Xero nisam odavno bio na forumu ali updateaj me, jesi ti novi Veki?
Pa u stvari zadnji je dosta dobar.
Žao mi je što nisi pronašao zadovoljavajuće iskustvo u Blacklistu. Meni je poslije Chaos Theoryja Blacklist najbolji Splinter Cell. CooP sam s bratom prešao 3 puta, skrivanje u sjeni i klanje s onim malim nožićem mi srce cepa.
A ono, reći da je BL najbolji nakon Chaos Theory je isto ko i da veliš da je novi Star Wars najbolji nakon prethodna dva. Al ne znači da bog zna šta valja. Od obećanja da se vraćaju korijenima i čistom stealthu na kraju balade je bilo jako malo, a ubacivanje FPS dijela unutra je valjda bilo za one koji su do tog trenutka bili na granici da obrišu igru pa da im otkloni sve dvojbe.
Dobro nije ti se svidio FPS dio i otpisao si čitavu igru zbog toga, kontam.
http://blog.us.playstation.com/2016/...ptor-unveiled/
looooooooooooool
Cities skylines
Ovo je preodlicno , preporuke.
Bome je, prvi city builder koji sam odigrao i zbilja je fenomenalan. Evo slika grada koji sam razvio, bilo mi fora raditi te oblike
http://i.imgur.com/AM3YDjU.jpg
Prekjučer počeo Witcher 3 Blood and Wine ekspanziju. Tek sam na početku, skucao onog ogromnog diva. Ne očekujem ništa manje od savršenstva budući da su origigi kampanja i prva ekspanzija bile savršene, a ovu drugu svi naveliko hvale.
Btw, stigla i nova grafa . Možda po testovima nije ne znam koliko jača od R9 290, ali sad fakat imam sve na ultra (ugašen hairworks) i igra na 1080p radi skroz fluidno bez bilo kakvih frame dropova... na r9 sam ipak imao neke postavke malo "snižene"...
The fools, the fools, the fools, They have left us our Fenian dead, And while Ireland holds these graves, Ireland unfree shall never be at peace!
RAPALJE - wat zullen we drinken
Upali HW slobodno. Ako sam ga ja mogao vrtjeti na mojoj starudiji, onda ti ne bi trebao imati problema. Stavili su dodatne opcije za HW, pa se poigraj malo sa time. Nemani su puno veća fora sa bujnim krznom.
Neki dan sam završio Blood & Wine, odličan završetak fenomenalne trilogije.
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz