Prikazujem rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Problem sa windows erorima

  1. #1
    Senior Member Master Blaster
    Datum registracije
    Feb 2006
    Postova
    4.862

    Problem sa windows erorima

    imam jedan mali problem ako bilo ko zna kako ga rijesit neka odgovori.......kada upalim kompjuter i onda internet (Maxadsl) kada uđem u bilo koji program (aplikaciju) koja ima veze sa internetom (Mozilla,Internet Explorer,Morpheus,Windows media player,Real one player itd....) pojavi mi se slijedeće
    Evo i slike mog problema:::
    ,http://xthost.info/blog/2.bmp,,,http://xthost.info/blog/5.bmp,,,

    http://xthost.info/blog/1.bmp

    Unaprijed HVala........

  2. #2
    Senior Member You have been warned
    Datum registracije
    Apr 2006
    Postova
    17.106

    Re: Problem sa windows erorima

    = Citat = Izvorno postao olio
    imam jedan mali problem ako bilo ko zna kako ga rijesit neka odgovori.......kada upalim kompjuter i onda internet (Maxadsl) kada uđem u bilo koji program (aplikaciju) koja ima veze sa internetom (Mozilla,Internet Explorer,Morpheus,Windows media player,Real one player itd....) pojavi mi se slijedeće [LINK=http://xthost.info/blog/1.bmp]SLIKA 1[/LINK]S, [LINK=http://xthost.info/blog/2.bmp]SLIKA 2[/LINK]S, [LINK=http://xthost.info/blog/5.bmp]SLIKA 3[/LINK]...hvala



    edited by mod
    1. nauci quotati
    2. NE SPAMAJ
    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

    Relaxation.mp3

  3. #3
    Senior Member No Mercy
    Datum registracije
    Nov 2005
    Lokacija
    ..::Bizovac::..
    Postova
    5.373
    e sonic... ako nemas nista pametno za rec nemoj ni postat.... jos jedan takav ispad i opomena.... ako ti je smjesno smij se... ali nemoj bezveze postat ovdje...


    olio... tvoj problem sam i ja imao ali sam ga rijesio formatiranjem windowsa... tako je najjednostavnije... probaj ponovno instalirat firefox i upgrejdaj windows media player na najnoviju verziju.,...mozda ce se popravit mozda nece.... ali najbolje ti je formatirat windowse.. barem meni je
    // E8200 2.66 @ 3ghz||Gigabyte DS3L||ASUS 8800GT 512mb + Zalman Vf700Cu||Seagate 250Gb + Samsung 250Gb||2x 2Gb DDR2 800mhz||Raptoxx 550W rev1.3||Audigy SE||MX518 \\
    = Citat = Izvorno postao W3DR4N
    .........,,,,,,,,,
    Evo ti par točki i zareza, pa ih strateški rasporedi po rečenicama.

  4. #4
    Senior Member You have been warned
    Datum registracije
    Apr 2006
    Postova
    17.106
    = Citat = Izvorno postao str33t6l0w
    e sonic... ako nemas nista pametno za rec nemoj ni postat.... jos jedan takav ispad i opomena.... ako ti je smjesno smij se... ali nemoj bezveze postat ovdje...


    olio... tvoj problem sam i ja imao ali sam ga rijesio formatiranjem windowsa... tako je najjednostavnije... probaj ponovno instalirat firefox i upgrejdaj windows media player na najnoviju verziju.,...mozda ce se popravit mozda nece.... ali najbolje ti je formatirat windowse.. barem meni je
    bilo mi je smiješno jer nije dobro napravio link.. šta me ždereš lol
    da trebao bi formatirat
    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

    Relaxation.mp3

  5. #5
    Senior Member Master Blaster
    Datum registracije
    Feb 2006
    Postova
    4.862
    kako cu ugasiti (iskljuciti) sve programe koji su na disku jer mi se neče da formatira..........

  6. #6
    Senior Member You have been warned Maloki's Avatar
    Datum registracije
    Feb 2006
    Lokacija
    Duga Resa/Zagreb
    Postova
    15.387
    = Citat = Izvorno postao olio
    kako cu ugasiti (iskljuciti) sve programe koji su na disku jer mi se neče da formatira..........
    Ček, kak ga ti formatiraš?
    To trebaš ovak:
    Ubaciš CD Windowsa i restartaš komp. Kad se restarta, treba se pojaviti nš kao: "Press any key to boot from CD". Ti to i napraviš. Trebao bi se pojavit plavi ekran. Pričekaš nekolko minuta. Nakon jedno 5 min, pojavi s kao ugovor. Ti trebaš stisnut F8. Onda ti pokaže neš kao "Install fresh windows" i "Recover Windows" il neš tak slično. Ti stisneš ono za novu instalaciju. Sljedeće kaj moraš napravit je pobrisat particiju na kojima su Windowsi. Nisam siguran koja je to tipka, al piše ti tamo iznad particija. Samo slijedi upute koje ti daje i to je to. Particiju stavi u NTFS, al nemoj stavit QUICK, bolje da malo dulje potraje...

    Javi ak uspiješ...

  7. #7
    Senior Member Respawned sorcerer
    Datum registracije
    Dec 2005
    Postova
    1.094
    točno tako

  8. #8
    Senior Member Small step for mankind Glass's Avatar
    Datum registracije
    Feb 2006
    Postova
    2.147
    = Citat = Izvorno postao d4mp1r
    točno tako
    Prestani spamat.

  9. #9

    da

    ej a lel ti netko spomenuo da moras prvo u BIOS-u ukljuciti first boot device da ti bude cd-rom?? tek onda se loada postupak popravka,formatacije,menagment sa particijama i sl..

Slične teme

  1. Problem sa unistallom na windows 7
    By Karzah in forum Pomagaj brate!
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 09-05-2010, 12:54
  2. windows xp sp3
    By Fireblade in forum Pomagaj brate!
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 13-05-2008, 20:02
  3. Problem windows ati2dvag
    By dado_runner in forum Pomagaj brate!
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 19-01-2008, 18:29
  4. Problem windows ati2dvag
    By dado_runner in forum Pomagaj brate!
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 15-01-2008, 21:55
  5. Problem windows ati2dvag
    By dado_runner in forum Pomagaj brate!
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 15-01-2008, 21:55

Pravila postanja

  • Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove
  •