Zeratul is StarCrafta...odmah
Nominacije! Trideset i dvoje najhrabrijih ratnika u povijesti multiverzuma sukobiti će se za vašu zabavu! Vrijeme je da izaberete natjecatelje koji će vas zabavljati sljedećih nekoliko tjedana u gladijatorskoj borbi na život i smrt. Natjecatelj može biti itko iz ikoje igre sa ikoje platforme. Heroji u RPGovima, protagonisti FPSova, generičke jedinice iz RTSova, apsolutno svi! Nominirate jednog natjecatelja kojeg bi stvarno htjeli vidjeti u areni.
01.
02.
03.
04.
05.
06.
07.
08.
09.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
Hrabri junaci i junakinje vas pozdravljaju!
Najbrži pištolj Policije Okusa. Može da pogodi sve od bilo gdje. Također piše i poeziju.
Zeratul is StarCrafta...odmah
Lieutenant Commander Shepard
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
Gelu iz HOMM 3.
cpt. Lewis Stone iz Prisoner of War-a.
Ako nemože 2 onda ovaj potonji.
George Stobbart
Ja nominiram jednog jedinog Sub-Zeroa iz Mortal Kombata.
Najbrži pištolj Policije Okusa. Može da pogodi sve od bilo gdje. Također piše i poeziju.
Psycho (Crysis:Warhead)
"Snow falls. Why worry where it goes. M'aiq thinks the snowflakes are pretty."
Big Boss
Heroj iz Prototypea.
[center:gz2o94qw]"Čovjek bez brkova je kao žena sa njima."[/center:gz2o94qw]
Serious Sam
Rikimaru iz Tenchu-a
The Cybranosaurus Rex- Supreme Commander 2.
EDIT: Što je meni, povlačim to... Predator iz AVP. :3
Make a contract with me! /人◕‿‿◕ 人\
Warchief Thrall (WoW)
King iz tekkena, ništa bolje mi nije palo napamet.
prvih 16 oće to bit podjeljeno u timove 16v16 ili?
Tails.
Guybrush Treepwood...ipak je najveći bad ass...
- Always angry, all the time -
ash kecham (pokemoni)
bzzzzzzzzzzzzzt
Nope. Svaki od originalnih 32 će se boriti u prvom fajtu protiv jednog drugog iz te skupine. Zatim će se 16 pobjednika svrstati u ligu prvaka i boriti međusobno, a gubitnici će se svrstati u vlastitih 16. Za finalno izbacivanje je potrebno izgubiti u toj drugoj skupini, Leage of the Underdogs. Tako je, ja mislim, najviše fer prema onima koji u prvom fajtu imaju nesreću da nalete na prvaka, a opet ne generira previše posla kao u slučaju da se svatko mora boriti sa svakime...Izvorno postao Devil Dog
Parovi se, btw, vuku nasumično.
Malo si se ufurao, Boz?
Malo. A ti reci na kojeg Tailsa misliš, iz koje igre. Zapravo, to bi bilo čisto ok da svi rade.
TailsSiz Sonic the Hedgehog serijala, jel. Dodajem kawaii faktor natjecanju, a osim toga ima transformatski avion i zakon je.
Tony Montana iz Scarface igre, i Super Mario.
Izvorno postao Kid A
Kako editaš, kujo.
Make a contract with me! /人◕‿‿◕ 人\
Green beret - Commandos serijal!
Ko, ja? LIES.Izvorno postao PR3DAT0R