ogroman je,malo fali da ti ne dira grafičku....kakve sad imaš temperature procesora?
ogroman je,malo fali da ti ne dira grafičku....kakve sad imaš temperature procesora?
Odigrao sam CoD BO4 jednu rundu TDM i izašlo je 52 stupnja max. Sa Thermalrightom sam vidio max 63, ali morat ću odigrat barem sat vremena pa vidjet. Idle je 27, a sa Thermalrightom je bilo 32 ako se dobro sjećam.
ovo otvoreno kućište je izgleda magnet za prašinu,napajanje je koliko vidim povuklo dosta prašine...u zatvorenom sa filtrima to je dosta manje a i buka se smanji...
Nakupilo se u godinu dana. Zanimljivo na ventovima grafe skoro nema ništa. Thermalright je bio tak kao i napajanje. Moram to nekak ispuhat ili otvorit napajanje. Ne znam jesu li dobre one limenke zraka za ispuhivanje prašine sa elektronike...
Otkad sam izvadio hdd komp je nečujan na internetu osim kada zavrtim igre.
Ma baš... tak sam frendu kada mu se pregrijavao i gasio komp otfurao na benzinsku i ispuhao kompresorom, komp radio normalno poslije. Baš sam tukac, modularno je napajanje a benga mi je 50 metara od kuće.
Fora mi je skroz to prozirno kuciste, ali bolje je zgledalo sa vodenim hladjenjem.
Malo sam gledao alternative za svog HAFa i ne isplati mi se ulagati... Jedino bi naprijed trebao staviti novi vent, ovaj zna poceti cvrkutati pa ga moram kvrcnuti da se smiri.
Stari ima groblje od kucista, cca 15 godina staro, a nutra relativno novi komp... Mozda eventualno njemu HAFa, a sebi nekaj novo, no otom potom, mozda kad zavrsim kucu, do tada nis novo ne kupujem...
Ja sam mijenjao HAF 912+ nakon što sam morao vadit hdd kavez, jer je MSI R9 380 bila preduga. Baš sam bio razočaran.
*nešto jebote, kak sam uspio to napisat edit gone
A i one slike kada sam imao vodeno je malo reći da su grozne. Nije mi jasno kak sam uspio tak nešto uslikat i postat...
edit: a ne, imaju bolje slike na dnu prošle stranice. Inače taj ekwb predator mi je ovdje u kutiji u sobi
Neki dan sam skužio da sam izgubio onaj gumeni ćošak na prednjem ventu. Tražio okolo po sobi i ne mogu nać. Ali nebitno jer ionak nema funkciju osim estetski, tak da sam prebacio taj komadić sa ovog drugog venta što je između dva tornja.
a ima ti to funkciju na noctua kuleru....ja na thermalrightu imam tanku (valjda zaljepljenu) gumu sa svake strane na koju liježe ventilator,malo komplicirano za pogodit jer je baš tanka i mala...ovo je bolje kod noctua hladnjaka jer su gumeni odstojnici za vibracije već na ventilatoru...
Znam kakvu funkciju ima, nisam glup. Ovako kako je montirano nema funkciju.
Na Thermalrightu moraš spužvu zaljepit na kuler.
Ovako lijepo se niti ne vidi.
ko glup i gluplji......
kupil sa polovni kuler i nisam ništa ljepil tako da neznam,već su bile naljepljene tanke trakice tj. spužve za vibracije na mjestu gdje liježe ventilator...nemogu nać ni jednu sliku di se to vidi...bezveze...
kak se ne vidi kad se vidi,na tom mjestu definitivno nema nikakve funkcije osim estetske...
Skoro se ne vidi.
Novi stan, isti setup.