Vratio se sa godišnjeg. Odlično provedenih dva tjedna. Dvije godine nisam bio u Hrvatskoj. Bio na Sljemenu pješke gore i dolje, 25 kilometara hodanja sveukupno za 5 sati. Malo Majčine kuhinje i druženja sa starim frendovima, savršeno.
Osjećam se umorno. Pun mi je kurac ovog Irana više -_-
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 2600 # beQuiet Dark Rock 3 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI GTX1070 GamingX # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # LG 29UM68
I meni je pun kurac, al treba zaradit plaću. Ja kupujem novi bicikl preko ove šeme "bike to work" što daje Vlada Irske do soma eura sa nekakvim olakšanjima i popustom kroz porez i otplatu na deset mjeseci, tak da ću uzet bajk od soma ipo eura. Ne bi me trebalo koštat više od 20 eura tjedno![]()
To je fora. Treba dobar bic kupit ako ćeš ga svaki dan jahat.
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 2600 # beQuiet Dark Rock 3 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI GTX1070 GamingX # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # LG 29UM68
Sigurno... Odlučio sam se za bajk koji sam stavio u temi "bicikli" koji košta 1350, razmišljao sam o karbonskom Cubeu za 1500, ali taj karbon na biciklu je gimmick, a i brijem da ovaj jeftiniji čak ima i bolje komponente, nije mi se dalo uspoređivat, tak da sam već poslao račun u firmu za ovaj jeftiniji, jedva čekam sjest na novi skupi bajk, uzbuđenje 100%![]()
Predao sve potrebno za bajk u firmu i online i onak 10 minuta prije nego što ću doć u upravu firme naletim jebeno na bajk shop di sam rezervirao bicikl, nemreš vjerovat, uđem unutra potvrdim tamo još jednom i pogledam sličan bajk, jer je moj tek u dolasku i tak veli lik da rade unutra tri hrvatai sad čekat da šema završi do kraja veljače i po bajk.edit: znao sam da je shop u istom dijelu Dublina di je i firma, ali mi nije palo napamet otić tamo i pogledat
![]()