Grafički mi liči na CoD WaW.
Grafički mi liči na CoD WaW.
*MSN me trenutno jebe u mozak pa sam rijetko na njemu*
Misliš ovo:
http://www.wolfenstein.com/register
CoD: Failenstein
guru{prasko}
oko MP-a će bit dosta rasprave al tek nakon što neko to isproba, sad se sve svodi na predrasude i nagađanja. Ovak na prvi pogled sama mehanika igre na CoD vuče, mape bi mogle bit neki mix RTCW/ET čak i QW-a, a još vele da će i "vale" bit ukomponiran u MP. Dosta Wolfera već govori da bu smeće, al trebali bi bar nekakav demo pričekat i to isprobat
fora je u tome kaj je u ovom zadnjem traileru koji traje 20min, MP spomenut doslovno samo na 20 sekundi. nemora bit ista ko WET, to niti ne očekujem opće, svi koji će baš to očekivat će se ziher razočarat, treba to prihvatit ko novu igru, tak i između ostalog i QW propo jer su svi htjeli WET od njega napravit.
btw. kolko sam ja vidio, ima sprinta, ali je opet izveden ko i CoD
Opening trailer
http://www.gametrailers.com/player/48059.html
"Extinction is the rule. Survival is the exception." - Carl Sagan
Iz viđenog i meni fali jedino onaj Quakeovski speed ugođaj a naravno strah me je kao i svakog starog wolfera da se zbog iron sighta igra previše ne približi CoD-u pa umjesto mašingevera glavno oružje postane puškica. Hoću rasipati municiju s boka ko kuruzu a ne se baviti previše ciljanjem preko nišana osim ako se ne radi o snajperu. Koliko sam do sada saznao, još uvijek nisu odlučili koliko će i kakvih hi-tech oružja biti u MP-u, igrači vrše veliki pritisak da ih ne bude uopće, ili da bude eventualno jedno kao što je bio Venom u RTCW-u, no tu bi također moglo biti svašta. Nadam se kako su nešto naučili iz propasti ETQW pa su spoznali kako wolferi ne vole da im se gameplay previše cifra nepotrebnim stvarima, ali postoji mogućnost da žele privući neke nove klince pa naprave gulaš svega i svačega, od CoD-a, UT-a, CS-a, ETQW-a, SF-a i fantasya. Zamislite nekog WoWastog enga sa štitom "of the seven tears"
Evo napokon je doso i datum izlaska , cak ni nije tolko puno vremena.Izvorno postao IgGy
"Fornicate and take drugs against the terrible strain of idiots who govern the world."
- Albert Szent-Gyorgy
Ja jedva čekam!!!
evo neš friškog, neko se dokopo MP informacija
http://www.wolfenstein-zone.com/viewtopic.php?t=315&f=2
Ima tu svega i svačega nutra, al bi cijela stvar trebala bit prilično modabilna, tak da je realno za očekivat nekakv PRO mod koji će to sve speglat još više. Al svejedno ima zanimljivih ideja nutra.
Ma samo da modanja se uhvati bani ili netko tko je radio OSP...a navodno da ni onaj sto je radio etqw pro mod nije napravio los posao...
Treba stavit instarevive, bunnyhop/TJ(negdje sam procitao da ipak engin podrzava...), manji spread, veci spread kod skakanja, instakill sa kundakom(to obavezno uklonit...cod smece)...i jos neke sitnice...sve u svemu bolje nego sto sam ocekivao...
Izgleda da nece biti ranked servera...woot...ali ce vidim biti rambo medika hehe medi packovi + ammo packovi nema vise vikanja daj munje hehehehehe eat shit n die fopovi hehehe...
"Extinction is the rule. Survival is the exception." - Carl Sagan
Medic koji dijeli i ammo? Ajme pa tko će htjet igrat s bilo kojom drugom klasom? Nisam baš uvjeren da su informacije na onom forumu istinite, mislim da MP razvija posebna ekipa jer ovo iz SP-a ne bi smjelo imati nikakve veze s MP-om ako se hoće zadržati dobar obraz.
Cini mi se da ova igra iako bude ono sto fanovi ocekivaju nece postici veliku popularnost, neznam zasto.
Ja se samo nadam da ce mp biti odlican.
"Fornicate and take drugs against the terrible strain of idiots who govern the world."
- Albert Szent-Gyorgy
http://www.gamespot.com/xbox360/action/ ... ews&page=1
sad tu svega ima nabacanog, al opet dok neki demo il neš ne izleti ja si finalni izgled predočit nemrem nikak
Cini se da Medic ipak ne dila ammo:
"Team Deathmatch rather than free-for-all in order to let players continue to use their class abilities and items to the fullest. Medics still heal and revive; you still want an engineer to deal out ammo; and so on. "
Cini se da ce bit 3 klase, Soldier, Medic i Engineer. Steta nema mi dragog Covert Opsa i backstabanja
^^ Izvadjeno iz texta koj nam je ustupio nas dragi Chux
Ono kaj me brine, osim manjka Coverta jest Veil powers u multiplayeru
A.K.A 7h30n
Izvorno postao Terran Marine