Prikazujem rezultate 1 do 14 od 14

Tema: guild wars ne detektira acccount

  1. #1
    Senior Member Respawned sorcerer
    Datum registracije
    Apr 2007
    Lokacija
    Dubrovnik ?
    Postova
    1.016

    guild wars ne detektira acccount

    kad se probam logirat izbaci mi code=227 sto znaci da ne detektira account name (probajte upisat neso bezveze , neko ime i bezveze passs i taj ce vam ko izbacit)

    500 puta provjerio , nece ni password reset (ista stvar (code=227))


    molim vas pomozite to se sinoc oko 9 ipo dogodilo , jeli to neki serv mainence , ili.....


    u brzini sam ovo piso pa ako ima gramatickim gresaka .....boli me
    Dropper - a.k.a. - LordBabo - a.k.a. - BaBiNho

    xFire - lordbabo

    ||MB ECS 945PT-A2||Intel Pentium 2x2.0GHz||Zotac 9600GT 512Mb||2Gb Buffalo DDR2 RAM||Hitachi 300Gb||

    ||CoB fan||LotR freak||RuneScape & Guild Wars player||

  2. #2

    Re: guild wars ne detektira acccount

    Nije server problem...cest error...uglavnom se sam riješi

  3. #3
    Senior Member Respawned sorcerer
    Datum registracije
    Apr 2007
    Lokacija
    Dubrovnik ?
    Postova
    1.016

    Re: guild wars ne detektira acccount

    a nakon koliko..?

    jeli tebi ikad bio?

    evo slike
    Slike u privitku Slike u privitku
    Dropper - a.k.a. - LordBabo - a.k.a. - BaBiNho

    xFire - lordbabo

    ||MB ECS 945PT-A2||Intel Pentium 2x2.0GHz||Zotac 9600GT 512Mb||2Gb Buffalo DDR2 RAM||Hitachi 300Gb||

    ||CoB fan||LotR freak||RuneScape & Guild Wars player||

  4. #4
    Senior Member Respawned sorcerer
    Datum registracije
    Apr 2007
    Lokacija
    Dubrovnik ?
    Postova
    1.016

    Re: guild wars ne detektira acccount

    dajte ljudi neko neka pomogne , ili me utjesi
    Dropper - a.k.a. - LordBabo - a.k.a. - BaBiNho

    xFire - lordbabo

    ||MB ECS 945PT-A2||Intel Pentium 2x2.0GHz||Zotac 9600GT 512Mb||2Gb Buffalo DDR2 RAM||Hitachi 300Gb||

    ||CoB fan||LotR freak||RuneScape & Guild Wars player||

  5. #5
    Guest

    Re: guild wars ne detektira acccount

    pošalji mail na support...i objasni stvar...

  6. #6
    Senior Member Respawned sorcerer
    Datum registracije
    Apr 2007
    Lokacija
    Dubrovnik ?
    Postova
    1.016

    Re: guild wars ne detektira acccount

    ma jesam , bash sam jucer poslo fax sa podacima i dao novi mali tako da ce se zagemblit uskoro
    Dropper - a.k.a. - LordBabo - a.k.a. - BaBiNho

    xFire - lordbabo

    ||MB ECS 945PT-A2||Intel Pentium 2x2.0GHz||Zotac 9600GT 512Mb||2Gb Buffalo DDR2 RAM||Hitachi 300Gb||

    ||CoB fan||LotR freak||RuneScape & Guild Wars player||

  7. #7

    Re: guild wars ne detektira acccount

    Probaj vidjet jer ti tipkovnica uredu. probaj napisat lozinnku s on-screeen keybord.

  8. #8
    Senior Member Respawned sorcerer
    Datum registracije
    Jan 2008
    Lokacija
    Mianus, CT
    Postova
    1.831

    Re: guild wars ne detektira acccount

    Ma najbolje riješenje ti je ostavi par dana i nakon para dana probaj opet. Uvijek proradi.


    Bolje prozor u ruci, nego ruka u prozoru.

  9. #9
    Guest

    Re: guild wars ne detektira acccount

    = Citat = Izvorno postao serijski samoubojica
    Ma najbolje riješenje ti je ostavi par dana i nakon para dana probaj opet. Uvijek proradi.
    Probaj to reć nekom ovisniku : )))

  10. #10

    Re: guild wars ne detektira acccount

    Dropper, jesi uspio rješit problem, i kako? Jer sad se to i meni događa.

  11. #11
    Senior Member Respawned sorcerer
    Datum registracije
    Apr 2007
    Lokacija
    Dubrovnik ?
    Postova
    1.016

    Re: guild wars ne detektira acccount

    uspio sam , odavno prije 3 mjeseca , piso sam na supportu na oficcal stranici i onu su mi poslali novi pass
    trebat cesh slat fax sa activation codovima...
    Dropper - a.k.a. - LordBabo - a.k.a. - BaBiNho

    xFire - lordbabo

    ||MB ECS 945PT-A2||Intel Pentium 2x2.0GHz||Zotac 9600GT 512Mb||2Gb Buffalo DDR2 RAM||Hitachi 300Gb||

    ||CoB fan||LotR freak||RuneScape & Guild Wars player||

  12. #12
    Senior Member Master Blaster Feanor's Avatar
    Datum registracije
    Apr 2006
    Lokacija
    Zadar
    Postova
    4.480

    Re: guild wars ne detektira acccount

    Nisam nikad igro neki payandplay mmorpg ali u onim nisko buđetnim mmorpgovima je ovo obicno znacilo da ti je neko mazno account... i da onda tri dana kasnije kad se napokon uspijes ulogirat tako sto si kontaktirao suppot i oni ti promjene pass nađeš svog lika bez pare, opreme ultra fensi maceva, oklopa za koje si provodio po 5 ,6 sati dnevno na kompu onda posaljes sve u p.m. i odes vani i pronađes svoj long lost socijalni zivot... (Iako mi se jednom u Legend of Aresu to dogodilo al sam bio u trećem najboljem guildu na serveru pa su mi oni dali jos vise fensi opremu ali su me ucjenjivali za nju.. tipa do kraja tjedna moras dobit 10 lvl-a i tako)
    ufff
    Look at us. Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality

  13. #13

    Re: guild wars ne detektira acccount

    Najvažnije mi je da su mi titule ostale iste, a za ostale čemo lako

  14. #14

    Re: guild wars ne detektira acccount

    Nije ovo vam ovo neki free MMO...tu vam se CR redovito javlja na probleme,makar nekada seru kvake
    (Da Regina,naravno da lik nije banan za inappropriate name nego spamanje makar je bio online 20 minuta u explorableu i prijavio ga je prijatelj iz šale)

Slične teme

  1. Sistem stalno iznova detektira CPU
    By windsurfdoctor in forum Pomagaj brate!
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 17-10-2009, 16:21
  2. guild BAD
    By Sam in forum Guild Wars
    Odgovora: 30
    Posljednji post: 03-02-2007, 08:55

Pravila postanja

  • Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove
  •