Imas jos 12 h zivota.Uzivaj
...upravo sam procito da je coca cola jako stetna jetri..e sd mene malos trah jer ja vec ooko 2 godine savaki tjedan popim 3-4 oneh bocica od 0.5..i cito sam da su jako stetne jetri..e sad mene zanima sta bi mi se moglo dogodit ako pijem 0.5 ovako 3-4 puta tjedano?? i zasto ej uopce to u prodaje ako je toliko stetno??
Imas jos 12 h zivota.Uzivaj
Ja pijem najmanje litru dnevno,koliko meni sati preostaje?
Zasto prodaju cigarete ako su toliko stetne?Izvorno postao Viper33
Ljudi ih kupuju i donose pare proizvodjacu. Svi sretni i zadovoljni.
oke sad ozbiljno koliko sam vec naskodio sebi s tim 3-4 tih 0.5 na tjedan...ugl sad sam i smanjio ali uviejk ej vise od 2..i nemojte one fore 12 sati zivota i to ja pitam ozbiljno..molim vas?
Jbte sta jos radis na forumu.Idi jebat,napit se ,provalit negdje...
koji retard
Imam dobre i lose vijesti.
Dobre vijesti su da imas jos 24 sata zivota.
Lose vijesti su da sam ti to zaboravio reci jucer.
Danas je onak, više-manje sve štetno. Pomiri se s time.
Make a contract with me! ï¼äººâ—•‿‿◕ 人\
a dajte sad su ove fore za 12 sati zivota malo ofucane postale...mene zanima iam 14 godina..koliko je to anskodilo mojoj jetri i ako prestanem pit hoce se to vratit u normalu ako je ista osteceno
Stetno je vjerojatno udisati i zrak, ali koja je alternativa?
Through this fog they came along
Dark creatures singing a terrible song
To bi ipak trebao pitati nekoga tko se detaljno razumije u medicinu.
Ja sam je prije ponekad znao popiti, ali sad sam prestao, em deblja, em je štetna, em je poskupila![]()
Humans were never meant to bring each other happiness. From the moment we are thrown into this world, we bring each other nothing but pain and misery. ---Psycho Mantis
last.fm profil Playfire profil
Respirator.Izvorno postao Horny Devil
Jedino ak' imaš neku bolest jetre ti se ona neće vratit u normalu, inače jetra je jedini organ koji ima mogućnost regeneracije.
Ne paziš na biologiji^^
"O, words are poor receipts for what time hath stole away."
- John Clare, Remembrances
A umjesto nezdrave klope, infuzija.Izvorno postao r0rschach
Through this fog they came along
Dark creatures singing a terrible song
[quote=Horny Devil]A umjesto nezdrave klope, infuzija.[/quote:2tc6gmgt]Izvorno postao r0rschach
Citas mi misli. <3
2L tjedno nije kolicina od koje bi se trebao zabrinuti... tak da ak ne pazis na liniju ili nesto, samo deri...
makar bi naravno, bilo bolje ne konzumirati ista osim vode i caja, no hej... zivimo tu di zivimo...
Znao sam u osnovnoj nekog degenerika koji je pao razred dvaput i imao problema sa govorom. Također je imao smisao za humor kao serijski ubojica zbog čega bi ga netko poželio strpat u ludaru. Pio je minimalno jednu limenku kole dnevno. Poživio je tih par godina, poslije je radio negdje bauštelu, ne znam, možda je umro u međuvremenu.
ah you guys really know how to make me feel good again![]()
Ako se ne kreće oko 2 litre i više dnevno - miran si. Jetra se s 55% na punu veličinu (nakon transplantacije) vrati za dva do tri tjedna, pa ti vidi![]()
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
ma 2 litre...max 1litra ali obicno 0.5 i to svaki 2 treci dan
Izvorno postao skilz
znam da sad pokusavas ispast vrlo smijesan ali....![]()
Ja pijem do litru-litru ipo dnevno, i jos uvijek se osjecam savrseno zdravo kao i prvoga dana kad sam se upoznao sa samim sobom...
I da, sta svi govore da cola deblja ovo-ono... ja sam mrsav a pijem dost kole dnevno o.o
meni je ipakIzvorno postao Viper33
![]()
My life for Aiur!
You make Tito sad.
![]()
Jedino kad pijem kolu je uz rostilj ovak saka... Radije si kupi neki ledeni caj il gusti skokic, jebes kolu :/
Izvorno postao Norther
![]()