Prikazujem rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Problem sa igrama

  1. #1

    Problem sa igrama

    Imam jedan problem , svaku igru koju pokusam da igram zaledi nakon 2-3 minute igranja.Do sada sam mogao igrati svaku normalno ali mi se u zadnje vrijeme ovo pocelo desavati.Moja konfiguracija je:
    Amd Athlon 64 3000+
    Epox 8KDA3J
    1024MB OCZ DDR500
    Asus GF 6600GT
    OCZ 520W PSU
    Windows XP SP2
    Nvidia ForceWare 84.21
    Hvala unaprijed.


  2. #2
    Konfa ti je dobra, napravi scan PC-a da vidiš ima li virusa i ostalih sranja, ali od nekih frendova sam čudo da su ima ti forceware driver radili divlje probleme u igrama, probaj s nekim drugima!

  3. #3
    = Citat = Izvorno postao goGAMERo
    Konfa ti je dobra, napravi scan PC-a da vidiš ima li virusa i ostalih sranja, ali od nekih frendova sam čudo da su ima ti forceware driver radili divlje probleme u igrama, probaj s nekim drugima!
    Uradio sam scan i stavljao druge drivere i opet isto.Ove drivere imam odavno i nikad nije bilo problema , sve do sada.


  4. #4
    Senior Member My way or the highway Neven <R>'s Avatar
    Datum registracije
    Nov 2005
    Lokacija
    wololo
    Postova
    7.914
    Možda ti je otišla memorija na grafičkoj, probaj format PC-a pa ako neće čisto je moguće to...

  5. #5
    Administrator You have been warned W3DR4N's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    Moja je kuća na kraju sela, tu zorom dođem, a odem s noći, pa pijem vina crna i bijela...
    Postova
    16.343
    Šta da ti kažem. Vani je +35°C. Hladi, hladi i još malo hladi.

  6. #6
    Moderator Respawned sorcerer
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    Rijeka
    Postova
    1.352
    Komp ti se pregrijava. Otvori bočnu stranicu i uperi glomazan ventilator u njega pa da vidiš kako prede...

  7. #7
    Hmmm , ja mislim da temperatura ne bi trebala biti problem jer na grafickoj imam Zalman VF700CU i u kucistu imam 2 ventialtora koji stalno rade.


  8. #8
    Senior Member Ninja hurdle
    Datum registracije
    Jun 2006
    Lokacija
    Dugave
    Postova
    935
    Reformatiraj Windoze. Oni se ionak sami zblesiraju nakon nekih pola godine pa je to najpametnije kaj prvo možeš napravit,čak i samo radi redovnog održavanja

  9. #9
    = Citat = Izvorno postao Domy
    Reformatiraj Windoze. Oni se ionak sami zblesiraju nakon nekih pola godine pa je to najpametnije kaj prvo možeš napravit,čak i samo radi redovnog održavanja
    I to sam probao i opet isto


  10. #10
    Senior Member My way or the highway
    Datum registracije
    Nov 2005
    Postova
    8.709
    mislim da je razlog kvar neke komponente

  11. #11
    Senior Member Ninja hurdle
    Datum registracije
    Jun 2006
    Lokacija
    Dugave
    Postova
    935
    Kvar neke komponente? a kakav je to kvar koji pusti bilošta da prvo radi 3 minute a onda crkne?

  12. #12
    Senior Member My way or the highway
    Datum registracije
    Nov 2005
    Postova
    8.709
    = Citat = Izvorno postao Domy
    Kvar neke komponente? a kakav je to kvar koji pusti bilošta da prvo radi 3 minute a onda crkne?
    šta ja znam. ako ti temperatura ok, ako su windowsi friški onda je vjerovatno do komponenti

  13. #13
    Senior Member Ninja hurdle
    Datum registracije
    Jun 2006
    Lokacija
    Dugave
    Postova
    935
    Bah,još jedna u nizu totalno neobjašnjivih stvari vezanih uz kompove...
    Al ajde da si u pravu i da nekaj ne valja s nekom komponentom... Na koju foru znat i ispitat koja je baš ona prava,pokvarena? pogotovo ovako bez ikakvih objektivnih tragova?

  14. #14
    Senior Member My way or the highway Neven <R>'s Avatar
    Datum registracije
    Nov 2005
    Lokacija
    wololo
    Postova
    7.914
    Tako je meni frendu bio kvar memorije na grafičkoj kartici, jednostavno kad dođe do dijela memorije koji je uništen igra prestane raditi (ili neki drugi grafičko intenzivni program), ali nadam se da to nije slučaj kod tebe

  15. #15
    Senior Member Ninja hurdle
    Datum registracije
    Jun 2006
    Lokacija
    Dugave
    Postova
    935
    Vidiš,naveo je igre,ne i sve programe da ne rade. fakat je moguće da je nekaj s grafičkom...
    Čuj,jesi probao pustit kakav 3dmark da radi?

  16. #16
    Moderator Respawned sorcerer
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    Rijeka
    Postova
    1.352
    Bit će da je do procesora, kad već kažeš da je na grafi sređeno hlađenje.

    Gdje su pozicionirana ova dva venta koja imaš? I koji ispouhuje a koji upuhuje zrak?

    Kolika ti je temperatura procesora?

  17. #17
    = Citat = Izvorno postao S
    [R]Bit će da je do procesora, kad već kažeš da je na grafi sređeno hlađenje.

    Gdje su pozicionirana ova dva venta koja imaš? I koji ispouhuje a koji upuhuje zrak?

    Kolika ti je temperatura procesora?
    Temperatura procesora je ok 50C pod opterecenjem , temp. u kucistu je 35C


  18. #18
    Senior Member My way or the highway Neven <R>'s Avatar
    Datum registracije
    Nov 2005
    Lokacija
    wololo
    Postova
    7.914
    Odi kod nekog frenda i utakni grafu kod njega, isprobajte da li sve radi, ako ne moraš mijenjat grafičku

Slične teme

  1. Problem s igrama
    By Venc in forum Radioničke vježbe
    Odgovora: 37
    Posljednji post: 17-06-2009, 14:25
  2. Problem sa novijim igrama ?
    By Peyo in forum Pomagaj brate!
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 01-11-2007, 21:09
  3. Problem s igrama...
    By Jerry in forum Pomagaj brate!
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 17-09-2007, 21:42
  4. Problem sa MS Dos igrama
    By Letva in forum Gaming općenito
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 08-03-2006, 21:51

Pravila postanja

  • Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove
  •