Prikazujem rezultate 1 do 18 od 18

Tema: yahoo toolbar

  1. #1
    Senior Member Master Blaster
    Datum registracije
    Sep 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postova
    4.438

    yahoo toolbar



    erm...imam instaliran yahoo toolbar, ali ne mogu ga odabrat niti ga vidim....zna li netko zasto?

  2. #2
    Senior Member Small step for mankind
    Datum registracije
    Jan 2006
    Lokacija
    Skrit v morju
    Postova
    2.721
    Restart racunala ili barem browsera?
    there is no god to punish us

  3. #3
    Senior Member Master Blaster
    Datum registracije
    Sep 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postova
    4.438
    erm...to je vec par dana...ali sad sam se sjetio pitat...
    nekaj je bilo da IE nemoze radit s tim toolbarom(a imam ga vec 6mj) i onda to...

  4. #4
    Senior Member No Mercy
    Datum registracije
    Apr 2006
    Lokacija
    Osijek
    Postova
    5.942
    Khm kada smo več kod yahuuuuu toolbara, jel zna netko kako da obrišem to govno ide mi više na ku*ac, ja ga izgasim on se opet pali
    AMD Athlon II x4 640 3.0GHz 4 GB Kingmax DDRIII RAM 1333MHz Palit GeForce GTS 450 1GB SATA 500GB Apolon 550W

  5. #5
    Senior Member Small step for mankind
    Datum registracije
    Jan 2006
    Lokacija
    Skrit v morju
    Postova
    2.721
    Hmm, probaj ovo, odi u Control Panel, Add remove programs, potrazi Yahoo toolbar na listi i uninstaliraj ga.
    there is no god to punish us

  6. #6
    Senior Member Master Blaster
    Datum registracije
    Sep 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postova
    4.438
    e drunky...
    IE je reko da je disabled taj toolbar, jel znas di mogu enable?

  7. #7
    Moderator The one and only Bartuc's Avatar
    Datum registracije
    Jan 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postova
    24.650
    @Nightyx: Mislim da nema Yahoo Toolbar uninstall opciju! Odi si u Program Files na C disku i tamo ga nađi i obriši, 100% radi - provjereno

  8. #8
    Senior Member Small step for mankind
    Datum registracije
    Jan 2006
    Lokacija
    Skrit v morju
    Postova
    2.721
    Ne koristim IE.

    Procesljaj malo tools>options.

    Takodjer, vidim da na ovoj slici koju si postao pise: "If you don't see the toolbar in your browser window above, please see help." Jesi li procitao taj help?
    there is no god to punish us

  9. #9
    Senior Member Master Blaster
    Datum registracije
    Sep 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postova
    4.438
    jesam, procito sam...kaze samo:
    view->toolbars->yahoo...-.-

  10. #10
    Moderator The one and only Bartuc's Avatar
    Datum registracije
    Jan 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postova
    24.650
    = Citat = Izvorno postao TAGAN
    jesam, procito sam...kaze samo:
    view->toolbars->yahoo...-.-
    Pa jesi li probao reinstalirati Yahoo toolbar? Meni je radio na IE7! Skini najnoviji i reinstaliraj... mora raditi! To ti je časak posla!

  11. #11
    Senior Member Master Blaster
    Datum registracije
    Sep 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postova
    4.438
    pa jesam...2 put sam pokuso install...
    ali kaze da je disabled...
    di se to cudo enebla?

  12. #12
    Senior Member No Mercy
    Datum registracije
    Apr 2006
    Lokacija
    Osijek
    Postova
    5.942
    jesam ga uninstalirao ali on još uvijek ostaje
    AMD Athlon II x4 640 3.0GHz 4 GB Kingmax DDRIII RAM 1333MHz Palit GeForce GTS 450 1GB SATA 500GB Apolon 550W

  13. #13
    Moderator The one and only Bartuc's Avatar
    Datum registracije
    Jan 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postova
    24.650
    = Citat = Izvorno postao Nightyx
    jesam ga uninstalirao ali on još uvijek ostaje
    A jesi li ga izbrisao kako sam ti ja rekao? Odi si i u regedit i kompletno ga makni iz registry-ja!

  14. #14
    Senior Member Respawned sorcerer
    Datum registracije
    Feb 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postova
    1.452
    Dugo nisam koristio IE, ali odi ja mislim pod Tools --> Add-ons i tamo ga enable

  15. #15
    Senior Member Master Blaster
    Datum registracije
    Sep 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postova
    4.438
    nema addons...

  16. #16
    Senior Member Master Blaster
    Datum registracije
    Sep 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postova
    4.438
    erm...ja bih zaista volio taj toolbar...any1?

  17. #17
    Moderator The one and only Bartuc's Avatar
    Datum registracije
    Jan 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postova
    24.650
    Skini si google toolbar i uživaj

  18. #18
    Senior Member Master Blaster
    Datum registracije
    Sep 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postova
    4.438
    ma nije meni to...
    nego ocu yahoo jer ima onaj divni gumbic do maila... xD
    znam da mogu i u favorites ali ovo me jebe...
    imam ga 6mj i onda ode u kurac...

Slične teme

  1. Kako kompletno maknuti yahoo toolbar s kompa?
    By mravojed20 in forum Pomagaj brate!
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 03-05-2013, 14:00
  2. smanjeni toolbar
    By VCOnaab in forum Pomagaj brate!
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 18-12-2009, 16:03
  3. yahoo widgets
    By MTF* in forum Pomagaj brate!
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 17-03-2008, 16:26
  4. yahoo mail help
    By MTF* in forum Pomagaj brate!
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-02-2007, 18:47

Pravila postanja

  • Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove
  •