ovu tastaturu koristim evo 4-5 godina, sve j eokej sa njom, nijedno slovo nije izlizano.
Ajmo sad najiskrenije...
Jel su vam na tipkovnici izlizana slova WASD? Mislim, većini mojih g33k frendova su te tipke (uključujući Ctrl i Shift) izlizane ko ništ od gejmanja (pretežno od Wow-a).
![]()
![]()
THIS IS NOT A JOKE!! YOU ARE A 999,999,999th VISITOR!!! CLICK HERE TO CLAIM!!!!!!!111oneoneon
a nemoš ih baš izlizat... staru tipkovnicu sam razbio, imao sam ju dugo i mislim da nije bilo izlizano. ova sad isto.
"He's caled Captain Sarcastic because he's always so sarcastic!"
Captain Obvious on Captain Sarcastic.
nakon 1000h coda izlizane su sljedece tipke: S,D,C,M
AMD Phenom x4 B35 @3.2 Ghz/Gigabyte HD6850@920/1150Mhz/DDR667 3gb/Dell U2311H
hmm kupi kvalitetnu tipkovnicu pa se nece izlizat. Ja bi je odma vratio da mi se izlitze![]()
Nemam nist protiv, osim, odite na pusti otok pa se tamo medusobno mnozite i kotite kolko god vas volja
I sta onda kada se namnoze
je,namnozit ce se. rode ce nosit male pedere i pederi ce sadit gej polja kupusa.
Izlizano do bola, ukrao si mi temuIzvorno postao Booby
Ne vidi se više
![]()
Gdje je nestao mozak
gdje se skriva on
iz vagona pameti
na tračnice ispao...
malo mi je a izlizano, a c se uopce nevidi, sto od CoDa (crouch) sto od GWa (target closest enemy)
Nah...samo su se udubile xD
For real,udubile su se,pogotovo W.
Izvorno postao Fenrir
Moja stara nekih 8 godina... i samo kod WASD tipka je malo prljavije nego kod ostalih... al nije izlizano![]()
pa i nisu baš izlizane iako dosta igram. btc rulz![]()
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
ne.. niti malo nije izlizana
You must treat a rogue like your proctologist.
Step 1: Drop your pants
Step 2: Bend over
Step 3: Look at him and ponder
Step 4: Ask what he intends to do with the broomstick and KY Jelly.
imampoprilicno novu tipkovnicu( kupio je zajedno s kompom prije 8 mj) tak da nije niš izlizano, al ni na staroj, logitechovoj nisam ispio ništ izlizat
POZDRAV ZDENKU!!!!!!!!1
isti slucaj, osim starosti.Izvorno postao Ementaler
tarmi rićmi
nisu izlizane ali oko njih ima vise hrane i mrvica
lijevi ctrl mi je izlizan![]()
Izvorno postao RIDER32
Izvorno postao Ementaler
Covjek je sve reko!!![]()
VOLIM BRZE KOMPJUTERE, BRZE AUTE I BRZ... OVAJ LIJEPE ŽENE.
w a s d c
ilizano što od mene, što od tate, kroz 3 godine![]()
Microsoft Black Basic Keyboard... drži 3 godine, nije ništa izlizano osim što su W, A, S, D, C, sredina lijevog shifta i desni kraj spejsa IZGLANCANI (tipkovnica tvornički nije savršeno glatka).
Bow down before the one you serve, you're going to get what you deserve.
A se vise ne vidi, S D E R i Shift su napola - Cod2
e da.. sestra igra wow na strelice pa su i one izlizane
Ja igram se na laptop već godinu dana a tipke nisu izlizane.
Kad si već spomenuo, moram ih očistit.![]()
Tipkovnica mi nije izlizana, a dobro stara je samo 5 mj., a prošla mi je bila 4 god. i ko nova.
Stvarno ne znam kako uspijete izlizati tipke.
o m g
kul nove opcije![]()
![]()
tastatura vec 5 godina u njoj, ona bijela najobicnija moguca-nijedno slovo nije izlizano nimalo...
4god igram s ovo logitech,nije izlizana,jer ima neka cuda po tipkama
Jesu, zapravo, nisu, zapravo jesu. A mi je skroz izlizano i ne vidi se uopće. A na wasd, spaceu i još nekima se vidi da su jako sjajne pod kutem, za razliku od ostalih
Nope, tipkovnica mi ima 5 godina sada, ali ne igram FPS-ove skoro nikad pa nije ni čudo.