definitivno football manager
Pitanje je jasno koja je naj imba (imbalanced, neuravnotežena ako netko slučajno ne zna) igra koju ste ikad igrali?
Kaj se mene tiče u borbi između homm2 i red alerta pobijeđuje homm2. Knight town je cisto sranje, onaj crusader radi stetu kao hidra kod warlocka, a warloci su sa crnim zmajevima stvarno pretjerali.
Kaj se red alerta tiče, sovietsi su daleko nadmoćniji. Nikakve antitenk mine, helići i neprecizni brodovi ne mogu zaustavit 68 heavy tankova i bazu koja ima 10 tesla coilova...
Then a gypsy woman comes, says "There's one thing you should know;
I've just read your fortune, and you died five years ago. "
definitivno football manager
Disciples 2. Undead su prejaki, niti jedna druga rasa nema tako bolesno jake jedinice. Imunosti na oružija, paraliza, brzi upgrade za dobit death. I kampanja je malo glupava. Ona zadnja beštija je u slučaju patuljaka nepobijediva i nervira me činjenica da ako izgubiš heroja praktički si izgubia partiju.![]()
This is SPARTAAA!!!
![]()
![]()
![]()
LOTR:BFME 2 prejaki su heroji
Icy Tower, a veoma je strasna igra takoder![]()
![]()
![]()
Duke Nukem, cudi me kako se igra ne zove Chuck Noris ili kako vec![]()
![]()
![]()
![]()
I u jedinici općenito Rohan.Izvorno postao Jerry
Fallout 2 definitivnoIzvorno postao Outmind
PsihopatoloÅ¡ki poremećaji kod slabo samosvjesne kvazi-individue (kojoj je identitet otet od strane "Identitetnog Entiteta VjeÄnosti Trajanja Ojha Uzduž i Poprijeko Bijeli Labud Limunativ Grah TreÅ¡njo") mogu izazvati teÅ¡ke... poremećaje... kupus...
a je
igra je zakon
al ako nabijes 160+ % u neki skill...
i imas power arrmor...
skines onog glavnog i unarmed (ako ti je to skill sa preko 160% )...
što tu ima biti nebalansirano? u opčenito takvom tipu FPS igara? botovi? takve igre prvenstveno botove koriste prilagođavanju i vježbanju za online igranje. u početku je možda teško, no kada primijetiš da ti preko 5-6 Xaeroa, Doomova ili Anarkija na jednoj mapi u timu ništa ne mogu, shvatiš da imaš dobar skil.Izvorno postao MarkaN
stvarno ne vidim nikakve veće nebalansiranosti.
nemoj ti meni po yugioh-u!Izvorno postao Valtiel
TESKO JE POBJEDITI KAIBU!
^_-
Cheap, but not as cheap as your girlfriend.
I'm so goth I don't drink coffee, I drink goffee.
Windows XP![]()
Alexi worships the dark lord, but Alexi is dislexic, so he sold his soul to "Santa"
www.me2everyone.com/134777
Eh ovaj je fakat najboljiIzvorno postao Tri66a
![]()
![]()
![]()
slažem se još bi dodao da su sve građevine vrlo slabe a pogotovo tornjevi. njih se ne isplati raditIzvorno postao Jerry
Ma igra je klasični "tank rush"Izvorno postao Prince-Artas
i s tim se slažem![]()
A još su ga dodatno usporili u UT2k4, a još će ga više usporit u UT2k7.
Cod 2, definitivno. Cak i na Hardu osjecaj One Man Army ne napusta. Sam protiv cijelog svijeta... totalno nerealno![]()
lol, ak to kažeš za COD 2, onda ne bi preživio RTCWIzvorno postao Valtiel
![]()
Zasto ne bih? Shvatas li ti moj post? Previse je lagana!!! CAk i na hardu je lagana, gdje jedan covjek pobije toliko...Chuck Noris
![]()
Rekao sam da ne bi preživio jer u RTCW-u nećeš sresti NIJEDNOG saveznika. Sam pobjedi 10000 švaba i 500 monstera lol.Izvorno postao Valtiel
Al boli me to mi je zaaakon igra, jedna od prvih koje sam igra.
a rofl... moram reći da je najimba upravo WoW.... što me ne sprječava da ga igram , lol![]()
najimba igra je Space Invaders.....jadničci nemaju šanse
Alexi worships the dark lord, but Alexi is dislexic, so he sold his soul to "Santa"
www.me2everyone.com/134777
legend of ares
The mind is a place of its own.
Možda će se ovo činiti ko' blasfemija, ali moj glas ide Morrowindu - magevi su prezakinuti.
Ako i uspijete dobiti optimalan odnos magicke/spell costa, i dalje će vam zbog priglupe fizike spellovi zapinjati o nekakve blokove na putu... Mislim, potrošite cca 40 magicke na neki ultra spell, ispucate ga, a on zbog kockaste strukture udre o neki tamo blesavi tanki stup i ode magija u ništa....
S druge strane, ako imate Norda s ogromnim mačem i 30+ % magic resistance ne može vas zaustaviti ni 15 Deadra....
Naravno, igra je i dalje zakon![]()
[quote=Osiru$]pa takav vam je svaki FPS. vi biste radije htjeli igru u kojoj bi ste u 10 sati igranja ubili 1-5 švaba? doduše to bi bilo zakon ako bi se sredila predobra atmosferaIzvorno postao "Sonic_Moronic":3euxn9jl
[/quote:3euxn9jl]
Pa imamo nama svima drage fps-ove Brothers In Arms i Half Life 2... Jeste da i tu dosta ljudi pobijes... Ali u BIA nemozes sam! TREBA TI NEKO, a inace ti treba njih dosta... Dok HL2 odstupa zbog fenomenalne price... njega sam samo stavio onako...![]()