Lijepo sam se subscribe-ao a ništa mi se ne prikazuje u subscriptions listi.
Izašla su dva videa dosad.
RELEASE ME NOW! Di ste Raidena našli taser gunom gađati.
Ma lol ide na gore ovo... onaj trailer za tu seriju je bio epic, 1 i 2 dio ok, 3 meh al 4 totalno sranje po meni, pogotovo zbog mjenjanja barake iz covjeka u WOT D FAK kreature...
Lijepo sam se subscribe-ao a ništa mi se ne prikazuje u subscriptions listi.
Izašla su dva videa dosad.
RELEASE ME NOW! Di ste Raidena našli taser gunom gađati.
Tko ce sad docekati osmu epizodu. GET OVER HERE!
Šta nitko drugi nije zainteresiran za ovo?
Ovo je predzadnja epizoda, bliži se kraj...
Ovako su sa svakom epizodom opisivali likove i pokazali nam njihovu priču. E sad, ili će stati skroz ili će početi novu sezonu. A najbolje bi bilo da se netko primi posla pa da napravi čitav film.
Koliko je prošlo uopće otkako je drugi dio izašao?
Zbilja bi se mogao napraviti odličan film uz današnje specijalne efekte. Naravno film mora imati dobre glumce i priču to se podrazumjeva.
Prati se, bez brigeIzvorno postao Mirogamemasta
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
staje zamro ovaj podforum, nove vjesti svakih par mjeseci?
Intel core i7 5820k 3.3 ghz // nVidia gtx 970 // 12gb ram ddr4 // gigabyte ud4 x99 // ssd samsung 128 gb // hdd caviar black 500gb // dvd rw samsung // internal card reader // xfx 750w
Ti ne znaš da je PC Play na velikom godišnjem odmoru i tko-zna-da-li-će-se-uopće-vratiti.
Nema novih vijesti uopće već par mjeseci.
eto bas sad prolisto vamo po forumu neke teme i sve mi je jasno
steta, velika steta
Intel core i7 5820k 3.3 ghz // nVidia gtx 970 // 12gb ram ddr4 // gigabyte ud4 x99 // ssd samsung 128 gb // hdd caviar black 500gb // dvd rw samsung // internal card reader // xfx 750w
Kako dobra epizoda. Nemam riječi.
Tko kaže da roboti ne mogu biti agilni.
Nakon što sam vidio ovo, fakat mi je žao što su se odlučili za 4. i 5. ep. da bude u animiranom stilu.
Mogo bih pogledati par scena, hvala!
Tenutno mi nije na popisu za gledanje, ali ću definitivno kad-tad ponovno odgledati oba djela MK-a.
Oću da je ovo stvarno film!! Ultra epic! Onaj nabildani niger iz Undisputed 2 glumi Jaxa, onaj Azijat što je glumio Shang-Tsunga u MK:Conquestu ovdje glumi Scorpiona
I najbitnije... Sedma glumi Sonyu
Can´t wait!
Me two. =)
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
GET OVER HERE!
Koming Soon....
MORTAL KOMBAAAAAAAAAT!
Nema spavanja večeras...
ydfGuagK ... 6wS_JxRnGES (Just in case...)
Pogledao, meni super kao i prva sezona. Lijepo su me iznenadile uloge Dacascosa i Van Diena. I blooperi su bili fora.
Ja se već zabrinuo zašto ništa ne komentiraš.