nije novost, ali tiče se hardvera, barem kod nas u RH...
može mi netko objasniti koji se falus dogodio s nabavom.net?
http://www.nabava.net/
DELL Inspiron 3737
17.3" (1600x900) , i7-4500U 1.8 GHz , 8GB DDR3 1600MHz, 1TB HDD, AMD Radeon HD 8870M 2GB DDR3
Logitech MX518 i Sennheiser RS 120
nije novost, ali tiče se hardvera, barem kod nas u RH...
može mi netko objasniti koji se falus dogodio s nabavom.net?
http://www.nabava.net/
The fools, the fools, the fools, They have left us our Fenian dead, And while Ireland holds these graves, Ireland unfree shall never be at peace!
RAPALJE - wat zullen we drinken
sad je OK... jučer kad sam pokušavao otić na nabavu, otvorilo mi je neki zakon na www.zakon.hr... prvo sam mislio da sam pobrao neki malware pa da mi je izmijenio hosts file, ali nije... whatever it was, it's alright now...Izvorno postao Hexfire
The fools, the fools, the fools, They have left us our Fenian dead, And while Ireland holds these graves, Ireland unfree shall never be at peace!
bez brige i meni je juce bilo tako,zakon.hr ili tak nes...valjda se nesto sjebalo kod njih,tko ce ga znati
http://m.bug.hr/vijesti/?id=113278
1 TB USB i otvarač pive. Things cant get better than this...
Kada će izaći novi driveri od AMD grafičkih kartica? Jedanaesta verzija nije izašla iz bete, a već se bliži kraj 12 mjeseca. Imam ove drivere koji mi dižu frekvenciju na kartici, ne želim staviti starije, a bome niti beta drivere. Zna netko datum izlaska?
13.1 izlaze slijedeći mjesec kao i 13.2 beta. Tamo krajem siječnja.
Koju karticu točno imaš i zašto ne želiš staviti 12.11 beta (koji rade bez ikakvih problema)?
Nisi svjestan da više nema "izlaska iz bete"? Naime "beta" driveri su performance driveri, odnosno kako ih AMD naziva "Never settle" dok su "ne-beta" u biti starija verzija drivera koja je prošla microsoftovo testiranje (službena WDM certifikacija).
Znači ove godine ništa od verzije 12.12?
Pa izdali su početkom mjeseca zadnju reviziju 12.11 bete (beta11 ili koja već).
Editirao sam prošli post, malo prouči tematiku.
Gle, ako bi sad izdali 12.12 onda bi morali 13.1 označiti kao "beta".
Problem je što 12.11 zadnja beta nije još prošla Microsoftovu WDM verifikaciju pa ju ni ne mogu staviti kao 12.12 "ne-beta" i zato će biti 13.1.
Kupio sam nedavno HD-6670.
Ako stavim te beta drivere, hoću li imati problema sa nekim igrama pošto nisu potpisani? I da li su 100% riješili ovaj problem sa frekvencijama, neću se zeznuti ako to stavim?
Problem s frekvencijama koji muči sve drivere od 12.10 na dalje (i neke starije) riješili su još u 12.11 beta6, dakle već davno.
Ne bi trebao imati problema, samo će ti neke novije igre malo bolje raditi.
OK, hvala ti.
Nema na čemu. Ako što bude ili nešto primjetiš, javi.
Stavio sam ih, sada su mi frekvencije u redu, ali nisam još probao niti jednu igru.
Da li uopće nose novi driveri neka poboljšanja na mojoj seriji kartica ili ih rade samo za seriju 7? U release notesu pričaju samo o najnovijim grafama.
Nose poboljšanja, samo ne toliko znatna kao na GCN arhitekturi (serija 7000).
Dobro, meni je važno da mi se smirila grafa, fps simo tamo mi nije toliko bitan. Hvala i sorry ako sam postao ovo u krivu temu.
Nije hardver ali je povezano.
Izašao zanimljiv benchmark; Valley Benchmark
Izgleda odlično i sasvim je upotrebljiv na starijem hardveru.
gtx460, default postavke bencha?
iznenađujuće balansiran benchmark
[center:tmc6d2x6]I am my own god, I do as I please....
[/center:tmc6d2x6]
Da, sve default.Izvorno postao Gwin
Šta bi na tržištu? Cijene Intelovih procesora otišle gore oko 15%.
Svaki Unigineov benchmark izgleda super, ali ovaj je stvarno divota. Evo mog skora:
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Zanimljiv video
Evo i moji rezultati Valley Benchmarka.
I čisto usporedbe radi za one sa 1680x1050 rezom.
First run benchevi za obe reze.
Proc radi na 4.5GHz-a. Core clock grafe je na 873, memory clock na 1900MHz-a.
„I know from the history of my own planet that change is difficult. New ideas are often greeted with skepticism, even fear.
But sometimes those ideas are accepted, and when they are... progress is made. Eyes are opened.“ -Commander Chakotay
Najljepsi bench ikad.
Moja GTX-ica hladena Accelero Xtreme GTX PRO kulerom jos uvijek gura.
Eo i moji rezultati.
Well, as long as it's interesting.
Eto i moji
i7-2600/Corsair H80/MSI P67A-GD65(B3)/Corsair Vengeance 16Gb (4x4)/Corsair Force 3 90Gb/WD Black 1Tb/MSI GTX660-Ti TwinFroz III 3gb /Corsair Carbide 500R/Seasonic SS-620GM/IIYAMA ProLite E2607WS/LG BD-ROM CH12/Razer DeathAdder/Logi Iluminated
jel dolazi u skorije vrijeme nešt novo? tipa nova serija intelovih procesora ili amdovih, nove grafičke etc.. brijem uzet laptop početkom 8. mjeseca za 7-8k pa si gledam da ne bi u tipa 9. došlo nešt novo.. xd
Pa, sad u lipnju izlaze Intel Haswell i3/i5/i7 procesori, nVidia je ovih dana izbacila GTX 770, 780 a uskoro i slabije modele grafičkih itd.
U 8. mjesecu će to sve već i biti kod nas, biti će laptopa s novim procesorima.