Prikazujem rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Reklame

  1. #1
    Senior Member Lord of The Fleas Archil's Avatar
    Datum registracije
    May 2007
    Lokacija
    Tortuga
    Postova
    470

    Reklame

    evo ja predlažem da se ovo stavi kao sticky i da se tu pišu reklame za forume, guildova i tak dalje, ak se nekom ne svidi ideja nek se locka i nema beda ovak moj frend je otvoril novi forum i ima potencijala al još je potpuno nov pa bi bilo lijepo od nekih kad bi se regali tek tak da vide jer ak jednog dana to uspije ( i premaši Pc Play forum) većina ovih koji se danas regaju imat će najviše postova hehe, ovo je adresa: http://gamingkomuna.forumotion.com/index.htm, dalje reklame

    bla bla bla Tomato Tarifa

  2. #2
    Senior Member My way or the highway
    Datum registracije
    Apr 2006
    Lokacija
    Osijek
    Postova
    8.355
    Ima potencijala?NEbih baš rekao,kao prvo,template je loš,postova ima kao i ova tema,who is online ikona raširuje cijeli forum,free hosting je,znaći reklame i ostalo,nemožeš pristupati datotekama,a tek onda izbornik ikone..forum nema potencijala!
    da ovo ne bude offtopic/spam
    http://croaxes.com

  3. #3
    Senior Member Lord of The Fleas Archil's Avatar
    Datum registracije
    May 2007
    Lokacija
    Tortuga
    Postova
    470
    evo nije nova reklama al je promjenjena adresa foruma, sad je: http://www.gaminkomuna.tk/

    bla bla bla Tomato Tarifa

  4. #4
    Guest
    Dodjite i pogledajet forum na http://www.gaminkomuna.tkS, forum je uredjen skroz, ako vam se ne svidja bar ostavite post ili temu, tnx.

  5. #5
    Senior Member Giant leap for forum
    Datum registracije
    Sep 2006
    Postova
    3.800
    = Citat = Izvorno postao Žokvić
    Dodjite i pogledajet forum na http://www.gaminkomuna.tkS, forum je uredjen skroz, ako vam se ne svidja bar ostavite post ili temu, tnx.
    Dosadni ste s tim free forumima koji ne dožive 10 članovao, kao ni 10 topika!

  6. #6
    Senior Member My way or the highway
    Datum registracije
    Apr 2006
    Lokacija
    Osijek
    Postova
    8.355
    kao što rekoh u drugom postu forum saksa,onak sad su još veće ikone za postove - gg pa tek ove hrpa reklama na .tk domeni
    gg

  7. #7
    Senior Member Giant leap for forum
    Datum registracije
    Sep 2006
    Postova
    3.800
    Jel' se sjeća tko ovoga: http://sabor.17.forumer.com/index.phpS?

  8. #8
    Senior Member Giant leap for forum
    Datum registracije
    Apr 2006
    Lokacija
    Varaždin
    Postova
    3.630
    http://www.insanebyte.com

    Sve zivo za informatiku,igre...

    Dodite i regaje se..imamo vec preko 120 clanova



  9. #9
    Senior Member Giant leap for forum
    Datum registracije
    Jan 2006
    Postova
    3.866
    Jerry ne zelims e svadati sa tobom ali ti stvarno na svaki post koji netko napise imas negativan komentar koji je usto u vecini slucaja bahati kao da si ti netko i nesto.Zelio bi te vidjeti da se sretnes sa tipom na ulici dali bi mu to rekao
    Nemam nist protiv, osim, odite na pusti otok pa se tamo medusobno mnozite i kotite kolko god vas volja
    I sta onda kada se namnoze
    je,namnozit ce se. rode ce nosit male pedere i pederi ce sadit gej polja kupusa.

  10. #10
    Senior Member My way or the highway
    Datum registracije
    Apr 2006
    Lokacija
    Osijek
    Postova
    8.355
    gle nija ne želim svađu,samo ih upućujem na greške..i to velike greške..ehda,nisam netko i nešto..očito se ovdje ne smije ni komentirati,kritizirati i ostalo.dali bi mu to rekao?bih...ako je on takav lik da me odma tuče zbog kritike,onda nije mu život lak..

  11. #11
    Senior Member Lord of The Fleas Archil's Avatar
    Datum registracije
    May 2007
    Lokacija
    Tortuga
    Postova
    470
    tvoja kritika dobro dođe, jer da netko to ne kaže forum se nikad nebi promjenil na bolje, usput mislim da će se sad taj forum raspast jer fakt neće doživit više od 10 membera

    bla bla bla Tomato Tarifa

  12. #12
    Senior Member My way or the highway Paran0a's Avatar
    Datum registracije
    Nov 2006
    Postova
    7.095
    = Citat = Izvorno postao Archil
    tvoja kritika dobro dođe, jer da netko to ne kaže forum se nikad nebi promjenil na bolje, usput mislim da će se sad taj forum raspast jer fakt neće doživit više od 10 membera
    nadam se da ce sada ljudi vidjeti zasto je bzvz otvarati free forume..nema uopce clanova...
    cast forumima koji su zivi i aktivni..

  13. #13
    Senior Member My way or the highway
    Datum registracije
    Apr 2006
    Lokacija
    Osijek
    Postova
    8.355
    pa ljudima je odbojno viditi neku adresu đamaba.forumotion.com i takve...

  14. #14
    Senior Member My way or the highway
    Datum registracije
    Aug 2007
    Lokacija
    Ithilien
    Postova
    7.624
    lol sad gledo, pise naziv topica "Igre koje ocekujete Flatout3, Crysis"

    jbt bar da napisu naziv kak spada, istina da postoji igra FlatOut, al 3 nije najavljen i nevjerujem da bi ga mnogi ljudi tako ocekivali da bi ga stavljali ispred crysisa...

  15. #15
    Senior Member Giant leap for forum
    Datum registracije
    Apr 2006
    Postova
    3.022
    Rekel bi da su mislili na Fallout 3.

  16. #16
    Senior Member Respawned sorcerer
    Datum registracije
    Apr 2006
    Lokacija
    OSIJEK VJEČNI GRAD
    Postova
    1.184
    = Citat = Izvorno postao T!n0x
    = Citat = Izvorno postao Archil
    tvoja kritika dobro dođe, jer da netko to ne kaže forum se nikad nebi promjenil na bolje, usput mislim da će se sad taj forum raspast jer fakt neće doživit više od 10 membera
    nadam se da ce sada ljudi vidjeti zasto je bzvz otvarati free forume..nema uopce clanova...
    cast forumima koji su zivi i aktivni..
    ha gle, sovinjak se fino razvio (sad se zove sanitarium), wof također

    a za forum:isuse forum je . i'm blind i'm blind, too large buttons bilnded me, oh no why god why
    želite li znati zašto bard mrzi emoe? je li legolas jači od gimlija? što ima novoga u world of darknessu? jesu li patuljačke žene feministice? posjetite world of fantasy http://fentazi.ej.am/forum najbolji hrvatski fantasy forum

Slične teme

  1. Reklame za popuste pri kupnji automobila
    By Outmind in forum Pljuvačnica
    Odgovora: 19
    Posljednji post: 07-02-2010, 21:12
  2. Reklame!!(RTL,Nov@)
    By 1van in forum Multimedia
    Odgovora: 73
    Posljednji post: 15-08-2007, 16:19
  3. Najbolje i najgore Reklame
    By Berax0r in forum Multimedia
    Odgovora: 158
    Posljednji post: 16-08-2006, 22:53

Pravila postanja

  • Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove
  •