Prikazujem rezultate 1 do 27 od 27

Tema: P R O B L E M ! ! ! ! !

  1. #1
    Senior Member Respawned sorcerer
    Datum registracije
    Nov 2005
    Postova
    1.492

    P R O B L E M ! ! ! ! !

    Ovako, ne znam gdje da ovu temu stavim pa sam stavio u gaming općenito,
    Problem is:U nekim igrama mi miš titra, vidim ga, ne vidim a to posebno živcira.Ali samo u nekim igrama kao: zoo tycoon 2,aoe3 a to posebno živcira kada se igra u biti igra s mišem!!!!Nekad ga čak ni ne vidim , jel zna neko u čemu je problem i kako bi to mogao popraviti???

  2. #2
    Senior Member Small step for mankind
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    Pitomača
    Postova
    2.557

    Re: P R O B L E M ! ! ! ! !

    to se meni dogodilo u nekim igrama, a kad sam stavio CD u CD-rom sve je bilo ok....

  3. #3
    Senior Member Respawned sorcerer
    Datum registracije
    Nov 2005
    Postova
    1.492
    Nije pomoglo, još uvijek je tako

  4. #4
    Senior Member Master Blaster
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    the City
    Postova
    4.508
    meni se to desavalo s Simsima, mislim, stavil sam CD i proradilo, tako radilo na nekoliko puta, onda se ponovilo, e pa onda vise nisam znao sto je problem... Uglavnom onda sam mjenjao graficku (bilo je to jos na starom kompu, stavljal TNT 2 model 64, da da TAKO davno) i sve je to nestalo... Za sdada sumnjam da je bio problem u hardveru, mozda u prasini pa malo otvori kuciste i ispuhaj se, ili prodaj defragmentirati komp... probja ono sto tgines, trebalo bi proraditi
    Cheap, but not as cheap as your girlfriend.
    I'm so goth I don't drink coffee, I drink goffee.

  5. #5
    Ak ti je mis prikopcan u USB port, prikljuci ga u PS/2 port! Ja sam taj problem imao u Blitzkriegu, i to sam uradio i instalirao najn driver za miš, al brale u mene je MX 518!

  6. #6
    Senior Member It lives by night
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    pogledaj na GPRS-u
    Postova
    594

    Re: P R O B L E M ! ! ! ! !

    = Citat = Izvorno postao Kingtomy
    Ovako, ne znam gdje da ovu temu stavim pa sam stavio u gaming općenito,
    Problem is:U nekim igrama mi miš titra, vidim ga, ne vidim a to posebno živcira.Ali samo u nekim igrama kao: zoo tycoon 2,aoe3 a to posebno živcira kada se igra u biti igra s mišem!!!!Nekad ga čak ni ne vidim , jel zna neko u čemu je problem i kako bi to mogao popraviti???
    MOŽDA ti mogu pomoći, bar je tako bilo kod mene...
    evo ti nekoliko koraka pa ih prati:
    1. desni klik na desktop pa properties
    2. odi onda na settings pa stisneš dolje "advance"
    3.kada ti se pokaže novi prozorčić stisneš na "troubleshoot"
    4. ako slider kod "hardware acceleration" nije pomaknut skroz na "full" onda ga POMAKNI!

  7. #7
    Senior Member Respawned sorcerer
    Datum registracije
    Nov 2005
    Postova
    1.492
    PROBLEM riješen zahvaljujući..................................... .
    .................................................. ..............................
    .................................................. .............................

    DUXU!!!!!!S

  8. #8
    Senior Member It lives by night
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    pogledaj na GPRS-u
    Postova
    594

    kaj znam, pomoci cu!

  9. #9

  10. #10
    Senior Member Nuke me please Kimi's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    ovdje negdje
    Postova
    288
    Evo vidim da si ti dobio brz i pravi odgovor na svoj problem pa bih i ja tu stavio svoj i zamolio ljude za pomoć.

    Ovak instalirao si ja CSI i pokrenuo igru. Otišo prvo na tutorial da se upoznam s igrom i nije tak neš loša ak voliš avanture i ak ti je serija super. I tako nakon završenog tutoriala bacim se na igru. Ko u svakoj avanturu prvo me dočeka bla bla bla bla bla i onda me upute ne golf igralište gdje se nalazi crime scene i tu sad neka CSIovica me uvodi u slučaj i tu me izbaci iz igre i vrati u win s porukom:
    MACROMEDIA PROJECTOR HAS ENCOUNTERD A PROBLEM AND NEEDS TO CLOSE....

    I šta bi sad to značilo? Šta mi je činiti da igra proradi?
    no sikiriki

  11. #11
    Senior Member It lives by night
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    pogledaj na GPRS-u
    Postova
    594
    oh! opet ja! nemam pojima ali probaj instalirati

    NAJNOVIJI "FLASH od MACROMEDIE"
    i "SHOCKWAVE"

    zato jer je ta igra rađena u tim programima kao...a sad ne znam jel bude pomoglo

  12. #12
    Senior Member Nuke me please Kimi's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    ovdje negdje
    Postova
    288
    I da zaboravih napisat da skužih u čem je fora. Nije u macromedii. Ima duboko u options u igri neke dodatne postavke za 3D gdje su bila 3 ponuđena među kojima je jedan bio default stavljen na opengl il tak neš pa ja prebacih na directx i sve normalno proradi.

    Igra je ok al ak si bio fan serije onda ti je ful prelagana i na najtežim postavkama jer znaš kaj moraš radit.
    no sikiriki

  13. #13
    Senior Member Nuke me please Kimi's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    ovdje negdje
    Postova
    288
    budući da vam CSI nije bio bliski pa niste znali kak bi mi pomogli evo jedan problem sa gta:SA. Igram igru možda nekih pola sata ili sat (nikak ne mogu pratit vrijeme dok sam na kompu) i svaki put mi se tak nakon tog nekog vremena pojavi onaj plavi ekran sa onim bijelim il žutim slovima da ga moram restartat bla bla bla. Nije to na istom mjestu nek onak bezveze svaki put negdje drugdje. O čem se sad tu radi? Ak trebate više inf samo pitajte
    no sikiriki

  14. #14
    E ovo može baš bit BILO ŠTA
    Jel to samo u GTA?
    Games are mind killers!
    >MY MIND IS UNDEAD!<

  15. #15
    Senior Member Nuke me please Kimi's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    ovdje negdje
    Postova
    288
    je samo u gta!
    no sikiriki

  16. #16
    Senior Member Lord of The Fleas ghostgamer's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Postova
    305
    Meni se to znalo događat u bilo kojoj igrici kad sam imao instaliran yojstick i kad sam deinstalirao softver nije mi se vise pojavljivalo,iako ja mislim da je to bila puka sreća jer sam imao lose drivere za doticni.Predlozio bih ti da defragmentas drive,ali stvarno bi bilo sto moglo uzrokovat taj problem cak i neki komad hardvera.

  17. #17
    Senior Member My way or the highway
    Datum registracije
    Nov 2005
    Postova
    8.709
    = Citat = Izvorno postao Kimi
    budući da vam CSI nije bio bliski pa niste znali kak bi mi pomogli evo jedan problem sa gta:SA. Igram igru možda nekih pola sata ili sat (nikak ne mogu pratit vrijeme dok sam na kompu) i svaki put mi se tak nakon tog nekog vremena pojavi onaj plavi ekran sa onim bijelim il žutim slovima da ga moram restartat bla bla bla. Nije to na istom mjestu nek onak bezveze svaki put negdje drugdje. O čem se sad tu radi? Ak trebate više inf samo pitajte
    Jesi stavio nove drajvere za grafu

  18. #18
    Senior Member Master Blaster
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    the City
    Postova
    4.508
    = Citat = Izvorno postao Prince-Artas
    = Citat = Izvorno postao Kimi
    budući da vam CSI nije bio bliski pa niste znali kak bi mi pomogli evo jedan problem sa gta:SA. Igram igru možda nekih pola sata ili sat (nikak ne mogu pratit vrijeme dok sam na kompu) i svaki put mi se tak nakon tog nekog vremena pojavi onaj plavi ekran sa onim bijelim il žutim slovima da ga moram restartat bla bla bla. Nije to na istom mjestu nek onak bezveze svaki put negdje drugdje. O čem se sad tu radi? Ak trebate više inf samo pitajte
    Jesi stavio nove drajvere za grafu
    jeah vecinom driveri pomazu... meni se znalo desavati kick, ili restart, 50% sam rijesio u driverima a onih drugih je u 50% kaj se tice napona, to ce biti teze ://
    Cheap, but not as cheap as your girlfriend.
    I'm so goth I don't drink coffee, I drink goffee.

  19. #19
    Senior Member Nuke me please Kimi's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    ovdje negdje
    Postova
    288
    A komp mi 3 mjeseca star. Pa kolko često moram stavljat te nove drivere? Mislim da nije u naponu jer mi frend slagao komp i stavljao nutra sve kaj valja i kaj je dobro. Pa ak baš trebam nove drivere uputite me. Imam GF 6600GT
    no sikiriki

  20. #20
    Senior Member Master Blaster
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    the City
    Postova
    4.508
    = Citat = Izvorno postao Kimi
    A komp mi 3 mjeseca star. Pa kolko često moram stavljat te nove drivere? Mislim da nije u naponu jer mi frend slagao komp i stavljao nutra sve kaj valja i kaj je dobro. Pa ak baš trebam nove drivere uputite me. Imam GF 6600GT
    driveri bi se trebali stavljati svaki mjesec, tj svaki novi update ://
    Cheap, but not as cheap as your girlfriend.
    I'm so goth I don't drink coffee, I drink goffee.

  21. #21
    Senior Member Lord of The Fleas
    Datum registracije
    Dec 2005
    Postova
    330
    to fakat može biti mnogo stvari

    pretpostavljam da je u softweu stvar ako je samo u GTA
    btw kad si zadnji puta reinstalirao win?

  22. #22
    Senior Member Lord of The Fleas Robertus's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    9th circle of HELL
    Postova
    440
    uzmi štakora za rep (kabel), dobro ga zavrti i slipi ga u zid!!! pa metni novog!

    e da, i ne zaboravi kasnije taj postupak opisati u rubrici ''pepeljarom u gimpa''!!!
    Smrt jednog čovjeka je tragedija. A smrt milijarde ljudi je statistika!!!


  23. #23
    Senior Member Lord of The Fleas
    Datum registracije
    Dec 2005
    Postova
    330
    Robertus zakaj se zajebavaš u ovakvom topicu di pomažemo čovijeku?

    Ne dokazuješ se pametnim baš.

    Očekujem od admina da poduzme neke mjere

  24. #24
    Senior Member Lord of The Fleas Robertus's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    9th circle of HELL
    Postova
    440
    ajde dFixxxer mete šta si se uživija! Chill out, pa samo se zafrkavan, koji ti je vrag? Kakve mjere?
    nemoj bit ljut. evo te častin pivon!!!
    Smrt jednog čovjeka je tragedija. A smrt milijarde ljudi je statistika!!!


  25. #25
    Senior Member Nuke me please Kimi's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    ovdje negdje
    Postova
    288
    = Citat = Izvorno postao dFixxx3r
    to fakat može biti mnogo stvari

    pretpostavljam da je u softweu stvar ako je samo u GTA
    btw kad si zadnji puta reinstalirao win?
    ak ti to meni - pa komp je star 3mj znači prije 3 mj
    no sikiriki

  26. #26
    Junior Member Plants Vs Zombies
    Datum registracije
    Jan 2006
    Lokacija
    Septička jama,soba broj 6 kod brkatog smeđeg.
    Postova
    11
    kongtomy riješenje ti je UZMI SJEKIRU U RUKU I NANISANI PARCOVA;
    ELIMINIRAJ GA ,kupi novi,ako je stvar tvojeg vida kupi si naocale!!!!!
    Ja govna nosim i rasipam and you f..k of...

  27. #27
    To što sti se pojavilo je BSOD,i trebao mi možda reinstalirati windowse(jel ti hoće sve normalno raditi osim te igrice),ako hoće možda bi trebao očistiti kompjuter od nekog malicioznog softvera,i sličnih gluposti (preporučam ewido security suite,odličan program,koji ej bio na DVD-u pcplay-a).stvarno najbolji program svoje struke!Is kidaj redovno update s neta!!

Pravila postanja

  • Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove
  •