Pogledao sam prve dvije jucer, fenomenalna... Jedva cekam nastaviti
Černobil kraj serije....remek djelo remek djela nad remek djelima.1000/10
Jesi škicnuo kakve satove nose? Sigurno neki Vostok.
Gledam, natjerat ću se završiti jer sam sve te serije pogledao (čak i Iron Fist, lol), al onak je ko lošija sezona Dextera.
Hvata nezanimljivog serijskog ubojicu, i onda on na tehnikaliju izađe iz zatvora pa će se valjda dosadno nadmudrivati još pola sezone.
I sve s onom odvjetnicom Hogarth je užasno, želim premotati.
Bingeali Stranger Things 3, jebeno savrsena sezona. Dvojka mi je bila solidna, jedinica genijalna, a trojka mi je bolja od jedinice. Super se i završilo, koliko god bi volio jos, mozda najbolje da tu stanu...
Atmosfera je savrsena, efekti toliko dobri da imas dojam aaa holiwoodskog uratka, a ne serije. Radnja zanimljiva, glumci super, setting orgazmican. Nekoga ce smetati mozda naivna infiltracija, da ne spoilam, ali mene ne dira, jedna od najboljih serija ikada....
Također, spucao Černobil prošlu nedjelju, fenomenalna serija.
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
A vidi majstora kako je odradio Černobil, fenomenalna
Normalno, pogledao 4 epizode do sada. Geralt je odlično pogođen.
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Odgledao Witchera. Dosadno do boli. Nekak mi sve to jeftino izgleda, s činjenicom da Netflix ima para pa možda i više nego HBO, ovo izgleda poprilično jeftino, CGI je baš loš. Podsjeća me na Xenu princezu ratnicu, nešto u tom nivou produkcije. Henry kao Geralt je ok,par kolko sam odigrao igru pa ga mogu usporedit, sveostale uloge su totalno nebitne, mogao ih je bilo tko odglumit, crn,bjel, žut, nebitno.
Serija ima totalno zbunjujući tempo, u jednom času x osoba je živa, u drugoj sceni je mrtva ili vice versa. Ta nekakva isprekakanja sa time lineom baš ubije sve.
Neznam, mislim da neće serijal dobiti više od 3 sezone, pogotovo ako ovi pravcem krenu. Da, serija je dobila dobre ocijene jer su fanovi opčinjeni i oduševljeni, ali kad se malo podrobnije pogleda, mora te priznati da nije ni blizu GoTu, bar prvoj sezoni.
Pogledao sve 4 sezone The Expansea. Odlična serija.
Through this fog they came along
Dark creatures singing a terrible song
Nego, Maloki kak bilo na Last Of Us premijeri?
Trenutno se gleda stranger things, ok serija, da se gledati, nije dosadna, ali nista posebno koliko sam ocekivao, ne bih razumio hype.
My life for Aiur!