Da.Izvorno postao Haki
Odeš na službene stranice, ulogiraš se i tamo promjeniš mail.
U GW2 ocito nije, mozda bi pomoglo da promijenis mail od GW1 acca? Iako sam to ovak sad iz vedra neba smislio, al ako si ih linkao mozda je sve zapravo na GW1 accu :/ Iako glupa mi je ideja, al neki nacin mora bit...
nemam gw1 account, ni gw2 Mislim kupiti gw2 account, ali pitanje je jeli moguće promjeniti email s kojim se logiraš u igru i na stranicu. Maloki je sada rekao DA, ali pošto nemam acc pa to nemogu viditi, jedan lik mi kaže da su oni opciju s kojom možeš promjeniti mail makli, pa možeš li potvrditi 100% tu informaciju? Pokušaj promjenit mail, pa se logirat s tim novim u igri i na sajtu, aj plz
Balkanski MMO Community http://mmo-balkan.com
Ma lik ima account,chara sve pet, samo me hebe to sa verifikacijom. Pitao bi nekoga na xfireu, ali imam ih samo par, a nikako ih uhvatiti online da ih to pitam.
Balkanski MMO Community http://mmo-balkan.com
Ja na stranici od GW2 mogu jedino promijeniti password. Ili sam debil...
EDIT: vjerojatno se moze ako kontaktirate support pa ti i frend zajednickim snagama ih uvjerite da zelite promjenu maila. Ako nema drugog nacina, naravno.
Ima tko na 17-18-19 lvlu,da mu se da malo "družit" samnom,female inžinjerka na RoFu...nezz ni kako addam frienda,preko imena karaktera il.
Ako se nekad osjetiš malen, zapostavljen i depresivan... Uvijek se sjeti da si nekad bio najbrži spermić u svojoj grupi
Huzza.Izvorno postao la50
http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=37&t=47427
|| Intel® Core™ i5-4570 @ 3.2 GHz || nVIDIA GeForce GTX260 || ASUS H87m Plus MBO || 2x4GB Corsair Vengeance @ 1600 MHz || OCZ ZT 750 Fully Modular PSU ||
O -> Sell on TC -> sell, sell, sell, ..., sell.
Ne dolazi u obzir. Treba jos profesija dic.
|| Intel® Core™ i5-4570 @ 3.2 GHz || nVIDIA GeForce GTX260 || ASUS H87m Plus MBO || 2x4GB Corsair Vengeance @ 1600 MHz || OCZ ZT 750 Fully Modular PSU ||
Imam i pun kufer oreova i chef matsa, ali ovo je punije.
kuvar jr jebena profesija al skupa a zaltar ivo isto tako jebeno zaradis
Pogledaj si na netu recepte za jeftine stvari za levelanje, ima ih hrpa i stvarno je jeftino i hrpu expa dobijes ^^Izvorno postao Empe Tri
Jučer je izašao patch za povećim notesima...
[quote=FaTaL_mRkvA]Pogledaj si na netu recepte za jeftine stvari za levelanje, ima ih hrpa i stvarno je jeftino i hrpu expa dobijes ^^[/quote:1a2jp6oz]Izvorno postao "Empe Tri":1a2jp6oz
da bas sam gledao fora lako izlevelujes hehe tnx
O formiranju timova za budući razvoj igre.
https://www.guildwars2.com/en/news/coli ... rce=client
Living World—The Living World team is focused on adding new content to the game world. This team will be adding and refining the types of content you already know in PvE and WvW, as well as developing new features and rewards.
PvP/E-Sports—This team is dedicated to supporting and building the competitive PvP community. They will be building new features that help support the growth of Guild Wars 2 as a competitive game. Jonathan Sharp will be sharing more on this in the near future.
Holidays & Events—Our Holidays & Events team will be creating a variety of special holidays in Guild Wars 2, building on the long tradition of amazing holidays in Guild Wars. You can likely guess which holiday you will see from this team first, and I recommend that everyone check our website next week for more information about this exciting first event.
jel to znači da će i odvojeno izdavat patcheve za igru?
jer to bi bilo genijalno, da je recimo mythic odvojeno radio pvp i pve patcheve WAR nebi bio tolki fejl.
Moguće. Ovisi o njihovom dogovoru.
Consciousness: that annoying time between naps.
to i mene zanima.
Ne znam jel misliš da jedan dan izdaju patch za PvE a drugi za PvP ili na to da patch koji se odnosi na PvE ne mora nužno mjenjati stvari u PvP-u?Izvorno postao 1van
Jer ako misliš na ovo drugo, a poučen iskustvom sa GW1, tako će i biti. Nisam sad ovdje obratio pažnju baš na to jer sam jako malo igrao PvP, ali u jedinici ti je dosta skillova imalo drugačiju funkciju u PvE-u od one u PvP-u.
Za trial vjerujem da će bit s vremenom, ali ne tako skoro.
I čisto sumnjam da će igra radit na intergriranoj
Ovisi kakva je integrirka, ovih novih ima stvarno jako jako dobrih.
Intel HD 3000 su prilicno ok.
Anyhow, nisam se ulogirao 5 dana. Bolestan ka pas, grlo mi sjebano nemogu pricat, iz surle curi kao u monsunskoj sezoni, temperatura ne pada unatoc tabletama i hladnim tusevima. Izgleda da sam se stvarno razbolio.
Trci doktorki po antibiotike?
drogiraj se
Level 80
Više o nadolazeći PvP promjenama. Iceberg.
https://www.guildwars2.com/en/news/stru ... rce=client
We hear a lot of the things you’ve asked for. And the truth is, a lot of the features you want will be added in the future. Just because we don’t do everything you want, exactly when you want it, does not mean we aren’t listening. There’s a ton of stuff we want tell you about – just not yet. The features we’re adding now will go a long way in helping the sPvP community grow, but there’s still more to do. Again, we don’t like talking about features until we’re ready to show them. We don’t like empty promises, and we know you don’t either. But, at the same time, we do want you to know that other features are coming! We’re trying to strike that balance in this blog post.
We know leaderboards are important.
We know the ability to spectate matches is important.
We know larger tournaments are important.
We know streaming is important.