Nima najtro ima nosa. Možda tip dila to u ilegali. To bi objasnilo vrhunsku limuzinu.
NOS znak, evo da i ja primjetim nešto isprve.
Svi smo mi Mirko.
Meni su najdebilnije one naljepnice "beba u autu". Baš ljude zaboli što netko fura limače u autu. Najbolja stvar je i to da beba ni nije u autu bar 50% vremena dok se takvi degeni voze do slapo ili do birtije. Koliko moraš biti retardiran da si ljepiš ta govna po autu kad svi znaju da je to uglavnom fejk i nikog nije briga. Hejtam te naljepnice totalno. Seljačija na najjače!
Indeedy![]()
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
Izvorno postao Niko Bellic
Imao sam isto misljenje, al evo sad kad sam dobio klinca.. Nekak mi sad ima smisla
Jer kad vozim klinca onda fakat vozim sporije, ne napeljam se u zavoj sa 100 da mali ispadne iz sjedalice, ne naganjam se i tak..
I onda se zna desiti da fakat moram usporiti u nekom zavoju ili nesto i onda da mi svi ne jebu mater sta sad kocim, brijem da bi sa tom naljepnicom skuzili u cem je stvar..
Makar ja jos uvijek nisam to zaljepio jer mi je fakat odvratno to na autuPokusavam naci neku alternativu.. Makar uskoro ce mali bit dovoljno velik da se mozemo voziti kak spada kroz zavoje.. Naravno dok mama nije u autu
![]()
![]()
Frend mi ga je nudio al brate mili pije ko mlada svadba.. Jedna guma 1400kn.. I tak to.. Nebi falaIzvorno postao Niko Bellic
![]()
Izvorno postao Niko Bellic
ma kakav tenk, zabio sam se u palmu u pitaru s njim pri brzini od cca 5km/h i cijeli zadnji branik odvalio ko iz peacke,
Nek mi neko, molim vas, objasni te cijene auta u Njemačkoj... ONO, KOJI KURAC. Ili ja nekaj ne kužim...
Renault Twingo trže za 500e'??? http://goo.gl/7Dv6JY
Ima MASE tih auta za siću, a neki izgledaju odlično mom laičkom oku...
I zna neko kak ide procedura kad vani kupiš auto od kad smo ušli u EU? Kolko bi me to koštalo?
To i mene zanima!
Pa takav Twingo i ne vrijedi više od toga
Moj Toledo koji je auto u boji pokraj Twinga vrijedi 800-1000€. Dvije godine stariji, 25 konja jači, GLX oprema, komfor neusporediv, čitav Twingo mi stane u gepek, tak da kad odem na more ne moram pješke do dućana.
Nemam pojma kak uvoz funkcionira, ali ljudi kažu da je i dalje skuplje nego da ga tu kupiš.
EDIT:
Evo, i kod nas ih ima do 500€ i to "mlađih"Fora što naglase za dijelove, nije bitno što u rečenici poslije radi i vozi normalno
![]()
http://www.njuskalo.hr/index.php?ctl=ad ... =expensive
Pa ne vrijedi, al aj mi nađi jedan u voznom stanju u Hrv za 500e, ili bilo koji auto te klase.. Ovo sve je za dijelove i spohabano do smrti. :/Izvorno postao Bartuc
pa ovaj sto si linkao na mobielu je 97god a ima "samo 140k km" čisto sumnjam u to![]()
Nemoj sumnjati. Ne kažem da nema skidanja kilometri, naravno da ima, ali mala brojka ne mora uvijek biti lažna. Recimo moj Toledo je 1995 pa će uskoro tek 170k kilometara. Ljudi često znaju imati nekoliko auti i uvijek se jedan vozi manje od ostalih.Izvorno postao pimp
Djed na stojadinu u 34 godine oko 75k kilometara. Nov auto.![]()
|| Intel® Core™ i5-4570 @ 3.2 GHz || nVIDIA GeForce GTX260 || ASUS H87m Plus MBO || 2x4GB Corsair Vengeance @ 1600 MHz || OCZ ZT 750 Fully Modular PSU ||
Ne.Izvorno postao Bartuc
http://www.mojauto.hr/kalkulator.php?tip=davanja
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
Passat karavan 2002/3god u svabiji je oko 2k €. Kod nas je izmedju 5 i 6
|| Intel® Core™ i5-4570 @ 3.2 GHz || nVIDIA GeForce GTX260 || ASUS H87m Plus MBO || 2x4GB Corsair Vengeance @ 1600 MHz || OCZ ZT 750 Fully Modular PSU ||
O tome ja pričam.
Nop, samo u nederlandiji. Al pričam o tome kak su auti tamo megajeftiniji. Al jbg, kad ga ti dofuraš do ovdje na isto ti dođe.