Stranica 2 od 3 PrvaPrva 123 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 31 do 60 od 63

Tema: Fanatični poklonici neke igre

  1. #31
    Senior Member Small step for mankind
    Datum registracije
    Aug 2007
    Lokacija
    Latitude:45.286° Longitude:18.688°
    Postova
    2.150
    = Citat = Izvorno postao Toxic
    = Citat = Izvorno postao Maloki
    Oke je biti fan neke igre/knjige/serije/filma/banda/pjevača/pjevačice, ali je totalno retardirano kada to pređe u fanatizam. Recimo, ja imam najviše iskustva sa Linkin Park fenbojevima. Ono, dođeš frendu:
    Ja: "e, daj poslušaj *random band*, super su"
    On: "jel se može derat ko Čestr?"
    Ja: "uopće se ne dere"
    On "jebeš to smeće, de se goni od mene. LP POSJEDUJE!!!!"

    Yay.
    Ja volim LP ali mislim da sam jedini kojem je najjaca karika tamo Mike Shinoda...bez njega mi je LP nista...stoga nisam chester fanboy

    I slazem se za tvoj prvi dio posta...ok je biti fan necega ali u odredjenim granicama...
    Meni čestr zvuči kao ime psa... Ma kako je jedna -----pedia rekla.... To je bend za napaljene tinejđere do 13 godina Nisu loši, ali ono... Ne znam Nisam fanboy ničega. Osim PCa, iako mi ne bi smetao jedan PS3, X360 ili možda DS ili PSP hehe
    Gdje je nestao mozak
    gdje se skriva on
    iz vagona pameti
    na tračnice ispao...

  2. #32
    Senior Member Lock'n'Load NowA's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2007
    Lokacija
    Chucking with Chill
    Postova
    128
    = Citat = Izvorno postao Toxic
    = Citat = Izvorno postao Maloki
    Oke je biti fan neke igre/knjige/serije/filma/banda/pjevača/pjevačice, ali je totalno retardirano kada to pređe u fanatizam. Recimo, ja imam najviše iskustva sa Linkin Park fenbojevima. Ono, dođeš frendu:
    Ja: "e, daj poslušaj *random band*, super su"
    On: "jel se može derat ko Čestr?"
    Ja: "uopće se ne dere"
    On "jebeš to smeće, de se goni od mene. LP POSJEDUJE!!!!"

    Yay.
    Ja volim LP ali mislim da sam jedini kojem je najjaca karika tamo Mike Shinoda...bez njega mi je LP nista...stoga nisam chester fanboy

    I slazem se za tvoj prvi dio posta...ok je biti fan necega ali u odredjenim granicama...
    totalka se slazem, i za granice, a pogotovo za shinodu, mike rules
    = Citat = Izvorno postao Gothmog
    u one nogometno-menadžerske spike se ne kužim...možda da se ubace mačevi, ili koji spell...ono,tipa Materrazzi kastao fireball na Zizoua,no Zizou ima fire shield na 65%,pa je uzvratio svojim enchanted blunt weaponom...

  3. #33
    Senior Member Ninja hurdle
    Datum registracije
    Nov 2007
    Lokacija
    god knows where
    Postova
    832
    Da vi živite u Bjelovaru,vi bi tek vidjeli kako su neki 20-godišnjaci samo zagrijani za dotu
    dođu u subotu u 20h na nočno igranje u igraonicu i šta će drugo igrat nego...Dotu,a ako neče Dotu,onda idu doma,mislim,već bi bilo krajnje vrijeme da malo prošire svoj gaming.
    Koliko je policajaca potrebno da promijeni žarulju?
    "Pet",Jedan Stoji na stolu i drži žarulju,a četvorica okreču stol.

  4. #34
    Moderator Fight fire with fire croat1gamer's Avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Lokacija
    Digging deeper.
    Postova
    12.017
    daj a kod mene tipovi iz skole igraju samo ovu igru i ne pricaju o skoro pa nicem drugome http://www.ba.darkpirates.orgS(mislim)
    ali sada kad svi to igraju (tipice [kod nas je rijetko da tipice igraju neke igre osim barbi i etc. igara {no offense}]) su se malo smirili
    = Citat = Izvorno postao W3DR4N
    Ja ne bih mogao raditi ili biti u isto prostoriji s toliko napornim likom koji sve zakomplicira.

  5. #35
    Senior Member Respawned sorcerer
    Datum registracije
    Nov 2005
    Lokacija
    Unknown
    Postova
    1.549
    = Citat = Izvorno postao Arbiter of Change
    @Snake:Naprotiv, igre bi se trebale luđački uspoređivati, posebno u današnje vrijeme kad se ne može dalje od trenutne grafike.

    Uspoređivanje = konkurencija = napredak u želji da se istaknu= ??? = happy gamers.
    ne mora svaki napredak u želji za isticanjem biti dobar za gamere... za primjer ću uzet doba hladnog rata između amera i rusa, želja a osvajanjem svemira... stalna napetost, lažiranje, šprijuni... to se može dogoditi i igrama. ako netko želi da bude bolji u nečemu igrat će prljavo, platit će recenzentu na gamespotu da igru ocjeni ocjenom kakvu ona uopće ne zaslužuje. podvalit će ti igru koju ne možeš back-upirat jer ima starforce zaštitu, podvalit će ti bioshock koji ćeš moći igrati samo ti, a ne tvoj brat, jer si igru kupio ti a ne tvoj brat. Ne kažem da se igre ne trebaju uspoređivati, no neke je rasprave besmisleno voditi. Ako ćemo se svađati što je bolje crysis ili cod4 uspoređujući jedno i drugo neće biti zaključka jer je svaka igra dobra u nečemu. Cod je bolje optimiziran, crysis je ljepši, cod ima zanimljiv multiplayer, crysis se više iskazuje u sp kampanji. I kad se nađu fanovi jedne i fanovi druge igre, mislim zagriženi fanovi o kojima ovdje pričamo, posvađat će se radi usporedbe, a ne bi se trebali svađat jer su braća gameri i trebali bi voljet te dvije igre, svaku zbog nečega, jer su te dvije igre različite i ne mogu se objektivno uspoređivat.

  6. #36
    Senior Member My way or the highway
    Datum registracije
    May 2006
    Lokacija
    Albonian Asylum
    Postova
    8.050
    = Citat = Izvorno postao Maloki
    Oke je biti fan neke igre/knjige/serije/filma/banda/pjevača/pjevačice, ali je totalno retardirano kada to pređe u fanatizam. Recimo, ja imam najviše iskustva sa Linkin Park fenbojevima. Ono, dođeš frendu:
    Ja: "e, daj poslušaj *random band*, super su"
    On: "jel se može derat ko Čestr?"
    Ja: "uopće se ne dere"
    On "jebeš to smeće, de se goni od mene. LP POSJEDUJE!!!!"

    Yay.
    a tek kad dođu "true" metalci
    " Ti nisi true !!!1 "

  7. #37
    = Citat = Izvorno postao Snake
    ne mora svaki napredak u želji za isticanjem biti dobar za gamere... za primjer ću uzet doba hladnog rata između amera i rusa, želja a osvajanjem svemira... stalna napetost, lažiranje, šprijuni... to se može dogoditi i igrama. ako netko želi da bude bolji u nečemu igrat će prljavo, platit će recenzentu na gamespotu da igru ocjeni ocjenom kakvu ona uopće ne zaslužuje. podvalit će ti igru koju ne možeš back-upirat jer ima starforce zaštitu, podvalit će ti bioshock koji ćeš moći igrati samo ti, a ne tvoj brat, jer si igru kupio ti a ne tvoj brat. Ne kažem da se igre ne trebaju uspoređivati, no neke je rasprave besmisleno voditi. Ako ćemo se svađati što je bolje crysis ili cod4 uspoređujući jedno i drugo neće biti zaključka jer je svaka igra dobra u nečemu. Cod je bolje optimiziran, crysis je ljepši, cod ima zanimljiv multiplayer, crysis se više iskazuje u sp kampanji. I kad se nađu fanovi jedne i fanovi druge igre, mislim zagriženi fanovi o kojima ovdje pričamo, posvađat će se radi usporedbe, a ne bi se trebali svađat jer su braća gameri i trebali bi voljet te dvije igre, svaku zbog nečega, jer su te dvije igre različite i ne mogu se objektivno uspoređivat.
    Istaknuo sam "happy gameri" baš zato da se ograničim na "nas" i da bi se izbjeglo povlačenja paralela sa ratovima i sličnim stvarima koje, na kraju krajeva, ipak po važnosti nadilaze naš hobi.

    Očigledni, fanatici nisu osobe kojima bi ja povjerio rasprave o kvalitetama igara već bih to ostavio ljudima koji su voljni sagledati sve strane i argumentirati (valjano) svoje tvrdnje, sa naglaskom na ljude koji zapravo moguSutjecati na razvoj igara. I dalje mislim da su usporedbe i težnja prema boljem u našem najvećem interesu, posebno zato jer je sad na red došao ne-grafički napredak, onaj o kojem (bar meni) ovise igre.

  8. #38
    Ne razumijem zašto vam smetaju fanovi? Pa evo, ja sam Sam and Max fanboy! Hoćete li me sada popljuvati?

  9. #39
    Senior Member Small step for mankind
    Datum registracije
    Nov 2006
    Lokacija
    Svinjski anus
    Postova
    2.707
    ja u susjedstvu imam jednog Runescape fanboya(to vam je jedan free mmo) i tako ga jednog dana sretnem, i pricamo o mmoevima i kad mi lik pocne pricat da je runescape najbolji MMO, WoW je sranje, WHO i AoC su sranja, u Runescapeu je sve zivlje(igra je najtezi grind koji sam vidio da dignete jedan level woodcutinga trebate pocepat po 5-6k drveta, a jedno cepanje traje 10 sekundi...
    omg
    i onda mi da argument da je pvp super(ogranicen na duele)
    Ljudi koji je film o nekom liku s maskom koje je zamrznit oko tisuću godina onda oživi i kao oni su u svemiru onda on kolje cijelu posadu broda pa prezivjeli bjeze pa ga ubiju pa maska padne u vodu ovi su misli da je meteor ali su stavili masku i

  10. #40
    Moderator Fight fire with fire croat1gamer's Avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Lokacija
    Digging deeper.
    Postova
    12.017
    = Citat = Izvorno postao Hugh Bliss
    Ne razumijem zašto vam smetaju fanovi? Pa evo, ja sam Sam and Max fanboy! Hoćete li me sada popljuvati?
    mislimo na fanboye koji ovako govore

    = Citat = Izvorno postao Svinjoguz
    ja u susjedstvu imam jednog Runescape fanboya(to vam je jedan free mmo) i tako ga jednog dana sretnem, i pricamo o mmoevima i kad mi lik pocne pricat da je runescape najbolji MMO, WoW je sranje, WHO i AoC su sranja, u Runescapeu je sve zivlje(igra je najtezi grind koji sam vidio da dignete jedan level woodcutinga trebate pocepat po 5-6k drveta, a jedno cepanje traje 10 sekundi...
    omg
    i onda mi da argument da je pvp super(ogranicen na duele)
    podebljano je "fanboy sayz"
    nakoseno je "real facts"
    = Citat = Izvorno postao W3DR4N
    Ja ne bih mogao raditi ili biti u isto prostoriji s toliko napornim likom koji sve zakomplicira.

  11. #41
    = Citat = Izvorno postao croat1gamer
    mislimo na fanboye koji ovako govore
    WoW, taj tip stvarno pretjeruje.
    Ja volim Sam and Max-a ali nikada ne bih tvrdio nešto što nema veze s istinom... kao taj lik...

  12. #42
    Senior Member My way or the highway
    Datum registracije
    Apr 2006
    Lokacija
    Osijek
    Postova
    8.355
    = Citat = Izvorno postao Svinjoguz
    ja u susjedstvu imam jednog Runescape fanboya(to vam je jedan free mmo) i tako ga jednog dana sretnem, i pricamo o mmoevima i kad mi lik pocne pricat da je runescape najbolji MMO, WoW je sranje, WHO i AoC su sranja, u Runescapeu je sve zivlje(igra je najtezi grind koji sam vidio da dignete jedan level woodcutinga trebate pocepat po 5-6k drveta, a jedno cepanje traje 10 sekundi...
    omg
    i onda mi da argument da je pvp super(ogranicen na duele)
    wow,imam i ja jednog takog geeka

  13. #43
    Senior Member Respawned sorcerer
    Datum registracije
    Apr 2006
    Lokacija
    In da choppa with Arnie
    Postova
    1.378
    Ja osobno poznajem nekoliko likova koji imaju urezano u glavi igre koje su im najbolje, a sve ostalo je s***.Evo kako to zvući u razgovoru (primjer):

    Ja: Hej bok!
    On: Bok!
    Ja: Nabavio sam novu igru!
    On: Koju!
    Ja: BioShock, jedva sam čekao da izađe, moramo to isprobat.
    On: Aaaaaaaah!!! To je neko sr**** od igre.
    Ja: A jel si vidio koji trailer ili screenshot ili čuo ikada za tu igru.
    On: Ne!

    LOOOOOOL

  14. #44
    Senior Member Nuke me please ZC_Someone's Avatar
    Datum registracije
    Apr 2006
    Lokacija
    zagorska husta
    Postova
    215
    = Citat = Izvorno postao Maloki
    Oke je biti fan neke igre/knjige/serije/filma/banda/pjevača/pjevačice, ali je totalno retardirano kada to pređe u fanatizam. Recimo, ja imam najviše iskustva sa Linkin Park fenbojevima. Ono, dođeš frendu:
    Ja: "e, daj poslušaj *random band*, super su"
    On: "jel se može derat ko Čestr?"
    Ja: "uopće se ne dere"
    On "jebeš to smeće, de se goni od mene. LP POSJEDUJE!!!!"

    Yay.
    O takvi si mi najbolji.

    NPR. frend sluša System of a Down i još neke metalce koje apsolutno ništa ne razumiješ pa sad ja mu kažem da slušam nešto a njegovi odgovori su:

    Ja
    Iron Maiden
    On
    A tak nisu preloši, ali su mi malo gay.
    Ja
    Hammerfall
    On
    Oni su čisti pederi.
    Ja
    Led zepelim
    On
    Čul sam da njih slušaju gay ljudi.
    Ja
    Rolling Stones
    On
    To si starčeki koji se međusobno je.. iza pozornice
    Ja
    Jimi Hendrix
    On
    Njega slušaju samo nafiksani gayevi
    Ja
    Guns & Roses
    On
    To je za cure

    i tak unedogled bez obzira što ja kažem


    a od igara najgori su HALO fanovi, ni sam ne znam na kolko sam se foruma s njima svađao da ih uvjerim da to ništa ne valja
    size matters not,
    for my ally is the force,
    and powerful ally it is.

  15. #45
    fren ti je gay čim govori da je svatko gay, i pokaži ovaj posz tom pederčiću.

    u igraonu gdje ja budem su poklonici CoD2, ma jebate cili široki je fan CoD2, za druge igre ne žele niti čuti, gle ovo.

    danas: ide ja on kužite.
    "čega igraš?"
    "COD2 narafno"
    "jes igro CoD4?"
    "ne valjda nije WW2!"
    "ok, onda, jes igro MoH?"
    "nije WW2"
    onda sam otišao.
    = Citat = Izvorno postao Kid A
    Bar si ti svake nedelje ne fiksas mozak najgorim smecem otkako je civilizacije

  16. #46
    Senior Member It lives by night Iron Storm's Avatar
    Datum registracije
    Oct 2007
    Lokacija
    Sacred Sky
    Postova
    589
    = Citat = Izvorno postao ZC_Someone
    S/cut

    a od igara najgori su HALO fanovi, ni sam ne znam na kolko sam se foruma s njima svađao da ih uvjerim da to ništa ne valja
    reci im da su jednostavno... konzolaši. Meni se digne tlak ako vidim da neki hvale jednu igru a da nisu njenu alternativu ili druge igre tog tipa ili žanra. Pogotovo ako nemaju pojma o igrama, kao ovaj lik s kojim je Misterante vodio razgovor.

  17. #47
    Senior Member Giant leap for forum mravojed20's Avatar
    Datum registracije
    Jan 2007
    Postova
    3.755
    Je, podržajem te. Podržajem?! wtf

    Enivej, prvi Halo mi je zakooon, drugi nisam još igrao,ali sam vidio intro i napalio se ko pas, a onda sam vidio intro za trojku i ejakulirao. Ali to ne znači da sam konzolaš.

  18. #48
    Senior Member It lives by night Iron Storm's Avatar
    Datum registracije
    Oct 2007
    Lokacija
    Sacred Sky
    Postova
    589
    Mislio sam na HALO fanove koji HALO uzdižu u nebesa, a PC FPSove pljuju (primjer: "HALO 2 je bolji od Half-Life 2").

  19. #49
    Senior Member Giant leap for forum mravojed20's Avatar
    Datum registracije
    Jan 2007
    Postova
    3.755
    A gle,sve ovisi šta točno preferiraš u igrama. Halo ima osjećaj veličine,teatralnosti, onako epska mjuza i to. HL2 mi je zakon zbog atmosfere.

    Ja ustvari njih ni ne uspoređujem jer oba ownaju.

  20. #50
    Da, epika i teatralnost dok ne vidim neprijatelje sa njihovima puškicama dizajna ala "puške na vodu" i ostale stvari dosta djetinjastog izgleda (jedna stvar koju općenito ne podnosim u HALO igrama su efekti u svim duginim bojama, posebni oni kod pucanja koji toliko odudaraju ako su mislili postaviti bilo kakav ozbiljan ton (bar meni)).

  21. #51
    Senior Member It lives by night Iron Storm's Avatar
    Datum registracije
    Oct 2007
    Lokacija
    Sacred Sky
    Postova
    589
    Nisam igrao HALO igrao pa neću pljuvati po njemu dok ga ne isprobam. A kad budem isprobao, donijet ću svoj sud koji će biti realan jer sam odigrao hrpu FPSova od 1995. godine.

  22. #52
    Senior Member Nuke me please ZC_Someone's Avatar
    Datum registracije
    Apr 2006
    Lokacija
    zagorska husta
    Postova
    215
    e vidite ovako vam to počinje, ako ne prestanemo o halou u sljedecih nekoliko postova...

    ali ću svejedno reći da ne kužim kaj u halou ima dobro jer je to meni monotono i debilno

    ali evo priznajem da kad mi netko kaže da je swat (ili bilo što slično) bolja taktička igra od rainbow sixa (osim vegasa koji nije pravi r6) onda poludim i ne želim više s tom osobom raspravljati do daljnjega o takvim stvarima
    size matters not,
    for my ally is the force,
    and powerful ally it is.

  23. #53
    Senior Member Giant leap for forum mravojed20's Avatar
    Datum registracije
    Jan 2007
    Postova
    3.755
    Halo 1 je monoton, je repetitivan, ali ima ono nešto, ko Super Mario, stalno one gljve, skačeš po njima, ali ti je zakon i teško dosadi.

    Ja sam jedinicu prešao najmanje 4 puta i svaki put je dobra igra, muzika je toliko moćna, u pravim trenucima se pojavljuje,ma rekao sam da dobra mjuza od prosječne igre napravi čudo. Neprijatelji bacaj blesave komentare, gušt ih je klati sa vozilima, jednostavno je zarazno.

    Sve ovisi o tome što preferirate u igri. Ja volim Swat 4 daleko više od Rainbow Sixa. Mehanika igre je slična ali atmosfera u Swatu 4 mi je daleko bolja. Pogotovo misija s onim manijakom koji je tipicu zarobio u podrumu.

  24. #54
    Senior Member Nuke me please ZC_Someone's Avatar
    Datum registracije
    Apr 2006
    Lokacija
    zagorska husta
    Postova
    215
    e vidiš kad je nešto monotono i repetatiovno onda meni ne može imati ono nešo, kad je već netko spomenuo, hl2 i nije toliko različit od ostalih shootera, ali kroz cijelu igru se susreču nove stvari uz ponavljanje starih, ali ma koliko tih novih malo bilo one su konstantne i tjeraju na daljni napredak
    a dok mi kod haloa nakon što dobiješ onaj snajper u prvoj noćnoj misiji i dođeš na brod postalo tako dosadno da se više nisam mogao natjerati da to igram, isto je i s r6 vegasom, došao sam do gradilišta i više mi se nije dalo konstantno skrivati iz zida pa izvirivati i pucati jer se cijela igra svodi na to
    size matters not,
    for my ally is the force,
    and powerful ally it is.

  25. #55
    Senior Member Giant leap for forum mravojed20's Avatar
    Datum registracije
    Jan 2007
    Postova
    3.755
    Pitam se šta ćeš ti napraviti kad ti npr. brak postane monoton

    Vegas nije ni napravljen za fanove pravog Rainbow Sixa, nego za mainstream ekipu.

  26. #56
    Administrator You have been warned W3DR4N's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    Moja je kuća na kraju sela, tu zorom dođem, a odem s noći, pa pijem vina crna i bijela...
    Postova
    16.344
    Kad se već spominju taktički shooteri, Raven Shield je i danas najbolji predstavnik žanra. Izuzetno je napredan, ima detaljan planer misija, mnoštvo opreme i taktičkih mogućnosti. Ali je pretežak za svakoga tko na igru nije odlučio potrošiti sve živce i slobodno vrijeme (pričam o najtežoj postavci). Ima on easy i autoaim opcije, no to nije to.

    Swat 4 je jedna od najpodcjenjenijih novijih igara. Igra je toliko fantastična da je zbilja žalosno što nije bolje prošla. Atmosfera policijskih specijalaca nikad nije bolje prikazana u računalnoj igri, a misije su, svih dvadeset s ekspanzijom, toliko različite i genijalno osmišljene, pošto su level dizajn vjerojatno radili školovani arhitekti.

    Oba shootera su vrhunski proizvodi, i obavezna su lektira svakom igraču računalnih igara. Oni koji ih nisu odigrali, propustili su važan dio slagalice povijesti računalnih igara.

  27. #57
    Senior Member Lock'n'Load
    Datum registracije
    Jan 2008
    Lokacija
    Sisak
    Postova
    146
    Da..meni je SWAT 4 jednostavno prejeben..bas bi volio to probati i online..samo neznam kako,gdje

  28. #58
    nabavi orginal...
    = Citat = Izvorno postao Kid A
    Bar si ti svake nedelje ne fiksas mozak najgorim smecem otkako je civilizacije

  29. #59
    Senior Member Nuke me please ZC_Someone's Avatar
    Datum registracije
    Apr 2006
    Lokacija
    zagorska husta
    Postova
    215
    to ja govorim nije swat loš, ali kad mi netko kaže da je što se taktike tiče bolji od Raven Shield-a e onda radim spomenuto, a ja mogu reći da sam sve r6 igre do raven shield-a prošao na elite po nekoliko puta a i kupio sve orginale za igranje na netu



    = Citat = Izvorno postao mravojed20
    Pitam se šta ćeš ti napraviti kad ti npr. brak postane monoton

    Vegas nije ni napravljen za fanove pravog Rainbow Sixa, nego za mainstream ekipu.
    potpisati ću predbračni ugovor koji zabranjuje monotonost


    = Citat = Izvorno postao Hellboy
    čak i po glavnom liku pljuju, one man army, loše ime...blah... One man army, hm, Gordon je žestoki geek koji spremno juriša na ejlijene sa crowbarom, dok je ovaj genetski modificiran i u posebno oklopljenom odijelu i to ne smije? Ime mu saka? premačo, prerambo like ime...ime mu je prokleta kratica od čina
    Master ChiefSPetty Officer John-117
    get it? koliko bi igra trajala da mu svaki put izgovaraju ful ime?
    kao prvo , nisam znao da ime može biti još jadnije nego sam mislio da je
    drugo, kad te vade iz onog spremnika, i prvi put ne nazovu tim imenom, u tom trenutku sam se naježio više nego kad slučajno stavim program na Krim Team 2, brrrrrr, još sad kad čujem to ime brrrrrr
    size matters not,
    for my ally is the force,
    and powerful ally it is.

  30. #60
    moj prijatelj prije igrao w3 tft ono normalne mape, druzio se sa svima, i nakraju nas odjebao i poceo igrat dotu i nakon par dana izbrisao msn, poceo samo dotu igra... supak
    = Citat = Izvorno postao Stryder
    nebi ga bano... jer voli čevape

Slične teme

  1. Glavni lik neke igre koji ste zamrzili
    By vkgamer16 in forum Pljuvačnica
    Odgovora: 51
    Posljednji post: 22-05-2008, 18:41
  2. Da li mislite da ima klon neke igre da je bolji od originala
    By CheeseW01f in forum Gaming općenito
    Odgovora: 43
    Posljednji post: 09-05-2008, 12:49
  3. Biti fan neke igre
    By Nightyx in forum Gaming općenito
    Odgovora: 183
    Posljednji post: 26-04-2007, 10:43

Pravila postanja

  • Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove
  •