Ovo je iz 2015, ideš, kasnim malo za svijetomAl ružna je žena, šteta, no dobro, o ukusima se ne raspravlja jel.
Predo je već žena i pol![]()
https://www.telegram.hr/price/zivim-...-znate-o-meni/
Vedro, kakva su iskustva iz Irske? Posao u IT-u ili druga branša?
Ovo je iz 2015, ideš, kasnim malo za svijetomAl ružna je žena, šteta, no dobro, o ukusima se ne raspravlja jel.
Hacker, Irci su super, maknuo se iz prljavog skladšta napokon nakon dosta godina, sada radim instalaciju broadband i tv za Virgin media, Irci su super kao što sam rekao, nema presinga, podjebavanja od strane šefova, kolega i slično, posao je dosta zajeban, ima veranja po lojtrama i otvaranja šahtova, razvlačenja kablova, čitanje signala, dosta pizdarija moram imat u kombiju, sve se radi kroz aplikaciju usput da bi bilo plaćeno na kraju, dosta zajebano, ali ekipa koja radi dugo tjedno ubere i tisuću eura tjedno. Nije ured što mi je puno bolje. Najbrži internet imamo, tak da je dosta aktivno sad kad se radi od doma i nonstop utrka. Trenutno jako zadovoljan, napokon potpuno druga priča.
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Aktivirao se na Rebootu na poziv jednog admina, pobrao ban na mjesec dana zato jer sam htio objasniti da je rasprava o ekonomiji rasprava o politici, a rasprava o politici je zabranjena. Pa sam dobio ban jer raspravljam o politici, logično.
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
Došao malo da vidim kaj ima i tak
Ideš, osjećam se kao da je 2014 ponovno kada vidim još i vas dvojcu![]()
Jao![]()
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
A i to je isto postala teška tragedija kolko sam čuo, tam već godinama nisam zavirio. Generalno nema baš foruma da su mi interesantni previše, jednio PCE još kolko tolko normalan osto i ima neš korisno gore.
Ima ima, dežurni dwelleri se smucaju i dalje tu![]()
deserved
Vedro, jel vrijede SHP9500 headset $70 + dostava $10 + PDV 25% + trošak carine i ležarine? Mogle bi me izači preko 100€ sveukupno. Za upola manje imam Koss Porta Pro, nešto više AKG K241 ili pak Sennheiser HD559.
Ma uzmi Philips, najviše zraka imaju tj. najotvorenije su od svih nabrojanih i vjerujem najbolji zvuk, nećeš fulat, jedino imaju slab stisak na glavi pa bi možda moglo smetat. Vrijede i bolje su vjerujem.
Pogle npr. kak ovaj Philips Fidelio jebeno izgleda za 150
![]()
Sretan, uzbuđen... dobio posao u Amazon datacentru. Amazon Data Center Server Technician![]()
Ja se samo nadam trajnom banu na pcp i ničem više ali još uvijek ništa...ne razumijem zašto još uvijek nisam dobil... A zatražil sam administratore, imam pravo na to...
Treći tjedan treninga u Amazonu, prvi put danas ulazio u server sobe i mijenjao medije. Brutalno koliko kompova tamo ima. Zanimljivo i za sada djeluje dosta složeniji, otvoreniji i malo slobodniji način rada svega što sam radio dosad.
Fora je kak možeš pokrenut nekakav mini linux os u ramu preko mreže i skidat podatke od kompa![]()