Prikazujem rezultate 1 do 11 od 11

Tema: AMD Phenom/Athlon/Phenom II/Athlon II OC thread

  1. #1
    Senior Member Lord of The Fleas
    Datum registracije
    May 2009
    Lokacija
    Zagreb
    Postova
    338

    AMD Phenom/Athlon/Phenom II/Athlon II OC thread

    evo,posto famozni PC Ekspert ima ovakvu temu ne znam zasto nebi imao i PC Play ovakvu temu(a i vecina ekipe ima AMD platformu,svoje CPU overclock postignuca postajte ovdje.na koliko ih drzite za 0-24 h rad itd.a poneki savjet strucnijih nije na odmet

    evo da ja malo pokrenem temu:

    pokusavam ga stabilizirati na 3750 mhz za 0-24 rad.zasada ide ok ali vrijeme ce reci svoje

    Bojkotirajmo Asrock...ne kupujte otpad....

  2. #2
    Senior Member Small step for mankind
    Datum registracije
    May 2009
    Lokacija
    iSHOP
    Postova
    2.953

    Re: AMD Phenom/Athlon/Phenom II/Athlon II OC thread

    Baš i nije nekakav primjerak...

    Moj 550BE @ B50 x4 radi na 3.5Ghz.
    Kao x2 radi bez beda na 4Ghz.

    Valadilacije u sigu.

    Usput, uskoro ću na DDR3 i novu ploču i memoriju,
    te lako moguće na 555BE x4, tako da će ova ploča,
    proc i memorija ići za male pare.
    STARI PC ->
    NOVI PC ->
    A otključani?

  3. #3
    Senior Member Small step for mankind fear's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    Every part of your bones
    Postova
    2.734

    Re: AMD Phenom/Athlon/Phenom II/Athlon II OC thread

    = Citat = Izvorno postao Snakepriest
    evo,posto famozni PC Ekspert ima ovakvu temu ne znam zasto nebi imao i PC Play ovakvu temu(a i vecina ekipe ima AMD platformu,svoje CPU overclock postignuca postajte ovdje.na koliko ih drzite za 0-24 h rad itd.a poneki savjet strucnijih nije na odmet

    evo da ja malo pokrenem temu:

    pokusavam ga stabilizirati na 3750 mhz za 0-24 rad.zasada ide ok ali vrijeme ce reci svoje

    [img]http://img42.imageshack.us/img42/962/overclockz.th.jpg/img]
    Ja ga uspješno držim na toj frekvenciji, imam isti proc istu matičnu.
    booyaka



  4. #4
    Senior Member Lord of The Fleas
    Datum registracije
    May 2009
    Lokacija
    Zagreb
    Postova
    338

    Re: AMD Phenom/Athlon/Phenom II/Athlon II OC thread

    a nemozes ocekivat starog C2 da ide na 4.0 ghz lakse je overclockati dualca nego quada jer dualci imaju puno vise potencijala za overclock zbog manjka jezgara i puno manjeg TDPa.ako bude potrebno ici cu na Phenome II sa Zosma jezgrom.


    @fear,koja voltaza proca,voltaza i frekvencija NB???
    Bojkotirajmo Asrock...ne kupujte otpad....

  5. #5
    Senior Member Small step for mankind
    Datum registracije
    May 2009
    Lokacija
    iSHOP
    Postova
    2.953

    Re: AMD Phenom/Athlon/Phenom II/Athlon II OC thread

    = Citat = Izvorno postao Snakepriest
    a nemozes ocekivat starog C2 da ide na 4.0 ghz lakse je overclockati dualca nego quada jer dualci imaju puno vise potencijala za overclock zbog manjka jezgara i puno manjeg TDPa.ako bude potrebno ici cu na Phenome II sa Zosma jezgrom.
    Nije C2 kriv. Mene koči jezgra 3 i 4, nisu skroz ispravne, preko 3.5 su nestabilne.

    Mogu sa AMD clocking toolom (kak se već zove) asinkrono dići prve dvije na 4, druge dvije na 3.5 i radit će savršeno.
    STARI PC ->
    NOVI PC ->
    A otključani?

  6. #6
    Senior Member Small step for mankind fear's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    Every part of your bones
    Postova
    2.734

    Re: AMD Phenom/Athlon/Phenom II/Athlon II OC thread

    = Citat = Izvorno postao Snakepriest
    a nemozes ocekivat starog C2 da ide na 4.0 ghz lakse je overclockati dualca nego quada jer dualci imaju puno vise potencijala za overclock zbog manjka jezgara i puno manjeg TDPa.ako bude potrebno ici cu na Phenome II sa Zosma jezgrom.


    @fear,koja voltaza proca,voltaza i frekvencija NB???
    cpuV-1,385
    nb-2045mhz
    nbV.1,100
    To mi je sam našao preko AOD na auto clock, ja sam samo smanjio voltažu proca i nakon par sati prime95 je još bio stabilan, za 24h ne znam jer mi računalo ionako nije upaljeno cjeli dan.
    booyaka



  7. #7
    Senior Member Lord of The Fleas
    Datum registracije
    May 2009
    Lokacija
    Zagreb
    Postova
    338

    Re: AMD Phenom/Athlon/Phenom II/Athlon II OC thread

    ali recimo,kolika bi razlika bila izmedu 3.6 i recimo 3.8 ghz???u igrama vecinom.
    Bojkotirajmo Asrock...ne kupujte otpad....

  8. #8
    Senior Member Small step for mankind fear's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    Every part of your bones
    Postova
    2.734

    Re: AMD Phenom/Athlon/Phenom II/Athlon II OC thread

    Ovisi o igri, možda negdje oko 5-11fps-a.
    booyaka



  9. #9
    Senior Member Small step for mankind kulamasta's Avatar
    Datum registracije
    Feb 2006
    Postova
    2.241

    Re: AMD Phenom/Athlon/Phenom II/Athlon II OC thread

    = Citat = Izvorno postao Snakepriest
    ali recimo,kolika bi razlika bila izmedu 3.6 i recimo 3.8 ghz???u igrama vecinom.
    Aproksimativno po prilici i namjeri, razlika bi bila nikakva
    Kupujem Sonic Tower!
    Ponude na PM

  10. #10
    Senior Member Lord of The Fleas
    Datum registracije
    May 2009
    Lokacija
    Zagreb
    Postova
    338

    Re: AMD Phenom/Athlon/Phenom II/Athlon II OC thread

    ali sto se tice igara Phenomi II i Intel i7 i i5 su jednaki
    Bojkotirajmo Asrock...ne kupujte otpad....

  11. #11
    Senior Member My way or the highway Vedro's Avatar
    Datum registracije
    Feb 2008
    Lokacija
    Dublin
    Postova
    8.013

    Re: AMD Phenom/Athlon/Phenom II/Athlon II OC thread

    = Citat = Izvorno postao Snakepriest
    ali sto se tice igara Phenomi II i Intel i7 i i5 su jednaki
    Aproksimativno po prilici i namjeri, razlika bi bila nikakva

Slične teme

  1. Phenom II vs Athlon II?
    By Megger in forum Komponente
    Odgovora: 35
    Posljednji post: 25-09-2011, 21:07
  2. Odgovora: 3
    Posljednji post: 04-07-2010, 01:15
  3. Razlika izmedu AMD Athlon II X3 i Phenom X3
    By buky99 in forum Komponente
    Odgovora: 22
    Posljednji post: 02-01-2010, 20:17
  4. AMD Phenom
    By NIKOLA RADIŠIĆ in forum Hardware F.A.c.Q.
    Odgovora: 17
    Posljednji post: 29-11-2007, 16:13

Pravila postanja

  • Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove
  •