I JA SAM SE PRIJAVIA
JA SAM SE PRIJAVIA ZA BETU JELI MOZDA JOS NETKO
Nemogu vjerovat da jedan Slavonac ozbiljno govori o zabijanju noža svinji meÄ‘u oÄi.
Pa to ne bi uspio ni Bruce Lee dok mu je drže Spiderman , Superman i onaj leteći miš.
I JA SAM SE PRIJAVIA
BRAVO !
A SAD POLAKO MAKNITE CAPS LOCK !
<frank> can you help me install GTA3?
<knightmare> first, shut down all programs you aren't using
frank has quit IRC. (Quit)
<knightmare> ...
ALI I JA SAM SE PRIJAVIA![]()
artaxares je napisao/la:
malo bolje pogledaj igru
nabrojat cu samo par stvari koje se ocekuju u ovoj igri:
1.pvp, nema onog da oznacis protivnika i samo deres 123123 i tako udaras, nego se udaras pomocu q123e tipki, i moras ih stiskat u pravilnom redoslijedu da bi napravio neki jaci combo, s misem ciljas protivnika, jer nema da ga oznacis i udaras nego ako nije u rangeu tvog oruzja, nisi ga udario, skroz je real time combat i biti ce slicnije nekoj tucnjavi (tekken, mortal combat, bilosta, jer se mora pazit kako i gdje udaras) a ne ko u svim ostalim mmo-vima
2.postoje 24-man instance ko u wowu recimo i to je klasika
3.postoji mogucnost da guild sagradi grad, tada se u blizini pocne graditi i npc grad kojeg server kontrolira i onda imas borbe, opsade gradova s katapultima i svime
4.postoji gradnja i battlekeepova al njih nece pokusati oduzeti npc, nego skupi se drugi guild i napadne tvoj battlekeep koji ti moras braniti, dakle opsade gradova, borbe 100vs100 itd.
ima jos puno stvari, ako koga zanima neka ode na http://www.aochr.comSi pogleda malo forum i pita sto ga zanima.
Conan taj pustolov
ratnik, što strah ne poznaje
on je srca hrabra
on oružjem vlada
Conan...
![]()
jedan ženski citat :
"I ja želim biti Jasmine i bacati zvjezdice od zvjezdanog metala "
jel se tko sjeća tog crtića?
![]()
barem da igra bude dobra i da ima znak +18
Wolf guy - The author seems to be playing a game called "how many murder, rape, and torture scenes involving minors can I stick in a book before people stop reading completely"
Conan je obićno bio ujutro, a ja sam radni čovijek - pa nisam stigao. ( da i dalje volim crtane filmove)
Doduše ponekad je bio i popdne ( mislim ) znam da sam odgledao par epizoda. Međutim naša sinkronizacija i glas Conana ko da se usro u gaće, pa mu eto neugodno, a mora tabati negativce - prestrašno ! Ostali su naravno imali isto tako debilnu sinkronizaciju .... Možda jednog dana naši propali glumci nauče posao od amera. Ima i svjetlih trenutaka - ala Legenda o medvjedu, ali Conan nije jedna od njih ...
Ali zato znam pjesmicu i relativno je često pjevam![]()
<knightmare> ...
Izvorno postao NIKOLA RADIŠIĆ
Jesam i ja čim su došle prijave za betu pa ništa od tog.
Mislio sam da sam lud, ali glasovi u glavi su mi rekli da nisam!
ček, a jel moš tu biti konan?![]()
Ne, i navodno je Conan odgođen upravo zbog tih famoznih comboa jer su bili preteški za izvest![]()
koliko ce igrat kostat i dal ce imat pretplata??
Mata
po novom, igra nece izaci do kraja 3. mjeseca 2008... ovo za pretplatu i mene zanima...
imala bu pretplatu,al neznam kolko.racunajte minimalno kolko i WoW,mozda i vise
nabijem ti onda tu igru....ak je vece od wowa...jer nest nije puno bolja od wowa...
nekazem da nije dobra,super je ....
Mata
ajd' ne pizdi... di piše da je veća pretplata od wow-a?Izvorno postao mataSILK
svaki mmorpg koji ima pretplatu je skuplji od wow-aIzvorno postao Zv0nZ1
kao što rekoh, di piše da je za aoc pretplata veća od wow-a?Izvorno postao Hanzaplast
Izvorno postao ssalG
mda, nadam se da ne.
@ r0pe
Ne, conan je kralj koliko ja znam, igra bi bila i totalno glupa da možeš bit conanova rasa jer je on posljednji Cimerijanac
Mislio sam da sam lud, ali glasovi u glavi su mi rekli da nisam!
Sva ostala škvadra iz studentskog doma mu je pomrlaIzvorno postao Lord Jambrek
Taj sistem izgradnje tvrđava mi je malo sumnjiv... mislim, vjerojatno će morati postojati neki limit po serveru ili tako nešto, jer u suprotnom nakon određenog vremena sav prostor na kojem se odvija igra mogao bi postati teren za izgradnju pretrpan tvrđavama...?
neznamIzvorno postao Zv0nZ1
[quote=Aerial_51]Sva ostala škvadra iz studentskog doma mu je pomrlaIzvorno postao "Lord Jambrek":126d43qz
Taj sistem izgradnje tvrđava mi je malo sumnjiv... mislim, vjerojatno će morati postojati neki limit po serveru ili tako nešto, jer u suprotnom nakon određenog vremena sav prostor na kojem se odvija igra mogao bi postati teren za izgradnju pretrpan tvrđavama...?[/quote:126d43qz]
Koliko znam prostor za gradnu utvrda je limitiran. Nakon kaj se sve popuni jedini način da se dobije utvrda je osvojiti nečiju.
Tako da će prve hard core guilde sagraditi tvrđave, a svi ostali će ih napadati masovno![]()
![]()
<knightmare> ...
jedva cekamIzvorno postao -.-
![]()
![]()
Velik broj mlađe ekipe koja nema mogučnost plačanja razmišlja ovako. Tako je bilo i sa WOW-om kad je izlazio.Izvorno postao -.-
Pretplatnika je bilo i bit će, ja se samo nadam da neće biti dječice koja slindraju na gole tete i sporazumijevaju se sa: LOL NooooBBBB WHY KILL ME YOU, I R 1337. MY GUILD KILL YOU NOW ! LOLOLOL !!!11
Za sada sjedimo i čekamo ...
<knightmare> ...
amen to that,GW 2 bude bombaIzvorno postao Aerial_51