ja bi ovako
http://www.wowhead.com/?talent#f0eb0xZMgVb0cxqruMgRtSčisti combat
stealth ti netreba kad se baziraš na pure dmg
imaš na WoW head buildova kolko oš pa pročitaj tamo
pitanje... jel ovo dobar build za lvlanje rogua s daggerima http://www.wowhead.com/?talent#fhxcoZ0gVbgcxoru0gRtcbSjel cu uskoro dingat 80 s Dkom i namjeravam nabavit sve od heirlooma sta mogu ^^
ja bi ovako
http://www.wowhead.com/?talent#f0eb0xZMgVb0cxqruMgRtSčisti combat
stealth ti netreba kad se baziraš na pure dmg
imaš na WoW head buildova kolko oš pa pročitaj tamo
flander svejedno jer koji gear imam , istina pomaze ako imas bolji gear al ja mogu ubit drugog rogua ili warr ili dk samo sa offset gear i weaps. tak da nije tolko bitan gear kolko skill
mozemo to isprobat moji svi char. su na stormscale imam sve class i 2 acc tak da ako si mozda tamo ili nes mozemo se duelat da ti dokazem , mozes vidjet armory ud rog Scyter s tim da je gear od prosle sezone jer sam igrao na paladina i mage u zadnje vrijeme
I roge su došle na svoje.
Cataclysm Class Preview: Rogue
Wait, what?SWe are also providing rogues with a new low-level ability, Recuperate, to convert combo points into a small heal-over-time (HoT).
In addition, we hope to allow rogues to apply poisons to their throwing weapons.
Imam pitanjce u vezi rogua. Trenutno se levlam i totalno sam zbunjen xD Čitao sam masu topica na wow official forumu, wow headu i skoro svi su različiti. Neki preporučuju 2 slow weapona, neki mh spor i oh brz pa neki kažu da koristim samo daggere dok drugi kažu da su 2xswords(mace/axe) ili sword+dagger bolji. Ovo mi je lik. Mi može netko pomoć u vezi odabira weapona (swordovi ili daggeri ili mix te u koju ruku ide koja brzina)? Je sub spec dobar za leveling ili sam failo stavljajući pointove tamo?
Neznan koji je najbolji za lvlanje, al sub svakako ne, idi assassination il combat, ako si assassination koristis daggere za combat spori mh (sword valjda, skirila il maca mozda), i brzi valjda oh il ono srednje brzi , al sad ce za 2 tjedna valjda patch, pa ce bit novi talenti i sve je vise noob frendly pa ce bit lakse
Well, as long as it's interesting.
Ako si subt specan, nabavi što sporiji mh dagger (sa što većim damageom, ne dpsom) jer će tako ambush raditi veći damage.
Ako si combat speccan, nabavi spori mh sword/mace/axe i brzi offhand.
Assassination nemoj specati do lvla 50 barem, dok ne dobiješ mutilate, i onda si nabavi jedan spori mh dagger i brzi oh dagger ili ostani combat/odnosno subt do 70 i tek onda se prebaci na assassination.
Subt ti ima prejak dmg od ambusha koji skine mobovima veći dio healtha iz prvog udarca, combat se više oslanja na nabijanje combo pointa sa sinister strikeom i rokanje s eviscerateom uz dosta velik white dmg, dok assassination bursta s mutilateom i nije baš nešto dok ga ne dobiješ (iako se naravno može levelati kao assassination i prije mutilatea)
Nije ti loš spec, samo uzmi Improved Ambush talent, bitan je ako se levelaš kao subt.
Ja sam se do 60 levelao sam subt specom, a 60-80 assassination mutilate.
Sretno.
Hvala
Jedno pitanjce, koliko mi je bitan relentless strikes trenutno? Razmišljo sam da prebacim pointove u opportunity.
Ima li kakav guide sa mapama koji pokazuje na kojim područjima mogu dignuti pick lock (možda addon nekakav). Stao sam na 95 i nikako da nađem chestove više :/
35 trenutno o.o
Thanks. Imam žešći osjećaj kao da balkance pick pocketam. Toliko su siromašni humanoidi u wowu da je to strašno, većina njih samo kruh ima na sebi
Sad mi je rogue 50 lvl trenutno i ide fino i polako Ovaj combat je puno bolji nakon patcha, ne znam kakvi su ostali specovi ali mi se dps povećao za najmanje 30 % Sada si aš kemijam kako da složim combat pvp spec ali nikako da smislim koje talente uzet a koje ne :/
rogovi strah i trepet za bakterije *_*
Svi pametni svatko tjera svoje
Svi hrabri a mraka se boje
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... razenaroba
1 rogue vs 2 paladina ... ishod? kažu da pravi rogue ne moze cak ni jednog obicnog paladina ubit -.-"