Stranica 2 od 2 PrvaPrva 12
Prikazujem rezultate 31 do 50 od 50

Tema: Konfiguracija 6500kn

  1. #31
    Moderator No Mercy
    Datum registracije
    Oct 2007
    Lokacija
    Olso novn as Cherry <3
    Postova
    6.225

    Re: Konfiguracija 6500kn

    Ma morat ću sad baš dobro razmislit na šta da idem.
    Vjerujem da ću radit sad prek zime, pa bude tu neš novca.
    Lako kasnije prodam ako mi ne bude valjalo neš, i kupim neš novo.
    [centern4txjf6]
    We&#39;re gonna bring that back!
    HA HA HO HA HI HO
    HA HO HA HA HI HI

    [/centern4txjf6]

  2. #32
    Senior Member Small step for mankind
    Datum registracije
    May 2009
    Lokacija
    iSHOP
    Postova
    2.953

    Re: Konfiguracija 6500kn

    Ne treba ti se žuriti...
    Koliko sam čuo, 740BE će biti zvjer (radi na 3.0Ghzm otključava se, neotključan ide preko 4.4Ghz, otključan oko 4.2).
    STARI PC ->
    NOVI PC ->
    A otključani?

  3. #33
    Moderator No Mercy
    Datum registracije
    Oct 2007
    Lokacija
    Olso novn as Cherry <3
    Postova
    6.225

    Re: Konfiguracija 6500kn

    Mislio sam pričekati još malo, dok mi ljudi ne vrate novac.

    Pa ić na
    Phenom II x4 965
    Neku dobru clock matičnu, od Gigabyte UD4 il UD5 (iako nema neke pretjerane razlike)
    Modularno od Corsair neko 600W
    ..moram malo i te RAM[e]Spogledati, 1333MHz - 1600MHz (razlike i tako to)
    ..i na kraju grafe, najverovatnije ću sad ić na HD4850x2, malo se s njom zabavljat i kupit HD4890, čisto radi usporedbe.
    [centern4txjf6]
    We&#39;re gonna bring that back!
    HA HA HO HA HI HO
    HA HO HA HA HI HI

    [/centern4txjf6]

  4. #34
    Senior Member Fight fire with fire RIDER32's Avatar
    Datum registracije
    Jan 2008
    Lokacija
    u nekoj nezapisanoj baladi
    Postova
    11.126

    Re: Konfiguracija 6500kn

    Đabe ti 1600MHz rami kad nijedan poznati phenom nepodrzava vise od 1333.

  5. #35
    Senior Member Small step for mankind
    Datum registracije
    May 2009
    Lokacija
    iSHOP
    Postova
    2.953

    Re: Konfiguracija 6500kn

    965BE je isto što i 955BE.
    Samo skuplje.
    Ništa se ni bolje niti lošije clocka, nego je za deffoult množitelj postavljena veća vrijednost.

    Dakle plaćaš glupost a ne kvalitetu.
    Da 955 nije BE, onda bi 965BE bio logičan izbor.
    STARI PC ->
    NOVI PC ->
    A otključani?

  6. #36
    Moderator No Mercy
    Datum registracije
    Oct 2007
    Lokacija
    Olso novn as Cherry <3
    Postova
    6.225

    Re: Konfiguracija 6500kn

    Ma 965BE bi kupio samo zbog naziva.
    Kao i HD4890 Cross.

    Pošto sam ajmo reć neki entuzijast, volim imati, a i dobro platiti "ništa".
    Hebiga : (

    btw, nisam znao da PII ne podržava 1600+MHz
    Samo ne znam zbog čega onda stavljaju na matične 1600+, čisto radi prodaje? O.o
    [centern4txjf6]
    We&#39;re gonna bring that back!
    HA HA HO HA HI HO
    HA HO HA HA HI HI

    [/centern4txjf6]

  7. #37
    Senior Member Small step for mankind
    Datum registracije
    May 2009
    Lokacija
    iSHOP
    Postova
    2.953

    Re: Konfiguracija 6500kn

    Pa preglupo ti je kupiti nalijepnicu.

    Evo ja ću ti modati BIOS da ti 955BE prepoznaje kao 965BE. Mislim ono, stvarno od 965BE nemaš ništa.
    4890 vs 4850x2
    je već drugo pitanje.

    A zašto na pločama piše da su 1600mhz ready?
    Pa zato što možeš na njih staviti module i radit će bez greške.
    I kad se pojave AM3 procesori sa podrškom za 1600+Mhz, nećeš morati mijenjati ploču.
    STARI PC ->
    NOVI PC ->
    A otključani?

  8. #38
    Super Moderator Fight fire with fire marijanovic's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    Virovitica
    Postova
    10.751

    Re: Konfiguracija 6500kn

    A i DDR3 na 1600 MHz kad se smanji na 1333 MHz radi na nižim latencijama.
    AMD procesor + ram niske latencije = velika ljubav & bolje performanse.
    Moj YT kanal | Komp i periferija | Mob: OnePlus 6
    I'm running out of boxes to think outside of.

  9. #39
    Senior Member Small step for mankind kulamasta's Avatar
    Datum registracije
    Feb 2006
    Postova
    2.241

    Re: Konfiguracija 6500kn

    Sto se tice kulera, razlika izmedju Mugena 2 i Katane 3 je ogromna; Katana u odnosu ne Mugena je jednostavno smece

    Imo sam oba pa laprdam iz prve ruke...


    Tako da, ako zelis dobar kuler a razlika u cijeni nije ogranicavajuci faktor, apsolutno Mugen 2
    Kupujem Sonic Tower!
    Ponude na PM

  10. #40
    Senior Member You have been warned
    Datum registracije
    Jan 2009
    Lokacija
    Liberty City
    Postova
    15.884

    Re: Konfiguracija 6500kn

    Ja se dvoumim izmedju Mugen 2 i Zipang 2 kulera, ali idem na Scythe definitivno...


  11. #41
    Senior Member Master Blaster
    Datum registracije
    Sep 2006
    Lokacija
    Opatija
    Postova
    4.594

    Re: Konfiguracija 6500kn

    = Citat = Izvorno postao h3@dhunt3r
    Ja se dvoumim izmedju Mugen 2 i Zipang 2 kulera, ali idem na Scythe definitivno...
    definitivno zipang 2 .. 140mm vent .. tiši i odlično hladi

    uskoro stiže i pasivni vga cooler http://www.hardwarelabs.de/bilder/proje ... _proto.jpg
    AMD ATHLON X2 7750BE @3.2GHz ZALMAN 9500LED
    GIGABYTE MA770-DS3 REV. 2.0
    2X1GB G.SKILL PK PC8500 1066 MHz
    POWERCOLOR HD4850 PLAY
    2X500GB SAMSUNG F1
    SEASONIC S12II 430W

  12. #42
    Senior Member You have been warned
    Datum registracije
    Jan 2009
    Lokacija
    Liberty City
    Postova
    15.884

    Re: Konfiguracija 6500kn

    [quote=Ivan_87]
    = Citat = Izvorno postao "h3@dhunt3r":2ss5kb0q
    Ja se dvoumim izmedju Mugen 2 i Zipang 2 kulera, ali idem na Scythe definitivno...
    definitivno zipang 2 .. 140mm vent .. tiši i odlično hladi [/quote:2ss5kb0q]
    Imam takav Kaze Maru vent kakav dobijes na Zipang 2 kuleru na bocnoj stranici od kejsa da puse po grafi...


  13. #43
    Senior Member Small step for mankind kulamasta's Avatar
    Datum registracije
    Feb 2006
    Postova
    2.241

    Re: Konfiguracija 6500kn

    [quote=Ivan_87][quote="h3@dhunt3r":ib1j85iv]Ja se dvoumim izmedju Mugen 2 i Zipang 2 kulera, ali idem na Scythe definitivno... [/quote]

    definitivno zipang 2 .. 140mm vent .. tiši i odlično hladi

    uskoro stiže i pasivni vga cooler [url="http://www.hardwarelabs.de/bilder/projects/cebit_report_2009/big/scythe_ninja_vga_proto.jpg"]http://www.hardwarelabs.de/bilder/proje ... _proto.jpg[/url][/quote:ib1j85iv]

    Mugen 2 mojeg E5300 klokanog na 3.6 drz bez problema vrteci se na 500 rpm

    Nije samo velicina ventilatora bitna
    Kupujem Sonic Tower!
    Ponude na PM

  14. #44
    Senior Member Master Blaster
    Datum registracije
    Sep 2006
    Lokacija
    Opatija
    Postova
    4.594

    Re: Konfiguracija 6500kn

    [quote=kulamasta][quote=Ivan_87]
    = Citat = Izvorno postao h3@dhunt3r":2j5mggn8]Ja se dvoumim izmedju Mugen 2 i Zipang 2 kulera, ali idem na Scythe definitivno... :wink:[/quote]

    definitivno zipang 2 .. 140mm vent .. tiši i odlično hladi :wink:

    uskoro stiže i pasivni vga cooler [url="http://www.hardwarelabs.de/bilder/projects/cebit_report_2009/big/scythe_ninja_vga_proto.jpg
    http://www.hardwarelabs.de/bilder/proje ... _proto.jpg[/url]
    Mugen 2 mojeg E5300 klokanog na 3.6 drz bez problema vrteci se na 500 rpm

    Nije samo velicina ventilatora bitna[/quote:2j5mggn8]

    a jesi malo vidio zipang 2 cooler ?

    i testove možeš malo pogledat
    AMD ATHLON X2 7750BE @3.2GHz ZALMAN 9500LED
    GIGABYTE MA770-DS3 REV. 2.0
    2X1GB G.SKILL PK PC8500 1066 MHz
    POWERCOLOR HD4850 PLAY
    2X500GB SAMSUNG F1
    SEASONIC S12II 430W

  15. #45
    Senior Member Fight fire with fire RIDER32's Avatar
    Datum registracije
    Jan 2008
    Lokacija
    u nekoj nezapisanoj baladi
    Postova
    11.126

    Re: Konfiguracija 6500kn

    [quote=Ivan_87][quote="h3@dhunt3r":28s4py83]Ja se dvoumim izmedju Mugen 2 i Zipang 2 kulera, ali idem na Scythe definitivno... [/quote]

    definitivno zipang 2 .. 140mm vent .. tiši i odlično hladi

    uskoro stiže i pasivni vga cooler [url="http://www.hardwarelabs.de/bilder/projects/cebit_report_2009/big/scythe_ninja_vga_proto.jpg"]http://www.hardwarelabs.de/bilder/proje ... _proto.jpg[/url][/quote:28s4py83]
    Damn oce se uz ovo dobiti i stupic za podbocit graficku?

  16. #46
    Senior Member Small step for mankind
    Datum registracije
    May 2009
    Lokacija
    iSHOP
    Postova
    2.953

    Re: Konfiguracija 6500kn

    To je već stara slika, bio je prototip, ali su odustali, jer je bio pretežak, tj savijao je nVidijine kartice,
    a i poneke ATi kartice, makar su ATi kartice otpornije na teške hladnjake koji opterećuje samo centralni dio PCB-a.

    Ali kraj Accelera S1 je sve drugo nepotrebno. Pasivac za malo para i mnogo daje.
    A i lako se montira.
    STARI PC ->
    NOVI PC ->
    A otključani?

  17. #47
    Senior Member Fight fire with fire RIDER32's Avatar
    Datum registracije
    Jan 2008
    Lokacija
    u nekoj nezapisanoj baladi
    Postova
    11.126

    Re: Konfiguracija 6500kn

    Ja imam GB 8600GT sa jednoslotnipm pasivcem koji i nije pretezak ali se graficka svejedno savila

  18. #48
    Senior Member Small step for mankind
    Datum registracije
    May 2009
    Lokacija
    iSHOP
    Postova
    2.953

    Re: Konfiguracija 6500kn

    Pa to sve češće vidim. nVidija kao da kupuje nekakav loš PCB od nekog random Tajvanca.
    Evo jedna 8800GTS sa S1 rev.2 je svinuta skroz na skroz.
    Dok kolega ima 4850HD sa S1 rev.2 + 2x 120mm + Zalmanovi ježevi, i ravna kao daska.

    Zašto je to tako? nemam pojma. nVidijin PCB je očito predviđen da ostane ravan samo ako ima hladnjak
    koji se povezuje uzduž tiskane pločice, inače se savija.
    STARI PC ->
    NOVI PC ->
    A otključani?

  19. #49
    Senior Member Fight fire with fire RIDER32's Avatar
    Datum registracije
    Jan 2008
    Lokacija
    u nekoj nezapisanoj baladi
    Postova
    11.126

    Re: Konfiguracija 6500kn

    Ja se sjecam jednog clanka di se pricalo da neke serije grafickih kartica (starije., sa G8X cipovima) i među njima i moja 8600GT ima bug, tj da cipovi od previse "skupljanja i širenja" koje dolazi kada se temperatura naglo povecava i smanjuje, znaju jednostavno pucati > bez gare moš' bacit grafu. Sjecam se da je vjest jako uzdrmala nVidiju (tolko o kvaliteti nVidiinih proizvoda i vremena koje utrose na testiranje materijala).

    I jos nest u vezi "svijanja" kartica. Sjecam se da je CM 690 "gamersko" kuđčište jer ima podrsku za nVidijin SLi (wooow kuciste ima podrsku za SLi), a ta je podrska u tom smislu da se sa kucistem dobiju neki ružni plastični nosači koji se stave uzduž grafičke i zašaravi sa obje strane (grafu i kučište).
    Čini se da od toga ima više koristi već što se mislilo

  20. #50
    Senior Member Small step for mankind
    Datum registracije
    May 2009
    Lokacija
    iSHOP
    Postova
    2.953

    Re: Konfiguracija 6500kn

    Pa ono, expanzija i deexpabnzija ja normalna stvar.
    Ali kod nVidije prenaglašena...
    STARI PC ->
    NOVI PC ->
    A otključani?

Slične teme

  1. Konfiguracija do 6500kn
    By Hemicuda in forum Konfiguracije
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 02-10-2012, 11:11
  2. gejming konfa - 6500kn
    By Walker, Texas Ranger in forum Konfiguracije
    Odgovora: 35
    Posljednji post: 10-09-2011, 18:44
  3. Laptop 6500kn
    By KI KI in forum Mobilno
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 24-01-2010, 21:58
  4. laptop do 6500kn
    By raven5 in forum Hardware F.A.c.Q.
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 23-09-2008, 13:24
  5. Kompletna konfiguracija! (6500kn)
    By Sickmanno1 in forum Hardware F.A.c.Q.
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 02-09-2008, 15:42

Pravila postanja

  • Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove
  •