Prikazujem rezultate 1 do 28 od 28

Tema: ADSL problem

  1. #1

    ADSL problem

    ljudi help.imam t-comov wlan ADSL i cesto mi se zna dogoditi da me jednostavno dissconecta i onda se ponovo spoji nakon 2-3 minute.u cemu je prob?u signalu nije jer mi je connection qualiti 86 %...

    helpp!

  2. #2
    Senior Member Small step for mankind Gothmog's Avatar
    Datum registracije
    Apr 2006
    Lokacija
    Dorthonion
    Postova
    2.287
    to se i meni dogadja...nazvao sam ih,i rekose mi da ce poslat nekoga da vidi sta je to....kakvo rjesenje...je*ote!
    btw...jos mi nitko nije dosao...
    btw na kvadrat...trebao sam imat jedan mjesec flat-rate,a klipani mi na kraju naplatili i taj flat-rate mjesec...no kad sam se zalio,operator mi je preko kurca rekao,da...uvidjam gresku u racunu...ispricavamo se---->

    M5A97 R2.0//FX6300@3,8GHz//CM Hyper 212 Evo//Kingmax 8GB RAM//F3 1TB//ATI ASUS R9 280 3GB DDR5//Chieftec 550W//Thermaltake Soprano//Dell U2312HM 23"//Logitech G11//Razer Diamondback

  3. #3
    Senior Member You have been warned Maloki's Avatar
    Datum registracije
    Feb 2006
    Lokacija
    Duga Resa/Zagreb
    Postova
    15.379
    Nemam takvih problema, al neki dan se nisam mogo spojit na net od 18:00 do 7 ujutro sljedeći dan, ni DSL ni dial-up.

  4. #4
    znaci nemam jedini taj prob...neznam,nekaj ne valja.budem zval ovu gamad

  5. #5
    imao sam ja 2 mjeseca besplatna pa je dosao racun 150kn xD

  6. #6
    Senior Member Small step for mankind Glass's Avatar
    Datum registracije
    Feb 2006
    Postova
    2.147
    Meni se isto događa slična stvar i to većininom nekoliko minuta nekon što se prvi put spojim, jednostavno mi se disconecta i kada se pokušam conectat kaže mi da mi je krivo ime ili password i uspijem se spojit nakon 2-3 minute.
    A što se flat rata tiče ja uopće nisam bio zna da ga imam, no sve i da sam znao nebi mi puno pomoglo s obzirom da mi je gamad svejedno poslala račun kao da nemam flat rate.
    A pazite ovaj LOL, prije nekih 2-3 mjeseca kopali bageri u polju i prekinuli kabel od telefona i bio ja tako 2 dana bez interneta i telefona, i dobro popravili oni to i vratio se telefon i net ali odjednom svaki put kada pada kiša nestade i telefona i neta i nebudi meni lijeno nazvao ja njih i kažu oni meni da oni to upravo saniraju(trebalo im je 3 tjedna da to "saniraju").
    I dopizdilo meni čekanje i pitam ja starog što je bilio, a on mi kaže kada su bageri prekinuli liniju, budale su zamotale kabel u nekakvu nazovi izolaciju od papira i zakopali 2-3 cm ispod zemlje tako da svaki put kada bi pala kiša papir bi propusti vodu na žice i rikne pola telefona u konavlima .

  7. #7
    Senior Member Small step for mankind Gothmog's Avatar
    Datum registracije
    Apr 2006
    Lokacija
    Dorthonion
    Postova
    2.287
    hehehe....u krajnjoj liniji, mi uvijek na*ebemo...bilo od T-Coma,bilo od gradjevinskog poduzeca...

    iako mislim da je T-Com,vece govno...sa ADSLom,vecina ima probleme,ovoga ili onoga tipa (pa cak i pokvarene routere dijele,pa onda opet moras cekat jos mjesec dana )

    M5A97 R2.0//FX6300@3,8GHz//CM Hyper 212 Evo//Kingmax 8GB RAM//F3 1TB//ATI ASUS R9 280 3GB DDR5//Chieftec 550W//Thermaltake Soprano//Dell U2312HM 23"//Logitech G11//Razer Diamondback

  8. #8
    Senior Member Small step for mankind
    Datum registracije
    Feb 2006
    Lokacija
    Karlovac
    Postova
    2.199
    = Citat = Izvorno postao hanzaplast
    znaci nemam jedini taj prob...neznam,nekaj ne valja.budem zval ovu gamad
    zoviiiii samoooo zoviiiiiii...

    i meni se to događa....samo ja to rješavam tako da iskopčam USB prijemnik i opet ga ukopčam....
    I noga u guzicu korak je naprijed!

    // Pentium 4C 2.8@3.5 / 7000AlCu // P4P800E-Deluxe // 1 GB TwinMOS @ 400 // Radeon 9800Pro @ 400/692 / VF700-Cu // 2x Baracuda 80GB / Maxtor 76 GB // Creative SB PCI 128 / Sony CMT-CP101 // Hauppauge WinTV // Asus DRW-1604P // Tagan EasyCon 430W / Chieftec LBX-02B-B-B // Logi G15, Logi Mx518, Logi Chillstream, M$ FreeStyle Pro, Logi MOMO // 2x SM 710N \\

  9. #9
    ovo diskonektanje mi polako ide na qurac...skidam neki ogromni fajl i onda me on pred kraj disconnecta majcicu mu

  10. #10
    Senior Member My way or the highway
    Datum registracije
    Nov 2005
    Postova
    8.709
    da to nije do onih šitnih simensovih modema
    hanzaplast instaliraj download manager

  11. #11
    Senior Member Master Blaster Kron's Avatar
    Datum registracije
    May 2006
    Lokacija
    Zadar
    Postova
    4.657
    Vrag im sriću odnija, meni je router jedan put počea smrdit ko da ga je neko zapalija. Onda san u srid Americas armya mora disconect a taman san skoro napravija osbni rekord: 320 pointsa za 7 partija na bridge crossingu. Sve jedno, ne bi se baš dera na njih, jadni tamo rade cili dan za crkavicu..... ali ima i prasaca koje triba sanirati

    Bux.to referrer

  12. #12
    Senior Member Small step for mankind
    Datum registracije
    Feb 2006
    Lokacija
    Karlovac
    Postova
    2.199
    = Citat = Izvorno postao hanzaplast
    ovo diskonektanje mi polako ide na qurac...skidam neki ogromni fajl i onda me on pred kraj disconnecta majcicu mu
    jel imaš Siemens WLAN modem???
    I noga u guzicu korak je naprijed!

    // Pentium 4C 2.8@3.5 / 7000AlCu // P4P800E-Deluxe // 1 GB TwinMOS @ 400 // Radeon 9800Pro @ 400/692 / VF700-Cu // 2x Baracuda 80GB / Maxtor 76 GB // Creative SB PCI 128 / Sony CMT-CP101 // Hauppauge WinTV // Asus DRW-1604P // Tagan EasyCon 430W / Chieftec LBX-02B-B-B // Logi G15, Logi Mx518, Logi Chillstream, M$ FreeStyle Pro, Logi MOMO // 2x SM 710N \\

  13. #13
    Senior Member Small step for mankind Glass's Avatar
    Datum registracije
    Feb 2006
    Postova
    2.147
    = Citat = Izvorno postao Kron
    Vrag im sriću odnija, meni je router jedan put počea smrdit ko da ga je neko zapalija. Onda san u srid Americas armya mora disconect a taman san skoro napravija osbni rekord: 320 pointsa za 7 partija na bridge crossingu. Sve jedno, ne bi se baš dera na njih, jadni tamo rade cili dan za crkavicu..... ali ima i prasaca koje triba sanirati
    Ako se ja nevaram u AA čak iako odeš usred partije svejedno ti se score upiše u profil.

  14. #14
    = Citat = Izvorno postao GrannyKiller
    = Citat = Izvorno postao hanzaplast
    ovo diskonektanje mi polako ide na qurac...skidam neki ogromni fajl i onda me on pred kraj disconnecta majcicu mu
    jel imaš Siemens WLAN modem???
    da...

    @ Prince-Artas -imam download manager al ga neki fakin serveri ne podrzavaju,i na rapidshare-u ga nemogu koristiti(a tu najvise skidam,argh!)

  15. #15
    Senior Member Master Blaster
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    the City
    Postova
    4.508
    to wam je "na centrali" tj. NEDA IM SE POPRAVITI VAŠ KABEL!
    onaj kabel koji ide do kuce, ccc, meni su popravili i sad radi, al do kada ;PP
    Cheap, but not as cheap as your girlfriend.
    I'm so goth I don't drink coffee, I drink goffee.

  16. #16
    nemogu vjerovati...ja danas fino igram CoD 2 online i odjedanput me diconnecta

  17. #17
    znaci u routeru je prob?

  18. #18
    Senior Member Small step for mankind Gothmog's Avatar
    Datum registracije
    Apr 2006
    Lokacija
    Dorthonion
    Postova
    2.287
    = Citat = Izvorno postao Gothmog
    trebao sam imat jedan mjesec flat-rate,a klipani mi na kraju naplatili i taj flat-rate mjesec...no kad sam se zalio,operator mi je preko kurca rekao,da...uvidjam gresku u racunu...ispricavamo se---->
    ...moja agonija sa T-comom se nastavlja...

    Dobio sam službeno pismo od doticnih,kako ipak trebam platit račun!!! Kako je moguće do dvoje zaposlenika iste firme,govore različite stvari?! Operater lijepo pogledao moj račun,rekao da je došlo do zabune, a ova gamad iz administracije, govore da se račun treba platiti!

    Šta bi vi uradili na mojem mjestu? Da se nastavim žaliti,ili da podvijem rep,pa platim račun?

    Da li mi može pomoći udruga potrošača?

    M5A97 R2.0//FX6300@3,8GHz//CM Hyper 212 Evo//Kingmax 8GB RAM//F3 1TB//ATI ASUS R9 280 3GB DDR5//Chieftec 550W//Thermaltake Soprano//Dell U2312HM 23"//Logitech G11//Razer Diamondback

  19. #19
    Senior Member Respawned sorcerer
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    Rijeka
    Postova
    1.593
    Da i ja sam trebao imati jedan mjesec flat-rate pa su i meni naplatili zato jer nisam uzeo onaj najosnovniji paket(za koji je ta ponuda vrijedila). A nitko mi nije u 4 razgovora sa ljudima koji znaju sve o tome(navodno) rekao tu činjenicu.
    Evo,vidim da nisam jedini
    J E B E M T I T-C O M!!
    Alexi worships the dark lord, but Alexi is dislexic, so he sold his soul to "Santa"

    www.me2everyone.com/134777

  20. #20
    Senior Member Small step for mankind Gothmog's Avatar
    Datum registracije
    Apr 2006
    Lokacija
    Dorthonion
    Postova
    2.287
    Ja sam upravo iz tih razloga.čim sam dobio adsl pitao i servisera i službu za korisnike---svi rekoše,da...Vi imate jednu obračunsku jedinicu flat-rate!
    Sad da li se njihove izjave mogu smatrat dokazom, da su ipak oni zajebali....čisto sumnjam...

    Ne znam,šta ću sad...

    PREZIREM IH!!!

    M5A97 R2.0//FX6300@3,8GHz//CM Hyper 212 Evo//Kingmax 8GB RAM//F3 1TB//ATI ASUS R9 280 3GB DDR5//Chieftec 550W//Thermaltake Soprano//Dell U2312HM 23"//Logitech G11//Razer Diamondback

  21. #21
    Senior Member You have been warned
    Datum registracije
    Apr 2006
    Postova
    17.106
    = Citat = Izvorno postao Hellboy
    digni najbliži t-centar u zrak i plači jer sam ja greškom dobio 6 tjedana free flat ratea
    Lucky....
    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

    Relaxation.mp3

  22. #22
    Senior Member Lock'n'Load
    Datum registracije
    Jan 2006
    Postova
    112
    Ko ima ruter automatski je podeseno da se nakon 3 minute diskonekta ak nema prometa a msn i icq ne rqacuna kao promet..

  23. #23
    = Citat = Izvorno postao --HS--
    Ko ima ruter automatski je podeseno da se nakon 3 minute diskonekta ak nema prometa a msn i icq ne rqacuna kao promet..
    da,a ja igram CoD 2 i disconnecta me a valjda ima nekakvog prometa...

  24. #24
    Senior Member Master Blaster
    Datum registracije
    Jan 2006
    Lokacija
    Pleternica/Požega
    Postova
    4.698
    Meni ovi iz T-coma došli 28.4. i ja mislio da će bit pizde i da ćemi dat flatrate sam 2 dana a ono oni mi produžili na cijeli mjesec . Evo danas mi isteko flatrate...
    Al da su zajebani, to jesu.

    Added: 2 months 13 days 21 hours 21 mins ago
    Updated: 37 years 8 months 17 days 19 hours 31 mins ago - može

  25. #25
    Senior Member Small step for mankind Gothmog's Avatar
    Datum registracije
    Apr 2006
    Lokacija
    Dorthonion
    Postova
    2.287
    Sačekaj račun,pa javi....da li si sretan....

    Meni je došao adsl 29.03. i takodjer mi rekoše da mi je i cijeli četvrti mjesec flat...kad eto vidiš,šta mi se desilo....pas mater...

    M5A97 R2.0//FX6300@3,8GHz//CM Hyper 212 Evo//Kingmax 8GB RAM//F3 1TB//ATI ASUS R9 280 3GB DDR5//Chieftec 550W//Thermaltake Soprano//Dell U2312HM 23"//Logitech G11//Razer Diamondback

  26. #26
    Member Plants Vs Zombies Z3nG4's Avatar
    Datum registracije
    May 2006
    Lokacija
    Neznam tocno:)
    Postova
    42
    E i ja imam isto problema sa dsl-om.
    Nemogu igrat ni cod1 ni cod 2.
    Na cod1 ping mi je 150,a na cod2 220.
    Na pocetku kad sam dobio net prije 3mjeseca bilo je super sve dok me jednog dana nije izbacilo i od onda mi je sve sporije i ping mi je troduplo veci nego kaj je bio na pocetku.
    Zvao sam ove iz t-coma a oni seru da je sve u redu,ako neko ima slican problem naka javi dali je to mreza u kvaru ili je nesto drugo..............

  27. #27
    Senior Member Small step for mankind Glass's Avatar
    Datum registracije
    Feb 2006
    Postova
    2.147
    To mi više zvuči kao pogreška u kompjuteru nego na mreži.

  28. #28
    Member Plants Vs Zombies Z3nG4's Avatar
    Datum registracije
    May 2006
    Lokacija
    Neznam tocno:)
    Postova
    42
    E nemoze biti greskau kompjuteru 2 puta sam ponovo instaliro windowse i svaki put instaliro cod sa drugog cd-a.

Slične teme

  1. ADSL-problem sa povezivanjem [REŠENO]
    By RIDER32 in forum Pomagaj brate!
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 17-06-2008, 08:28
  2. T-com ADSL
    By RZR in forum Pomagaj brate!
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 12-01-2008, 14:28
  3. ADSL
    By SkunK in forum Pomagaj brate!
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 11-12-2007, 19:13
  4. ADSL
    By in forum Hardware F.A.c.Q.
    Odgovora: 13
    Posljednji post: 13-01-2007, 21:47

Pravila postanja

  • Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove
  •