Stranica 1 od 2 12 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 30 od 49

Tema: split topic, nevezano za originalnu temu

  1. #1
    Super Moderator Fight fire with fire marijanovic's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    Virovitica
    Postova
    10.758

    split topic, nevezano za originalnu temu

    = Citat = Izvorno postao W3DR4N
    Nećeš. No što će ti 250 FPS-a pobogu?

    Kužiš da tebi oči ne vide više od 24, ruka ne osjeti više od 40, a monitor ne prikazuje više od 60?
    FPS lockovi su možda i najveći hoax koji se prodaje igračima.
    Ne znam za CoD4, ali u CoD2 s lockom na 75 neka oružja brže pucaju (rafalna), na 125 također, na 250 i 333 je što sam naveo + puno bolje skakanje, a na 500 je nečujan hod. Isprobano.

    PS: Oči vide i više od 24 fps, samo što je sve više od 24 zbog tromosti oka slika u pokretu. Poznato je da veći broj ljudi i sliku od 60 može osjetiti kao izmjenu slika a ne pokret (očito kod npr CRT monitora), zato je i preporučen refresh od 75Hz na CRT.
    Naravno, sve više od monitorovog refresha monitor ne može prepoznati, zato se gube frejmovi viška, ali isto tako istina je i da se veliki broj igara drugačije ponaša nakon prelaska određenog broja frejmova u sekundi zbog njihovog programiranja i gubljenja viška frejmova.
    Moj YT kanal | Komp i periferija | Mob: OnePlus 6
    I'm running out of boxes to think outside of.

  2. #2
    Moderator No Mercy
    Datum registracije
    Sep 2006
    Lokacija
    Deepinaharta. Nowhere
    Postova
    6.360

    Re: Konfiguracija do 6000 kuna

    još kad bi brzina pucanja puške ovisila o frejmrejtu a ne o fiksno definiranom vremenskom intervalu...

    ono.. spustim rezu u CS-u na 320x200, dobijem s svojim krosfajerom nekih 2000fpsa i ispraznim svih 30 metaka iz kalaša u pola sekunde..

    stvarno svašta..
    [center:tmc6d2x6]I am my own god, I do as I please....
    [/center:tmc6d2x6]

  3. #3
    Moderator No Mercy IGoR_2803's Avatar
    Datum registracije
    Apr 2007
    Lokacija
    Mise Eire
    Postova
    6.084

    Re: Konfiguracija do 6000 kuna

    = Citat = Izvorno postao marijanovic
    Ne znam za CoD4, ali u CoD2 s lockom na 75 neka oružja brže pucaju (rafalna), na 125 također, na 250 i 333 je što sam naveo + puno bolje skakanje, a na 500 je nečujan hod. Isprobano.
    ajde na trenutak zanemari i ignoriraj sve nebuloze što si čitao po netu i šta ja znam gdje i malo razmisli o ovome pa ćeš shvatiti da se izjava jednostavno protivi zdravom razumu...

    The fools, the fools, the fools, They have left us our Fenian dead, And while Ireland holds these graves, Ireland unfree shall never be at peace!

    RAPALJE - wat zullen we drinken

  4. #4
    Super Moderator Fight fire with fire marijanovic's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    Virovitica
    Postova
    10.758

    Re: Konfiguracija do 6000 kuna

    = Citat = Izvorno postao IGoR_2803
    = Citat = Izvorno postao marijanovic
    Ne znam za CoD4, ali u CoD2 s lockom na 75 neka oružja brže pucaju (rafalna), na 125 također, na 250 i 333 je što sam naveo + puno bolje skakanje, a na 500 je nečujan hod. Isprobano.
    ajde na trenutak zanemari i ignoriraj sve nebuloze što si čitao po netu i šta ja znam gdje i malo razmisli o ovome pa ćeš shvatiti da se izjava jednostavno protivi zdravom razumu...
    Pa protivi se.
    Al isto tako istina je da kad lockam na 75 da mi ide 77 i toliko drži i da tad kad na jednoj mapi (MP Toujane ili tak nekak) kad skačem na jedno mjesto uspijem barem 5 od 10. Kad ne lockam bude 1-2 puta od 10.
    Moj YT kanal | Komp i periferija | Mob: OnePlus 6
    I'm running out of boxes to think outside of.

  5. #5
    Senior Member No Mercy
    Datum registracije
    Jul 2008
    Lokacija
    Nova Gradiška
    Postova
    6.248

    Re: Konfiguracija do 6000 kuna

    I to nema veze sa slučajnošću? Kako frejmrejt može utjecati na skakanje, brzinu pucanja i slične stvari? Frejmrejt je broj slika koje grafa iscrta na monitoru i zaključan je na maksimalnu frekvu osvježavanja monitora. Po toj logici, igrači koji imaju 333 frejmova u sekundi bi trebali svijet ingame vidjeti kao zblurano šarenilo boja jer bi se kretali puno brže od ostatka ekipe i samo tako bi i mogli pucati brže, skakati brže i općenito, jelte, biti brži. Ono čemu primjerice VSync služi je da ti uskladi broj frejmova koje grafa daje sa onima na zaslonu jer ako nisu jednaki (ako je prvi veći od drugog) dolazi do cijepanja slike:

  6. #6
    Moderator No Mercy IGoR_2803's Avatar
    Datum registracije
    Apr 2007
    Lokacija
    Mise Eire
    Postova
    6.084

    Re: Konfiguracija do 6000 kuna

    = Citat = Izvorno postao Hellboy
    Po toj logici, igrači koji imaju 333 frejmova u sekundi bi trebali svijet ingame vidjeti kao zblurano šarenilo boja jer bi se kretali puno brže od ostatka ekipe i samo tako bi i mogli pucati brže, skakati brže i općenito, jelte, biti brži.
    a oni koji imaju recimo 50ak FPSa ne bi ni vidjeli ovu ekipu sa 300+ kolko bi brzo strafeali okolo i gomilali fragove... nonsense...

    The fools, the fools, the fools, They have left us our Fenian dead, And while Ireland holds these graves, Ireland unfree shall never be at peace!

    RAPALJE - wat zullen we drinken

  7. #7
    Senior Member No Mercy
    Datum registracije
    Jul 2008
    Lokacija
    Nova Gradiška
    Postova
    6.248

    Re: Konfiguracija do 6000 kuna

    Baš tako - CoD bi izgledao kao FEAR Combat kad netko upali SloMo. Samo što bi ti i dalje išao normalno dok bi te ovaj vidio kako se jedva krećeš. Hell, ako bi uspio naći dovoljno mjesta, prešao bi 88mph i vratio se u 1955., izumio rock'n'roll, skoro pa spavao sa svojom mamom, spasio ju od silovanja i vratio se natrag u svoje doba u sat i pol.

  8. #8
    Senior Member Fight fire with fire RIDER32's Avatar
    Datum registracije
    Jan 2008
    Lokacija
    u nekoj nezapisanoj baladi
    Postova
    11.126

    Re: Konfiguracija do 6000 kuna

    FPS ima veze sa brzinom kretanja.
    Ja sam sa svojima iz klana glitchao na ljestvama u cod2 i morali smo svi lockati FPS na 30 jer onaj ko ima manji FPS sporije se penje i ovaj sa vecim frejmom ode previsoko i oboica padnu.
    Ugl. Skoro svi CoD serveri odobravaju maxfps 250, a to se ogranici tako da se u konzolu upise /com_maxfps 250
    Po defaultu je (barem meni sa 85Hz monitorom) maxfps 85 (što znaci 91 ) ali sad je na 250.

  9. #9
    Senior Member It lives by night
    Datum registracije
    Mar 2006
    Postova
    708

    Re: Konfiguracija do 6000 kuna

    ako je to istina onda je to jos jedan razlog da ne probam niti jedan cod...
    @ marijanovic i njegovo preskakanje 75 herza 5/10 i 250 HZ 1-2/10
    ovo bi imalo logike da je suprotno, ovako nema...
    ali svejedno 75 i 250 ne bi bilo razlike
    vjerojatno je u drugom slucaju na 250hz server zalagao ili ti se nesto upalilo u pozadini pa igra nije registrirala tipku na vrijeme...
    i jos jedan lik ima 250fps-a i steka mu...biti ce da je do igre
    kakav cod igrajte cs
    Twista + Mitch = Twitch

  10. #10
    Super Moderator Fight fire with fire marijanovic's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    Virovitica
    Postova
    10.758

    Re: Konfiguracija do 6000 kuna

    = Citat = Izvorno postao passko
    ako je to istina onda je to jos jedan razlog da ne probam niti jedan cod...
    @ marijanovic i njegovo preskakanje 75 herza 5/10 i 250 HZ 1-2/10
    ovo bi imalo logike da je suprotno, ovako nema...
    ali svejedno 75 i 250 ne bi bilo razlike
    vjerojatno je u drugom slucaju na 250hz server zalagao ili ti se nesto upalilo u pozadini pa igra nije registrirala tipku na vrijeme...
    i jos jedan lik ima 250fps-a i steka mu...biti ce da je do igre
    kakav cod igrajte cs
    Nigdje, ama baš nigdje nisam napisao da je 1-2/10 na 250.
    Napisao sam da je tako kad ne lockam fps.
    Moj YT kanal | Komp i periferija | Mob: OnePlus 6
    I'm running out of boxes to think outside of.

  11. #11
    Senior Member It lives by night
    Datum registracije
    Mar 2006
    Postova
    708

    Re: Konfiguracija do 6000 kuna

    = Citat = Izvorno postao marijanovic
    SKad ne lockam bude 1-2 puta od 10.
    skuzi se da kad ti je veci fps da manje puta skocis,250 sam naveo kao primjer
    ako sam krivo shvatio objasni mi
    Twista + Mitch = Twitch

  12. #12
    Moderator No Mercy IGoR_2803's Avatar
    Datum registracije
    Apr 2007
    Lokacija
    Mise Eire
    Postova
    6.084

    Re: Konfiguracija do 6000 kuna

    ovo je ionako otislo predaleko u offtopic, a one koji imalo uposle sive stanice necete u to nikad uvjeriti...

    The fools, the fools, the fools, They have left us our Fenian dead, And while Ireland holds these graves, Ireland unfree shall never be at peace!

    RAPALJE - wat zullen we drinken

  13. #13
    Moderator No Mercy
    Datum registracije
    Oct 2006
    Lokacija
    Las Bjelkas
    Postova
    6.624

    Re: Konfiguracija do 6000 kuna

    = Citat = Izvorno postao RIDER32
    FPS ima veze sa brzinom kretanja.
    Ja sam sa svojima iz klana glitchao na ljestvama u cod2 i morali smo svi lockati FPS na 30 jer onaj ko ima manji FPS sporije se penje i ovaj sa vecim frejmom ode previsoko i oboica padnu.
    Ugl. Skoro svi CoD serveri odobravaju maxfps 250, a to se ogranici tako da se u konzolu upise /com_maxfps 250
    Po defaultu je (barem meni sa 85Hz monitorom) maxfps 85 (što znaci 91 ) ali sad je na 250.
    kakve su ovo gluposti covjece? kakva je to igra? broj fpsa ne bi smio imati ikakve veze s takvim stvarima...

  14. #14
    Moderator No Mercy IGoR_2803's Avatar
    Datum registracije
    Apr 2007
    Lokacija
    Mise Eire
    Postova
    6.084

    Re: Konfiguracija do 6000 kuna

    = Citat = Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
    kakve su ovo gluposti covjece? kakva je to igra? broj fpsa ne bi smio imati ikakve veze s takvim stvarima...
    ma šta se zamaraš, to su nebuloze... logika na razini ko da kažem: "Danas pada kiša jer sam ponio kišobran!"

    The fools, the fools, the fools, They have left us our Fenian dead, And while Ireland holds these graves, Ireland unfree shall never be at peace!

    RAPALJE - wat zullen we drinken

  15. #15

    Re: Konfiguracija do 6000 kuna

    OK hvala

  16. #16
    Senior Member Fight fire with fire RIDER32's Avatar
    Datum registracije
    Jan 2008
    Lokacija
    u nekoj nezapisanoj baladi
    Postova
    11.126

    Re: Konfiguracija do 6000 kuna

    = Citat = Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
    kakve su ovo gluposti covjece? kakva je to igra? broj fpsa ne bi smio imati ikakve veze s takvim stvarima...
    Igra ko i svaka druga igra. I nfs underground 2 ima "problema" sa tim. I famozni, savrseno izrađeni i optimizirani, CS, po Gwinovim rjecima ima veze sa tim.

  17. #17

    Re: Konfiguracija do 6000 kuna

    ne mislim ozbilnno

  18. #18
    Senior Member Fight fire with fire RIDER32's Avatar
    Datum registracije
    Jan 2008
    Lokacija
    u nekoj nezapisanoj baladi
    Postova
    11.126

    Re: Konfiguracija do 6000 kuna

    = Citat = Izvorno postao marijanovic
    = Citat = Izvorno postao RIDER32
    E ovo je ok konfa samo uzmi jace rame...
    http://www.adm.hr/product_info.php?cPat ... ts_id=6518
    Skuplji su 120kn a nisu 1333 nego 1600. Usput to su i OCerski CorsairSRAMi a ne "neki tamo" Kingstoni
    Ako pucaš na AMD Phenom II x4 u kombinaciji s DDR3 na 1600MHz, gadno se varaš.
    Njihov memorijski kontroler podržava 1333MHz. Od više nema neš puno koristi.

    Evo malo gradiva:
    http://ixbtlabs.com/articles3/mainbo...2-ddr3-p1.html
    Ili jednostavno progooglaj.
    A da. negdi sam to nacuo ali sam zaboravio provjeriti i pitati. za ovo AMD

    I to znaci da ni sam OCom nemogu postici vecu frekfenciju memorije?
    I ako stavim rame od 1600 hoce li se frekfencija automatski spustiti na 1333 ili se komp uopce nece ni upaliti?

  19. #19
    Moderator No Mercy
    Datum registracije
    Sep 2006
    Lokacija
    Deepinaharta. Nowhere
    Postova
    6.360

    Re: Konfiguracija do 6000 kuna

    amd procesori ionako nemaju koristi od veće frkevencije memorije nego od nižih latencija.
    s obzirom da na phenom i phenomII procesorima svaka jezgra ima svoj memorijski kontroler procesor brže dolazi do podataka ako su niže latencije.
    meni se čini da je ovo amdov prisilan pokušaj usmjeravanja konkurentnosti proizvoda u sukobu sa intelovim masivnim triple channel bandwidthom
    [center:tmc6d2x6]I am my own god, I do as I please....
    [/center:tmc6d2x6]

  20. #20
    Senior Member You have been warned
    Datum registracije
    Jan 2009
    Lokacija
    Liberty City
    Postova
    15.884

    Re: Konfiguracija do 6000 kuna

    Mislio sam da ovo za latencije vrijedi samo za stare AMD modele. Znaci po tome je moja memorija s 4-4-4-12 na 800 MHz bolja za AMD nego 5-5-5-15 na 1066 MHz? Reci da, usreci me!


  21. #21
    Moderator No Mercy
    Datum registracije
    Sep 2006
    Lokacija
    Deepinaharta. Nowhere
    Postova
    6.360

    Re: Konfiguracija do 6000 kuna

    nije bolje, nego tu negdje..
    idealno bi bilo kad bi uspio forsat memoriju na recimo 4-4-4-10@900
    moji mushkini to srećom mogu

    anycase, za amd je još uvijek bolje niža latencija.
    [center:tmc6d2x6]I am my own god, I do as I please....
    [/center:tmc6d2x6]

  22. #22
    Senior Member My way or the highway
    Datum registracije
    Sep 2007
    Postova
    9.855

    Re: Konfiguracija do 6000 kuna

    Sve su to trivijalne stvari ako se komp koristi za surfanje , igranje , slušanje muzike i sl. To je jedino bitno ako se komp koristi za čmarkove.

  23. #23
    Senior Member Fight fire with fire RIDER32's Avatar
    Datum registracije
    Jan 2008
    Lokacija
    u nekoj nezapisanoj baladi
    Postova
    11.126

    Re: Konfiguracija do 6000 kuna

    A znas kakvi smo mo gameri... Vazan nam je svaki hertz i svaki frame...

  24. #24
    Senior Member Lock'n'Load
    Datum registracije
    Jun 2009
    Lokacija
    Aeron naš svagdašnji
    Postova
    103

    Re: Konfiguracija do 6000 kuna

    = Citat = Izvorno postao Don Kihot
    ADM by me:

    1 x Asrock M3A790GXH/128M, AM3 - AMD 790GX, AMD SB750, ATX, FSB 2600
    1 x Procesor AMD Phenom II X4 955 Black Edition, socket AM3, BOX
    1 x DVD upisivač Pioneer DVR-117FBK, DVD±RW, 22x crn , ATA
    1 x Napajanje CORSAIR 520W, HX Series CMPSU-520HXEU, 12cm vent., ATX
    1 x XFX GTX 275 896MB DDR3 640M FarCry 2 GX-275X-AHDF
    1 x HDD WD 1TB, 10EADS , SATA II, 32MB Cache, WD Caviar Green
    1 x DDR3 4GB (2x2GB) Corsair, 1600MHz, 9-9-9-24, COR-TW3X4G1600C9DHX
    6.145,31Kn
    ...
    Jesi ti to namjerno stavio PATA pržilicu pored tolikih SATA? WHY???

    I rame na 1600MHz iako nike koristi uz AMD Phenom II (eventualno možda niže latencije kad rade na 1333MHz)?

    Matičnu nisi morao baš najjeftiniju; čovjek je rekao da mu i HDD od 640/750 GB dovoljno. Buđet 6500kn max.
    AMD FX-8120 | Asrock 990FX Extreme3| 2x 4GB DDR3 1600MHz Corsair Vengeance | XFX HD6870 1GB | HITACHI 500GB + Seagate 160GB | OCZ SXS 500W | Antec Three hundred | LG DVD-RW 20x SATA | Samsung 226BW | Logitech Wave | MX518 @500Hz | Logitech x530 5.1

  25. #25
    Moderator No Mercy IGoR_2803's Avatar
    Datum registracije
    Apr 2007
    Lokacija
    Mise Eire
    Postova
    6.084

    Re: Konfiguracija do 6000 kuna

    = Citat = Izvorno postao bezimeni
    Sve su to trivijalne stvari ako se komp koristi za surfanje , igranje , slušanje muzike i sl. To je jedino bitno ako se komp koristi za čmarkove.
    upravo to, vjerujem da je sve to točno u praksi, ali za nekog prosječnog korisnika računala, čak i za prosječnog forumaša (ovog foruma dakako ), što mislim da i autor ove teme jest, to ništa ne znači, jer pitanje da li takav profil korisnika i zna što je everest memory bandwidth test ili pak sisoft sandra memory test...

    The fools, the fools, the fools, They have left us our Fenian dead, And while Ireland holds these graves, Ireland unfree shall never be at peace!

    RAPALJE - wat zullen we drinken

  26. #26
    Senior Member Small step for mankind
    Datum registracije
    May 2009
    Lokacija
    iSHOP
    Postova
    2.953

    Re: Konfiguracija do 6000 kuna

    [quote=Mr. G33k][quote="Don Kihot":wi6c5l3r]ADM by me:

    1 x Asrock M3A790GXH/128M, AM3 - AMD 790GX, AMD SB750, ATX, FSB 2600
    1 x Procesor AMD Phenom II X4 955 Black Edition, socket AM3, BOX
    [b][b]1 x DVD upisivač Pioneer DVR-117FBK, DVD±RW, 22x crn , ATA[/b][/b]
    1 x Napajanje CORSAIR 520W, HX Series CMPSU-520HXEU, 12cm vent., ATX
    1 x XFX GTX 275 896MB DDR3 640M FarCry 2 GX-275X-AHDF
    1 x HDD WD 1TB, 10EADS , SATA II, 32MB Cache, WD Caviar Green
    [b]1 x DDR3 4GB (2x2GB) Corsair, 1600MHz, 9-9-9-24, COR-TW3X4G1600C9DHX[/b]
    6.145,31Kn
    ...[/quote]

    Jesi ti to namjerno stavio PATA pržilicu pored tolikih SATA? WHY???

    I rame na 1600MHz iako nike koristi uz AMD Phenom II (eventualno možda niže latencije kad rade na 1333MHz)?

    Matičnu nisi morao baš najjeftiniju; čovjek je rekao da mu i HDD od 640/750 GB dovoljno. Buđet 6500kn max.[/quote:wi6c5l3r]

    Taj uređaj je mnogo bolji od onog NEC-a, drugi pioneerac nije bio na raspolaganju (sata).

    Memorija je ionako za cca 150kn razlika bolja od vulgaris 1333mhz memorije CL9, jer ova će raditi vjerovatno na CL8 pri frekvenciji 1333,
    i još kad se prc OC-a tako i frekvencija memorije raste, dakle neće biti potebe snižavati memoriju.

    Uz to, matična svakako nije jeftina, nego je vrh Asrock ponude, i svakako mi se više sviđa nego onaj izrod od điđibajta.
    A daj mi reci tko se želi žaliti na 1TB hard diska naspram 750GB hard diska? Jesam li prešao 6.5k? Nisam! čak sam u granici od 6k zato tiho.

    Ako hoće SATA pržu neka uzme neki pioneer ili plextor model, mnogo bolja optika od NEC-a.
    [url="http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_artikl=052.112.271"]http://www.links.hr/index.php?option=ar ... 52.112.271[/url]
    Može i 216DBK, razlike su minimalne.

    PS - TI svakoj mojoj konfi nađeš zamjerku, umjesto da kažeš "gle baš je TO dobro"...
    Ovu bi konfu kupio sebi za taj novac. Eventualno ja bi sebi uzep Asus ploču od 1500kn, ali to sam samo ja.
    STARI PC ->
    NOVI PC ->
    A otključani?

  27. #27
    Senior Member Lock'n'Load
    Datum registracije
    Jun 2009
    Lokacija
    Aeron naš svagdašnji
    Postova
    103

    Re: Konfiguracija do 6000 kuna

    = Citat = Izvorno postao Don Kihot
    ...
    PS - TI svakoj mojoj konfi nađeš zamjerku, umjesto da kažeš "gle baš je TO dobro"...
    To što ti ja svakoj tvojoj konfi nađem zamjerku upravo i jest moj način da ti kažem "gle baš je TO dobro".

    A ovo bi bio moj izbor:
    DFI LAN PARTY DK 790FXB-M3H5, AMD 790FX, S.AM3, d-DDR3/1600MHz, 3×PCIe, 8ch, S-ATAII, RAID, G-LAN 1.100,11 kn
    AMD CPU Desktop Phenom II X4 945 (3.0GHz,8MB,125W,AM3) box Black Edition 1.519,66 kn
    Corsair 2GB, DDR3, 1333MHZ, 240 DIMM, Unbuffered, VS2GB1333D3 275,58 kn x 2 = 551,16 kn
    GAINWARD nVidia GeForce GTX 275 1.614,14 kn
    Western Digital HDD WD 6401AALS Caviar Black 491,25 kn
    LITEON DVD+/-R/RW -RAM12X SATA LH-20A1L-12C BULK BLACK W/LS 173,12 kn
    OCZ PSU StealthXStream ATX2.2 600W 487,05 kn
    5.936,49 kn @ Diskont24
    AMD FX-8120 | Asrock 990FX Extreme3| 2x 4GB DDR3 1600MHz Corsair Vengeance | XFX HD6870 1GB | HITACHI 500GB + Seagate 160GB | OCZ SXS 500W | Antec Three hundred | LG DVD-RW 20x SATA | Samsung 226BW | Logitech Wave | MX518 @500Hz | Logitech x530 5.1

  28. #28
    Moderator No Mercy
    Datum registracije
    Sep 2006
    Lokacija
    Deepinaharta. Nowhere
    Postova
    6.360

    Re: Konfiguracija do 6000 kuna

    no fense, ali čemu DFI FXB ploča?? onak.. imam tu ploču i mogu samo jedno reć..

    osoba koja traži savjet oko slaganja konfe za 6k nema kaj tražit sa ovakvom pločom.. to je čista hard-core-clockerska ploča i ne vjerujem da će ju znat iskoristit..
    [center:tmc6d2x6]I am my own god, I do as I please....
    [/center:tmc6d2x6]

  29. #29
    Senior Member Lock'n'Load
    Datum registracije
    Jun 2009
    Lokacija
    Aeron naš svagdašnji
    Postova
    103

    Re: Konfiguracija do 6000 kuna

    = Citat = Izvorno postao Gwin
    no fense, ali čemu DFI FXB ploča?? onak.. imam tu ploču i mogu samo jedno reć..

    osoba koja traži savjet oko slaganja konfe za 6k nema kaj tražit sa ovakvom pločom.. to je čista hard-core-clockerska ploča i ne vjerujem da će ju znat iskoristit..
    = Citat = Izvorno postao Mr. G33k
    A ovo bi bio moj izbor:
    DFI LAN PARTY DK 790FXB-M3H5, AMD 790FX, S.AM3, d-DDR3/1600MHz, 3×PCIe, 8ch, S-ATAII, RAID, G-LAN 1.100,11 kn
    AMD CPU Desktop Phenom II X4 945 (3.0GHz,8MB,125W,AM3) box Black Edition 1.519,66 kn
    ...
    5.936,49 kn @ Diskont24
    Primječuješ li dio "A ovo bi bio mojSizbor"? Ja bi sebi nju uzeo. I uzet ću ak budem mjenjo svoj skoro tj ak se ne ukaže bolja prilika.
    Ta jel nije autor teme već odabrao koji će komp uzeti, ta onaj je dobro složen. Nema nekih velikih zamjerki.
    AMD FX-8120 | Asrock 990FX Extreme3| 2x 4GB DDR3 1600MHz Corsair Vengeance | XFX HD6870 1GB | HITACHI 500GB + Seagate 160GB | OCZ SXS 500W | Antec Three hundred | LG DVD-RW 20x SATA | Samsung 226BW | Logitech Wave | MX518 @500Hz | Logitech x530 5.1

  30. #30
    Senior Member Lock'n'Load
    Datum registracije
    Jun 2009
    Lokacija
    Aeron naš svagdašnji
    Postova
    103

    Re: Konfiguracija do 6000 kuna

    @ Don Kihot:
    Cijeli komp ti je jedna velika zamjerka.
    Počmimo od prže; Pioneerov model s najviše kvarova.
    Modularno napajanje od 450W Corsair HX nije baš slavno, pogotovo ak će ti trebat buduće nadogradnje.
    Procu platiš samo veći clock koji ionako dobiješ clockanjem...
    Hard nemam neke zamjerke doli cjene.
    Grafu bi i ja taku valjd uzeo, pa ju neću blatit, al i Radeon 4890 je blizu, dlaka mu fali. A njeg imam i jeftiniji je.
    Opet ram na 1600, alaj si ga zapeo. Baci novce u vjetar; tajminge sam smanjiš ak ništ drugo.
    Asrock matične su samo za one bez $ € Kn i ostalih valuta; što misliš zaš su jeftinije. Nije ti nešto odabir ploče.
    Uzeo sam Asrock samo kako bih vidio da je smeće.
    AMD FX-8120 | Asrock 990FX Extreme3| 2x 4GB DDR3 1600MHz Corsair Vengeance | XFX HD6870 1GB | HITACHI 500GB + Seagate 160GB | OCZ SXS 500W | Antec Three hundred | LG DVD-RW 20x SATA | Samsung 226BW | Logitech Wave | MX518 @500Hz | Logitech x530 5.1

Slične teme

  1. Kada ste zadnji puta kupili originalnu igru?
    By W1k1n6 in forum Gaming općenito
    Odgovora: 42
    Posljednji post: 12-11-2009, 19:44

Pravila postanja

  • Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove
  •