![]()
Igra je fantastična,neznam od kud ti to sa chatom jer je tolko mali da ga jedva pročitaš.I vidim da ti je samo zbog toga loša igra.Jesi li je uopće probao igrati?![]()
Skinuo jučer igru i probao igra je katastorfalno loša nije ni čudo da su je stavili free.Igra je smeče teško.Kao prvo igra ne podržava rezoluciju 1440*1050 pa do ona dva ogromna global chatt windowa koja nemožeš smanjit ni izgasit ono stavi ga preko pola ekrana nemožeš stisnut na nijednu menu opciju jel ti smeta global chatt window koji je preko pola ekrana pa da nenabrajam dalje.Smeče teško.![]()
Q9550-Oc (3.3ghz), Lan Party X48-T3RS,4gige DDR3 Patriot Viper Extreme 1900mhz,Saphire HD4870 X2,Frotron 1010w,Seagate 750GB,
Samsung SyMaster 203b 20inch
![]()
Igra je fantastična,neznam od kud ti to sa chatom jer je tolko mali da ga jedva pročitaš.I vidim da ti je samo zbog toga loša igra.Jesi li je uopće probao igrati?![]()
Igra je postala besplatna >> http://www.battleforge.com/portal/site/ ... andingpage
Izvorno postao markecgrad
Daj čitaj temu![]()
eo od kad sam vidio da je f2p poceo sam ju skidat
igra mi se cini zakon 2.7gb za tcg malo cudno al bas radi toga mi se cini da je predobra![]()
i da jos 700 mb i u igri sam![]()
e večina igrača ima problem sa kartama.
Svi su trebali dobiti 32 karte (8 od svake vrste) no većini je još uvijek ostao trial deck (kao i meni) pa se neispati igrati dok to ne poprave![]()
da i jos uz to ne mogu uci na server jer im previse ljudi
dali znas mozda kad ce to popravit ?
Neznam,ja sam im to sve javio u Support i rekli su mi da će riješiti to i da ja probam napraviti novi acc (ne pomaže)
ma jos me zivcira sto vec od jucer ne mogu uc na servere
pokusao sam barem 200 puta![]()
znas li ti mozda do cea bi moglo biti ?
Ja sa svojim starim accom s kojim sam igrao još kada je trial bio mogu ući ali kad napravim novi onda nemogu.![]()
Due to load issues on Sunday and Monday we had to reduce the available slots for players that have not fully unlocked the game, yet. We spent the last days analyzing the server behavior and plan to deploy a fix for that with this patch which will address the identified underlying issues. This patch should allow us to increase the slots for Play 4 Free players again significantly.
eo ga uspio sam uci u igru i igram evo cijelo jutro
a stzo se tice onog problema s kartama ja mislim da je rijesen jer ja imam od svih 4 vrste po 8 karata... a ti ako oces drukciji deck moras ga sam izgradit to jest tek onda ces imat prikazane sve karte u decku i moci ces ih koristit...
jbte kako sam ovo ljepo objasnio lol
brijem da cu si kupit one dodatne karte igra je pre zakon![]()
eo nakon par (7-sati igranja cisto ju preporucam svima... igra je jednostavno pre dobra (barem meni jer obozavam strateske igre) i uz to je i f2p...
igra je teska 2.7GB, brzina skidanja mi je bila na max...![]()
evo ga stigao nam novi updejt
Scheduled downtime for 3-JUN-09, 2PM CET
Estimated duration: about 120 minutes.
Patch Notes
General
* The new PvE campaign continues with the PvE maps Slavemaster and Ocean
* 3 new PvE ranks and titles available!
* Added recommended languages for servers: Overlord and Raorleaf (international), Juggernaut (English), Stronghold (Deutsch)
Player versus Environment
* Two new PvE maps released for new campaign: Slavemaster and Ocean
* 3 new PVE ranks are added. The ranks are:
Rank 13: Overlord, XP needed 1,200,000
Rank 14: Archon, XP needed 2,400,000
Rank 15: Eternal, XP needed 4,800,000
* The maps Mo and Blight are now playable in standard difficulty level
User Interface
* Card Collection can now be sorted by rarity
Bug Fixes
* Bugfix Code: The sorting functionality in the marketplace now remembers your last used sort option and applies it automatically
* Bugfix Code: Fixed crashes that could occur when sorting auctions in the marketplace
* Map: Lajesh – a blocking issue has been fixed that prevented a part from a wall to be mountable if the wall was raised from the attacker's side.
* Map: Yrmia – the north base fortifications have been moved closer to the orbs to prevent the enemy from raising that wall as long as the orb is claimed, which should now properly mirror the situation in the south base.
* Map: Turan – some of the orbs and power wells have been moved to even out their ranges towards the nearby walls across the map.
* Map: Yshia – some of the orbs and power wells have been moved to even out their ranges towards the nearby walls across the map.
Server issues and population caps
Due to load issues on Sunday and Monday we had to reduce the available slots for players that have not fully unlocked the game, yet. We spent the last days analyzing the server behavior and plan to deploy a fix for that with this patch which will address the identified underlying issues. This patch should allow us to increase the slots for Play 4 Free players again significantly.
/edit
Sorry, had to remove two bullet points from the paragraph about UI changes.
Downtime postponed to 2PM CET.
Added update note: recommended languages on servers
aj molim vas da mi netko napravi acc za igru jer kad ga ja napravim nista mi neposalju na email neznam koji je k. pise da je acc kreiran i da ga aktiviram....aj plz neka neko napravi pa mi posalje na pm tnx
Meni je na starom accu još uvijek trial frost deck![]()
Ali sam napravio novi i dobio normalne karte![]()
doce ti link za aktivirat meni je dosao nakon par sati, a jesi li probao resend activation code... ?
Ma to sam napravio još davno,nego već na ovom accu imam više postignutog nego na starom tako da nastavljam sa ovim
ma to sam rekao ovom sto je pitao da mu neko napravi acc ne tebi
hehe...
ja trejdo gold za neke nove karte![]()
Daj mi pojasni kako to trejdat da se i ja malo nadogradim
koji ti je nick u igri ?
moj je NaKitu![]()
ovaj pa upises u chet da zelis trejdat gold za karte i nadjes nekog ko ti se javi pa se dogovoris s njim, one common karte tj. one najobicnije ti dodju po 50-100g
a mozes trejdat 100g za 1bfp, tu se negdje krece cijena oko 100g za 1bfp...
a ja cu si kupit 10,000 BFp-a tako da cu si slozit deck kako spada
e da i u 9 mjesecu dolaze nove karte i jos neke nove stvari![]()
Ok![]()
Nick: Croatia
eo dobra stranica za kupnju BFpintsa :
http://www.onlinekeystore.com/Battle...-64-cards.html
znaci dobijes BattleForge-3000-Points-64-cards za 16 Eura, vise se isplati nego da se kupi sa officijal stranice i uz to ovo je dozvoljeno od strane EA-games za razliku od nekih stranica
brijem da cu si ovo kupit za par dana
e da i ima opcija kupnje samo BF pointsa od 1000, 2250, 5000 i 10000 za ok cijenu![]()
Nije mi jasno zašto na starom accu mogu stavljat aukcije a na novom piše da treba full verzija.
Stvarno nekužim o čemu se radi
![]()
pise ti da moras doci do 4 lvl-a pve ili 8 pvp i onda ti se otvara cijela igra
a to ti je 2-3 sta igranja pve![]()
Otključala mi se full igra,sad uživam![]()
Inače uspio sam gotovo sam zaklati stoneking lord-a na advanced![]()
Igrao sam punih sat i pol ali se isplatilo![]()
Ja downloadao igru prije par dana i mogu rec da je predobra! Neki scenariji su malo teski, al nea veze. Razmisljam da kupim booster pack. Sta mislite jel vrijedi?
I ja imam avatar s božićnom kapicom!
Vodič za tu misiju:
*1. odvuci dva strijelca negdje na sigurno a ostale ostavi u bitci
*2.stavi neke svoje strijelce na početak zidina a one koje trebaš štitit na kraj jer će dulje izdržat
*3.osvoji onaj monument koji je skroz dolje desno
*4.štiti ga od napada sa onaj manjim zmajevima
*5.štiti onu Viridiyu strijelcima dok se probija do drveta
*6.kada se probije onda će doći 4 onih ogoromih monstera
*7.oni će poćet rušiti zidine no ubit će ih ona Viridyja kod drveta
*8.samo prije nego što dođu onda stavi svoje unite sa zidina NA SIGURNO
*9.OSTAVI JEDNE NA ZIDINAMA KAO MAMAC
*10.kada ih pobije onda će se virdiya okrenute protiv tebe zbog nekekve snage tog drveta
*11.moraš je okružiti nekim jačim jediticama ili sa puno slabijij da njih napada a ne one koje trebaš štititi
*12.mora ih napadati sve dok ne dođe ona Moon
*13.ona će privremeno zaustavljati njezine napade
*14.NAJTEŽI DIO MISIJE:
*15.Monn stalno gubi životne bodove i ti moraš obaviti misije prije nego što ih izgubi
*16.prvo osvoji svih 4 dostupnih monumenta
*17.onda brzo napravi jednog većeg zmaja i dosta manjih
*18.čuvaj energiju za 5 monument jer je on ključan za pobjedu
*19.uništi oni veliku bazi u konstantno helaj zmaja jer ako ga ubiju onda je gotovo jer nećeš imati vremena za novog
*20.osvoji 5 monument
*21.pobjeda je tvoja!
*I PAZI NA HELTE OD MOON JER SEBRZO TROŠE TAKO DA IMAŠ VRLO MALO VREMENA ZA SVE TO.
OVO SAM NAPRAVIO ZATO ŠTO JE TO JEDNA OD NAJTEŽIH MISIJA PA BI NEKA STRATEGIJA IGRAČIMA DOBRO DOŠLA![]()
hehe... ovo sam rijesio iz 1. bila mi je jedna od laksih misijaal je jebena na advence mode tek iz 3 uspio =)
danas sam igrao sa nekim francuzom lik je za 5 i kaze kupit ce booster pack i dat mi fire i nature karte koje mu ne budu trebale
a i ja sam poceo stedit tj. cekam plaju 15.og da si kupim 10k bfp-a =)
Daj ti meni karte koje tebi netrebaju![]()