Prikazujem rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Call OF Juarez problem (jako VELIKI problem)

  1. #1

    Call OF Juarez problem (jako VELIKI problem)

    Kad pokusam pokrenuti call of juarez javlja mi se sljedeća poruka :

    Coj.exe - Application Error
    "The application failed to initialize properly (0xc000001. Click on OK to terminate the aplication"

    i igra nece da upali.

    Napominjem da je cd ORIGINAL i da imam instalirane sve najnovije drivere i ostale potrepštine
    CPU : Core 2 Duo e4300@1.8Ghz
    Ram : 2 GB 667Mhz (Dual Channel)
    GPU :ASUS GeForce 7300GT SIlent oc@ 475/920

  2. #2
    Moderator The one and only Bartuc's Avatar
    Datum registracije
    Jan 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postova
    24.650
    Vjerovatno si igrao igru, ugasio je i ponovno je pokušao otvoriti pa ti je izbacio error!

    Ako sam u pravu, onda pritisni CTRL+ALT+DEL, odi na Processes Tab i nađu coj.exe te ga označi i stisni EndProcess! Nakon toga mora raditi!

    To se dešava zato kaj se igra ne ugasi kako spada...

  3. #3
    desilo se i meni, nisan uspia rijesit.
    samo in prijavis gresku i daju ti novi primjerak, bar je algoritam dava..

  4. #4
    Senior Member Respawned sorcerer
    Datum registracije
    Jan 2006
    Lokacija
    Koprivnica
    Postova
    1.604
    ja je igram vec 2 dana bez problema... jako je dobra igra,zanimiljiva nadasve

  5. #5
    = Citat = Izvorno postao Lord Myrkul
    desilo se i meni, nisan uspia rijesit.
    samo in prijavis gresku i daju ti novi primjerak, bar je algoritam dava..
    Ovo mi je rođak iz njemačke donio. Da je bar mogu zamjeniti
    CPU : Core 2 Duo e4300@1.8Ghz
    Ram : 2 GB 667Mhz (Dual Channel)
    GPU :ASUS GeForce 7300GT SIlent oc@ 475/920

  6. #6
    = Citat = Izvorno postao Bartuc
    Vjerovatno si igrao igru, ugasio je i ponovno je pokušao otvoriti pa ti je izbacio error!

    Ako sam u pravu, onda pritisni CTRL+ALT+DEL, odi na Processes Tab i nađu coj.exe te ga označi i stisni EndProcess! Nakon toga mora raditi!

    To se dešava zato kaj se igra ne ugasi kako spada...
    Nisam je nikada ni uspio pokrenuti.
    CPU : Core 2 Duo e4300@1.8Ghz
    Ram : 2 GB 667Mhz (Dual Channel)
    GPU :ASUS GeForce 7300GT SIlent oc@ 475/920

  7. #7
    Moderator The one and only Bartuc's Avatar
    Datum registracije
    Jan 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postova
    24.650
    E onda ne znam... Možeš je pokušati reinstalirati, dalje nemam pojma

  8. #8
    Moderator No Mercy
    Datum registracije
    Oct 2006
    Lokacija
    Las Bjelkas
    Postova
    6.624
    reinstall windowsa, reinstall igre, reinstall drivera za grafu i DXa (prije toga obrises s driver cleanerom)...

    ak ovo gore ne upali, dunno wota sey

  9. #9
    Moderator The one and only Bartuc's Avatar
    Datum registracije
    Jan 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postova
    24.650
    Ja sam ga danas snimio i sve 5 Prvi put idem prelaziti igru, nadam se da je dobra

  10. #10
    Senior Member It lives by night Iron Storm's Avatar
    Datum registracije
    Oct 2007
    Lokacija
    Sacred Sky
    Postova
    589
    Ima još jedna mogućnost: pogledaj da li zahtjeva .NET Framework. Aplikacije programirane u Visual Studio (Visual C++, Visual C#, Visual J#, Visual Basic) ZAHTIJEVAJU instalirani .NET Framework. Primjer: ATI Catalystys Control Center.

  11. #11
    Senior Member Respawned sorcerer
    Datum registracije
    Jan 2006
    Lokacija
    Koprivnica
    Postova
    1.604
    = Citat = Izvorno postao Bartuc
    Ja sam ga danas snimio i sve 5 Prvi put idem prelaziti igru, nadam se da je dobra
    ja sam dosel do 8 poglavlja i moram rec da sam odusevljen.. ono igra mi se totalno dopada

    reci dojmove kad malo predjes

  12. #12
    meni jedan od najjacih i najljepsih FPS-ova koje sam odigral.a o atmosferi da ne govorim

  13. #13
    Moderator The one and only Bartuc's Avatar
    Datum registracije
    Jan 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postova
    24.650
    Vidim da ima pozitivnih mišljenja korisnika!

    @scorpion667, slažem se sa Iron Storm-om, probaj pa vidi jel radi

  14. #14
    Nazalost, imam instaliran net framework (zadnju verziju), reinstalirao sam i igru nekoliko puta. Do windowsa nije sigurno jer su "skoro pa svježi" (XP je u pitanju+SP2). Jos mi jedino ostaje da reinstaliram direct x
    CPU : Core 2 Duo e4300@1.8Ghz
    Ram : 2 GB 667Mhz (Dual Channel)
    GPU :ASUS GeForce 7300GT SIlent oc@ 475/920

  15. #15
    Moderator The one and only Bartuc's Avatar
    Datum registracije
    Jan 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postova
    24.650
    Nemreš reinstalirat DirectX, samo ga updateaj na najnoviju verziju sa ovim programčekom od par kilobajta:

    Klik

    PS: Prvo moraš proč Validaciju! Nadam se da su ti Windowsi "Genuine"...

  16. #16
    = Citat = Izvorno postao Bartuc
    Nemreš reinstalirat DirectX, samo ga updateaj na najnoviju verziju sa ovim programčekom od par kilobajta:

    Klik

    PS: Prvo moraš proč Validaciju! Nadam se da su ti Windowsi "Genuine"...
    Nisu mi genuine. Pare cu dati svakom, samo nedam Microsoftu i Electronic Artsu. Od tih dvoje kupujem sve "prženo"
    CPU : Core 2 Duo e4300@1.8Ghz
    Ram : 2 GB 667Mhz (Dual Channel)
    GPU :ASUS GeForce 7300GT SIlent oc@ 475/920

  17. #17
    Senior Member Respawned sorcerer
    Datum registracije
    Jan 2006
    Lokacija
    Koprivnica
    Postova
    1.604
    evo zavrsio sam igru, svaka cast ljudima koji su je napravili...

    nadam se da ce uletit nastavak igre, i to nes kao nastavak na ovaj dio(prica)..

    najbolji dio mi je di se penješ na planinu po perje jer je pogled fantastičan s vrha... takodjer ima dobrih dijelova (naganjanje kočije i prolaženje ispod mosta kad gore vlak piči)... eto preporuka svima

Slične teme

  1. Cudan problem, jako jako
    By IvanT91 in forum Pomagaj brate!
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 28-01-2011, 13:07
  2. Call of Juarez Bound in Blood problem
    By kvakomekiki in forum Pomagaj brate!
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 11-07-2009, 06:56
  3. VELIKI problem s kompom....
    By Dabro in forum Hardware F.A.c.Q.
    Odgovora: 18
    Posljednji post: 24-03-2009, 21:59
  4. VELIKI problem s Double Agentom
    By goGAMERo in forum Pomagaj brate!
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 20-01-2008, 21:14
  5. Jedan jako čudan problem
    By ivan in forum Hardware F.A.c.Q.
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 09-12-2006, 20:29

Pravila postanja

  • Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove
  •