. #3
    Senior Member Small step for mankind revenion's Avatar
    Datum registracije
    Apr 2006
    Postova
    2.360
    kad ne zeli trosit puno para na komp sam oce igrat igru mislim kaj je tu tak krivo
    alo?

  4. #4
    Senior Member Master Blaster hacker's Avatar
    Datum registracije
    Apr 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postova
    4.052
    jel to onaj tvoj frend kiki??

    neznam ja nemogu igrat a imam slicnu konfu

  5. #5
    Senior Member It lives by night O-Okac's Avatar
    Datum registracije
    Apr 2006
    Lokacija
    bogu ispod dupet*
    Postova
    629
    pa vjerojatno moze igrat al nek doda 512 mb i mozda ak ikd bude imo para nek uzme novu grafu

    P.S. pogledaj redom

  6. #6
    Senior Member Small step for mankind revenion's Avatar
    Datum registracije
    Apr 2006
    Postova
    2.360
    gle nisam mentalno retardiran da moram slusat kak da citam
    alo?

  7. #7
    Senior Member It lives by night O-Okac's Avatar
    Datum registracije
    Apr 2006
    Lokacija
    bogu ispod dupet*
    Postova
    629

    Re: ajde malo pomozite covjekovu frendu

    = Citat = Izvorno postao Revenion
    moj frend ima ovu konfiguraciju:
    Intel Pentium 4
    512 rama
    2ghza
    Radeon 9200se
    Athlon 2800+
    ajd se malo bole organiziraj

  8. #8
    Senior Member Master Blaster Kron's Avatar
    Datum registracije
    May 2006
    Lokacija
    Zadar
    Postova
    4.657
    Imam 256 rama i prešo sam igru bez problema i štekanaja. Sve super!

    1.8
    radeond 9100

    Bux.to referrer

  9. #9
    Senior Member Small step for mankind Doggy's Avatar
    Datum registracije
    May 2006
    Lokacija
    VERY HIGH
    Postova
    2.817
    za fable ti treba grafulja s pixel shaderom 2.0, a ja sam ju igral na 256 rama, 6600GT (na MX440 mi nije radila), 2,4 GHz...

  10. #10
    Senior Member No Mercy Outmind's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    The six-sided star
    Postova
    6.571
    = Citat = Izvorno postao Doggy
    za fable ti treba grafulja s pixel shaderom 2.0, a ja sam ju igral na 256 rama, 6600GT (na MX440 mi nije radila), 2,4 GHz...
    e ne treba ti jer ja imam istu konfu kao i lik (bez athlona sam kaj imam gf4 titanium 4200 sa 128mb i ide ko podmazano.
    Then a gypsy woman comes, says "There's one thing you should know;
    I've just read your fortune, and you died five years ago. "

  11. #11
    Moderator Fight fire with fire Systematic Reverse's Avatar
    Datum registracije
    Jul 2006
    Lokacija
    Bjelovar
    Postova
    10.573

    Re: ajde malo pomozite covjekovu frendu

    = Citat = Izvorno postao Revenion
    moj frend ima ovu konfiguraciju:
    Intel Pentium 4
    512 rama
    2ghza
    Radeon 9200se
    Athlon 2800+

    ja bi htjeo da igra fable sad ne zelim sranja da moze sve igrat na high i tak neg recimo low i mozda medium cak i safemode ak moze samo hocu znat kaj treba dopunit da igra i ne zelim da odmah gogamero pocne srat kak mu je komp cisti srot


    Jel ima Pentuim ili Athlon na kraju?
    #paperplatoongoonz

  12. #12
    Senior Member Respawned sorcerer Eddie9's Avatar
    Datum registracije
    Apr 2006
    Lokacija
    iza Phoenixa98 (Armachusa)
    Postova
    1.437

    Re: ajde malo pomozite covjekovu frendu

    = Citat = Izvorno postao Revenion
    moj frend ima ovu konfiguraciju:
    Intel Pentium 4
    512 rama
    2ghza
    Radeon 9200se
    Athlon 2800+

    ja bi htjeo da igra fable sad ne zelim sranja da moze sve igrat na high i tak neg recimo low i mozda medium cak i safemode ak moze samo hocu znat kaj treba dopunit da igra i ne zelim da odmah gogamero pocne srat kak mu je komp cisti srot
    na tom se mozhe igrat fable bez frke
    jasam igrao fable na high detaljima s kompom starim 5god
    The mind is a place of its own.

  13. #13
    Guest
    miči tu grafu...!!!u oglasniku vrijedi 70-100kn pa si misli!64bit...+spora uhhh

  14. #14
    Senior Member Small step for mankind Doggy's Avatar
    Datum registracije
    May 2006
    Lokacija
    VERY HIGH
    Postova
    2.817
    meni je kod stare grafulje kad sam pokrenul igru pisalo da ju nemoze pokrenut jer nemam pixel shader...

  15. #15
    Senior Member Small step for mankind revenion's Avatar
    Datum registracije
    Apr 2006
    Postova
    2.360
    kaze mu jos prije onih reklama za lionheads da nema dobru konfu da igra
    alo?

Slične teme

  1. frendu fps dropa
    By zombi00 in forum Wolfenstein
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 06-05-2009, 10:01
  2. ajde, trebam hitno pomoc... :) buraz kupuje komp...
    By Karlo_from_Bjelovar in forum Hardware F.A.c.Q.
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 19-12-2008, 16:59
  3. ajde ljudi trebam konfu :pray:
    By grizli in forum Hardware F.A.c.Q.
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 16-10-2006, 13:20
  4. Kupujem Pc frendu..help : D
    By blozer in forum Hardware F.A.c.Q.
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 22-01-2006, 16:09

Pravila postanja

  • Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove
  •