Prikazujem rezultate 1 do 27 od 27

Tema: Vani zima, a i unutra smrzavica

  1. #1
    Administrator God from the machine
    Datum registracije
    Mar 2007
    Lokacija
    Chicago
    Postova
    20.490

    Vani zima, a i unutra smrzavica

    Daklem, windowsi mi se smrzavaju...

    ... no, nikad u igrama ili 3D Marku, nego pri surfanju, gledanju filmova etc.

    Ima ko kakvu ideju?
    Q6600@ 3,0 GHz (1,35V)
    Corsair TWINX 9136C5D (dva paketa, dakle 4 GB sveukupno)
    eVGA 8800ULTRA
    Windows Vista Business 64 bit

    Ima ko ideju? :/
    [center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
    [center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]

    -kazem ti, nisu sredeni.

  2. #2
    Senior Member Ninja hurdle
    Datum registracije
    Feb 2006
    Lokacija
    Medjimurje
    Postova
    774
    vjerojatno ti je komp prošlim automatic update-om instaliral IQ pa je skužil da nije dobro za tvoje (ne)zdravlje gledat gay porniće i surfat po stranicama sa spornim sadržajem..

    hvala bogu (za tebe) što ne rade takve igre .. (serious sam se ne računa)
    "If you take everything I've accomplished in my life and condense it down to one day, it looks decent!"

  3. #3
    Administrator My way or the highway
    Datum registracije
    Mar 2006
    Lokacija
    Uncanny Valley
    Postova
    9.450

    Re: Vani zima, a i unutra smrzavica

    = Citat = Izvorno postao McPingvin_v2.0
    Daklem, windowsi mi se smrzavaju...

    ... no, nikad u igrama ili 3D Marku, nego pri surfanju, gledanju filmova etc.

    Ima ko kakvu ideju?
    Q6600@ 3,0 GHz (1,35V)
    Corsair TWINX 9136C5D (dva paketa, dakle 4 GB sveukupno)
    eVGA 8800ULTRA
    Windows Vista Business 64 bit

    Ima ko ideju? :/
    Boldao sam ti problem.
    Najbrži pištolj Policije Okusa. Može da pogodi sve od bilo gdje. Također piše i poeziju.

  4. #4
    Senior Member Respawned sorcerer
    Datum registracije
    Feb 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postova
    1.452
    Napravi Windows Update pa zatim skini ovo:

    Microsoft Windows Vista Performance Update (64-bit) 1.0
    http://fileforum.betanews.com/detail/Mi ... 86585906/2

    Microsoft Windows Vista Reliability Update (64-bit) 1.0
    http://fileforum.betanews.com/detail/Mi ... 86586196/2

    - A computer that has NVIDIA G80 series graphic drivers installed stops responding

    Kada si ovo napravio skini CCleaner i počisti registry i junk data:
    http://fileforum.betanews.com/detail/CC ... 00194579/1

    Za codece si obavezno uzmi ovo:
    http://fileforum.betanews.com/detail/Vi ... 59994557/1

    Ako koristiš Alcohol 120% obavezno downloadaj ovo:
    http://www.disc-tools.com/request?p=bb8 ... 51-x64.exe

    Evo najnoviji driveri za grafičku:
    http://fileforum.betanews.com/detail/nV ... 50852325/7

    Nadam se da sam pomogao.

  5. #5
    Senior Member Small step for mankind
    Datum registracije
    Oct 2006
    Lokacija
    Karlovac, Banija
    Postova
    2.973
    istina! da si na XP nebi ti nista se zaleđivalo ali ovak da jer za sada Vista nije baš najbolja investicija i ima bugova
    DELL Inspiron 3737
    17.3" (1600x900) , i7-4500U 1.8 GHz , 8GB DDR3 1600MHz, 1TB HDD, AMD Radeon HD 8870M 2GB DDR3
    Logitech MX518 i Sennheiser RS 120

  6. #6
    Senior Member Respawned sorcerer
    Datum registracije
    Feb 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postova
    1.452
    = Citat = Izvorno postao KI KI
    istina! da si na XP nebi ti nista se zaleđivalo ali ovak da jer za sada Vista nije baš najbolja investicija i ima bugova
    Ja sam rekao Pingu da napravi ovo gore i ne bi mu se trebao zaleđivati jer i ja tako imam Vistu i radi mi bez problema.

  7. #7
    Administrator God from the machine
    Datum registracije
    Mar 2007
    Lokacija
    Chicago
    Postova
    20.490
    i dalje je čika smrzoje...
    [center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
    [center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]

    -kazem ti, nisu sredeni.

  8. #8
    Senior Member No Mercy Lord Jambrek's Avatar
    Datum registracije
    Oct 2006
    Lokacija
    Kod tvoje mame u krevetu
    Postova
    6.947
    Vista je problem, ima neku sklonost blokiranja pri multimedijskim aplikacijama.
    Mislio sam da sam lud, ali glasovi u glavi su mi rekli da nisam!

  9. #9
    Senior Member Ninja hurdle
    Datum registracije
    Mar 2007
    Lokacija
    BS 75
    Postova
    956
    i meni nekaj jebe vistu , neznam reinstal pomaze

  10. #10
    Guest

    Re: Vani zima, a i unutra smrzavica

    = Citat = Izvorno postao McPingvin_v2.0
    Daklem, windowsi mi se smrzavaju...

    ... no, nikad u igrama ili 3D Marku, nego pri surfanju, gledanju filmova etc.

    Ima ko kakvu ideju?
    Q6600@ 3,0 GHz (1,35V)
    Corsair TWINX 9136C5D (dva paketa, dakle 4 GB sveukupno)
    eVGA 8800ULTRA
    Windows Vista Business 64 bit

    Ima ko ideju? :/
    Moraš ga fenom grijat...

    Za početak reinstall os-a...Naravno xp....time češ prekrižit hardwere ako sve radi normalno na njemu

  11. #11
    Administrator God from the machine
    Datum registracije
    Mar 2007
    Lokacija
    Chicago
    Postova
    20.490
    e da, baš mi se reinstaliraju windowsi, već trčim.
    [center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
    [center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]

    -kazem ti, nisu sredeni.

  12. #12
    Guest
    = Citat = Izvorno postao McPingvin_v2.0
    e da, baš mi se reinstaliraju windowsi, već trčim.
    Iako same tvoje riječi da u igrama sve ok radi...a tamo se najviše koristi hardware govori da je do softwera bilo bi dobro ipak to testirat.

    Zato svima preporučam ako pate na vistu napravite si dual boot...na jednom vistu na drugom xp.

    Osobno imam tako i najefikasnije je.

  13. #13
    Senior Member Respawned sorcerer mamlaz's Avatar
    Datum registracije
    Oct 2007
    Lokacija
    Tamo gdje se svijetla gase...
    Postova
    1.434
    1.Komp ti je preslab
    2.Imaš jako dobre wiruse
    3.Wirusi imaju kompaktne drajvere

    Sad to sve stvai u inverzni oblik...

  14. #14
    Senior Member Respawned sorcerer
    Datum registracije
    Oct 2007
    Lokacija
    Lara Croft Mansion
    Postova
    1.636
    e kad ti se smrzne jel ti izbaci onaj blue screen of death
    ako da nekaj ti ne stima s ramima
    kod frenda smo to slagali i izvadili jednu ramu i sad sve sljaka

  15. #15
    Administrator God from the machine
    Datum registracije
    Mar 2007
    Lokacija
    Chicago
    Postova
    20.490
    ne, nikakav blue screen... samo se smrzne, zvuk nestane, miš i tipkovnica ne rade, vrijeme stane itd.
    [center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
    [center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]

    -kazem ti, nisu sredeni.

  16. #16
    Senior Member No Mercy Lord Jambrek's Avatar
    Datum registracije
    Oct 2006
    Lokacija
    Kod tvoje mame u krevetu
    Postova
    6.947
    = Citat = Izvorno postao McPingvin_v2.0
    ne, nikakav blue screen... samo se smrzne, zvuk nestane, miš i tipkovnica ne rade, vrijeme stane itd.
    Yup, to se i meni dešavalo, stavio XP i sve radi super.
    Mislio sam da sam lud, ali glasovi u glavi su mi rekli da nisam!

  17. #17
    Senior Member Respawned sorcerer
    Datum registracije
    Oct 2007
    Lokacija
    Lara Croft Mansion
    Postova
    1.636
    a mozda da smanjis takt procesora,jel ti se mozda pregrijava???

  18. #18
    Administrator God from the machine
    Datum registracije
    Mar 2007
    Lokacija
    Chicago
    Postova
    20.490
    ne, nije pregrijavanje... proc ima na sebi zalmana 9700, temp pri max. opterećenju ne prelazi 51°
    [center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
    [center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]

    -kazem ti, nisu sredeni.

  19. #19
    Senior Member Respawned sorcerer
    Datum registracije
    Oct 2007
    Lokacija
    Lara Croft Mansion
    Postova
    1.636
    ooo zalman znaci fino fino
    onda probaj zrusit windowse i ponovo dignut druge neznam kaj bi moglo bit

  20. #20
    Guest
    Daj nemojte pričat gluposti tipa komp ti je preslab i smanji frekvenciju proca....već smo mu rekli da je 99% problem u os-u.Čemu sad radit strke i filozofije.

    Pingu je lijen stavit novi os a kamoli testirat komponentu po komponentu.

    Ali hebiga moraš barem da se uvjeriš da nije do hardwera.

  21. #21
    Senior Member My way or the highway
    Datum registracije
    Nov 2005
    Postova
    8.709
    da problem nije u x64 visti
    neki program možda nije kompatibilan sa 64 bitnim winsima

  22. #22
    Guest
    = Citat = Izvorno postao Prince-Artas
    da problem nije u x64 visti
    neki program možda nije kompatibilan sa 64 bitnim winsima
    Princ ni sam dragi Bog nezna kaj je on radio s Vistom.

    Naravno da nije baš do os-a kao do os-a kao što sam ja naveo pošto mu je konfa normalno radila dok je još vista bila tek stavljena.Ali što je on radio kroz to vrijeme s njom i što je točno rezultiralo ovim događajima vjerujem ni on sa sigurnošču nemože potvrditi.

  23. #23
    Senior Member Respawned sorcerer
    Datum registracije
    Feb 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postova
    1.452
    Eh i da, kad sam imao Hamachi na Visti isto mi se ko Pingvinu smrzavalo. Baš tako.

  24. #24
    Senior Member No Mercy
    Datum registracije
    Apr 2006
    Lokacija
    Osijek
    Postova
    5.942

    Re: Vani zima, a i unutra smrzavica

    = Citat = Izvorno postao McPingvin_v2.0
    Daklem, windowsi mi se smrzavaju...

    ... no, nikad u igrama ili 3D Marku, nego pri surfanju, gledanju filmova etc.

    Ima ko kakvu ideju?
    Q6600@ 3,0 GHz (1,35V)
    Corsair TWINX 9136C5D (dva paketa, dakle 4 GB sveukupno)
    eVGA 8800ULTRA
    Windows Vista Business 64 bit

    Ima ko ideju? :/
    našo sam uljeza

    Stavi xp i sve ok...
    AMD Athlon II x4 640 3.0GHz 4 GB Kingmax DDRIII RAM 1333MHz Palit GeForce GTS 450 1GB SATA 500GB Apolon 550W

  25. #25
    Administrator God from the machine
    Datum registracije
    Mar 2007
    Lokacija
    Chicago
    Postova
    20.490
    = Citat = Izvorno postao amd freak
    Pingu je lijen stavit novi os a kamoli testirat komponentu po komponentu.
    Pinguu je format C:\ najmržja naredba ikad čisto iz razloga što mi je trebalo gro vremena da prokužim vistu i namjestim neke stvari.

    testiranje komponenti?
    vadio sam rame. ista stvar. na žalost, nemam viška proceva i grafičkih doma pa to ne mogu mijenjati. testiranje komponenti nikad nije bio problem, no u ovom slučaju i je jer nije dosta pokrenuti 3dmark na loop od 3 sata i otić gledat telku, nego treba radit dvadesetak sati da vidim hoće li se išta smrznuti.

    sad krećem s deinstalacijom programa koji su me jebali (DKZ studio, limewire) pa ćemo vidit.
    [center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
    [center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]

    -kazem ti, nisu sredeni.

  26. #26
    Moderator The one and only Bartuc's Avatar
    Datum registracije
    Jan 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postova
    24.650
    Probaj samo resetirati CMOS tak da ti se sve vrati na default postavke te namjesti samo osnovne opcije u BIOS-u poput sata, datuma, boot priority-a i sl. Ne diraj nikaj kaj može utjecati na performanse!

  27. #27
    Guest
    [quote=McPingvin_v2.0]
    = Citat = Izvorno postao "amd freak":39bi0xh3
    Pingu je lijen stavit novi os a kamoli testirat komponentu po komponentu.
    Pinguu je format C:\ najmržja naredba ikad čisto iz razloga što mi je trebalo gro vremena da prokužim vistu i namjestim neke stvari.

    testiranje komponenti?
    vadio sam rame. ista stvar. na žalost, nemam viška proceva i grafičkih doma pa to ne mogu mijenjati. testiranje komponenti nikad nije bio problem, no u ovom slučaju i je jer nije dosta pokrenuti 3dmark na loop od 3 sata i otić gledat telku, nego treba radit dvadesetak sati da vidim hoće li se išta smrznuti.

    sad krećem s deinstalacijom programa koji su me jebali (DKZ studio, limewire) pa ćemo vidit.[/quote:39bi0xh3]

    Pa xp staviš za 30min i odmah prokužiš da je do softwera...

    Pa napravi si dvije particije kak sam ti reko,kaj se mučiš bez razloga.
    Vjeruj više vremena češ potratit na pronalazak problema nego na stavljanje novog os-a.

Slične teme

  1. zima je bokte
    By W3DR4N in forum Genetski modificirani krpelji
    Odgovora: 83
    Posljednji post: 01-02-2012, 20:02
  2. Konfa- tko uspije složiti...[unutra]
    By KingTomy in forum Hardware F.A.c.Q.
    Odgovora: 20
    Posljednji post: 02-09-2008, 07:41

Pravila postanja

  • Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove
  •