Prikazujem rezultate 1 do 13 od 13

Tema: AMD Athlon X2

  1. #1
    Senior Member Lock'n'Load
    Datum registracije
    Oct 2008
    Lokacija
    Slavonski Brod
    Postova
    157

    AMD Athlon X2

    Bok ovako zanima me tj imam procesor AMD Athlon 4800+ koji je io tvornicki klokan na 2.5ghz ja sam ga kloko na 2.82 i zanim me jel bi mogo klokat ga na 3.0 na Stock Cooler-u. USput imam napajanje Corsair VX550
    NZXT Apollo

  2. #2
    Senior Member Small step for mankind
    Datum registracije
    May 2006
    Lokacija
    Čakovec
    Postova
    2.421

    Re: AMD Athlon X2

    Gle, lijepo ti piše u pravilu

    Svaki procesor je drugaciji, i mozete nabasati na odlican primjerak ili na primjerak koji nista ne valja. Mozete potencijalni podatak dobiti tako da stepping procesora upisete na google i potrazite stranice gdje cete vidjeti koliko su neki ljudi mogli najvise podici takt procesora
    Hladenje procesora ovisi o par stvari. O temperaturi sobe. O kolicini paste na procu. O samom hladnjaku. O i samom procesoru
    ...nećeš znati dok ne probaš! Netko je možda kloknuo sa stock coolerom na 3.0 GHz, a možda i nije! Malo se više sam potrudi...
    // P55A-UD3R // i5 750 // Scythe Katana 3 // G.Skill 4GB DDR3 // HD5850 // EVO840 SSD // Chief 650W TS //
    // Bach VX // P2414H // X-540 // Lycosa & Deathadder & Destructor // Sennheiser151 // Asus Xonar DG //


    & Asus G75VW - DS72

  3. #3
    Senior Member Lock'n'Load
    Datum registracije
    Oct 2008
    Lokacija
    Slavonski Brod
    Postova
    157

    Re: AMD Athlon X2

    Gle meni je procesor sada na 2.82 i u biosu su mi rami, voltaza, i ostalo na auto jel to valja?
    NZXT Apollo

  4. #4
    Senior Member Small step for mankind fear's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    Every part of your bones
    Postova
    2.734

    Re: AMD Athlon X2

    Jel tebi ovo prvi oc pothvat,pazi da ne uzmeš zalogaj koji nečeš moći progutati.
    booyaka



  5. #5
    Senior Member Lock'n'Load
    Datum registracije
    Oct 2008
    Lokacija
    Slavonski Brod
    Postova
    157

    Re: AMD Athlon X2

    Nije kloko sam i prije al na starom kompu koji je bio losiji :S al me samo zanimalo pa molim za odgovor
    NZXT Apollo

  6. #6
    Senior Member Small step for mankind fear's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    Every part of your bones
    Postova
    2.734

    Re: AMD Athlon X2

    Išao bi na 3.0 ali ne preporučam ti to sa stock hladnjakom,naravno i voltažu bi morao povećati da ti bude stabilan na toj frekvi
    booyaka



  7. #7
    Senior Member Lock'n'Load
    Datum registracije
    Oct 2008
    Lokacija
    Slavonski Brod
    Postova
    157

    Re: AMD Athlon X2

    Pa jel mogu onda u biosu stavit voltazu na auto tako da se sama stima prema frekvenciji i uspu ukljucio sam onu opciju Cool n` quiet
    NZXT Apollo

  8. #8
    Senior Member Lock'n'Load
    Datum registracije
    Oct 2008
    Lokacija
    Slavonski Brod
    Postova
    157

    Re: AMD Athlon X2

    Da ki mogu ostaviti na Auto sve ostalo i dali bi mogao ic na 3.0 sa stock coolerom? plizz pomagajte
    NZXT Apollo

  9. #9
    Senior Member Small step for mankind
    Datum registracije
    May 2006
    Lokacija
    Čakovec
    Postova
    2.421

    Re: AMD Athlon X2

    Lol, pa već smo ti rekli....

    Evo ti kratka uputstva. Pročitaj i probaj! Jer ako ne probaš nećeš znati!

    Opčenito - http://www.bug.hr/forum/topic/overclock ... /2235.aspx
    Za početnike - http://www.bug.hr/forum/topic/overclock ... /6004.aspx
    Posebno za AMD procesore- http://www.bug.hr/forum/topic/overclock ... 37917.aspx

    malo se potrudi, hebemu miša
    // P55A-UD3R // i5 750 // Scythe Katana 3 // G.Skill 4GB DDR3 // HD5850 // EVO840 SSD // Chief 650W TS //
    // Bach VX // P2414H // X-540 // Lycosa & Deathadder & Destructor // Sennheiser151 // Asus Xonar DG //


    & Asus G75VW - DS72

  10. #10
    Super Moderator Fight fire with fire marijanovic's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    Virovitica
    Postova
    10.752

    Re: AMD Athlon X2

    I naravno - pri clockanju ičega opcija "Auto" je jako loša stvar.
    Najbolje je sve postavljati ručno - tako se dobije najbolja sigurnost.
    Moj YT kanal | Komp i periferija | Mob: OnePlus 6
    I'm running out of boxes to think outside of.

  11. #11
    Senior Member Lock'n'Load
    Datum registracije
    Oct 2008
    Lokacija
    Slavonski Brod
    Postova
    157

    Re: AMD Athlon X2

    I jos jedno pitanje da ostavim opciju Cool n` Quiet ukljucenu ili da je iskljucim?
    NZXT Apollo

  12. #12
    Senior Member Lock'n'Load
    Datum registracije
    Oct 2008
    Lokacija
    Slavonski Brod
    Postova
    157

    Re: AMD Athlon X2

    I zanima me ako mu je tvornicka snaga 65w kolka ce mu bit ako ga stavim na 3.0?
    NZXT Apollo

  13. #13
    Senior Member Small step for mankind fear's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    Every part of your bones
    Postova
    2.734

    Re: AMD Athlon X2

    Isključi C'n'Q
    booyaka



Slične teme

  1. P: AMD Athlon II X3 435
    By Vedro in forum Oš kupit ciglu?
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 03-12-2013, 19:58
  2. P: AMD Athlon II X3 450 3.2 Ghz
    By buffaloboky in forum Oš kupit ciglu?
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 07-07-2013, 20:18
  3. AMD Phenom/Athlon/Phenom II/Athlon II OC thread
    By Snakepriest in forum Radioničke vježbe
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 23-03-2010, 19:26
  4. Athlon 64----s. 754 ili s.939
    By Ludy in forum Hardware F.A.c.Q.
    Odgovora: 19
    Posljednji post: 14-01-2006, 00:31

Pravila postanja

  • Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove
  •