Grom, Orgrim, Gul'dan, Ner'zhul, Blackhand, hohoho :D
Printable View
Grom, Orgrim, Gul'dan, Ner'zhul, Blackhand, hohoho :D
Lvl cap raised to 100.
Oh boy...
Lorenerdgasm :D
Pričat s Ner'zhulom, e to će bit gušt.
Jer naravno, Blizzard ne favorizira Hordu uopće. :)
E da, najvažnija stvar ikad.
Druga najvažnija stvar.= Citat =:
Capes are now animated using bones to flow more naturally.
http://i.imgur.com/UzkQ7qK.jpg
Za nas koji nisu dali par sto kuna:
zvuk su neš smućkali, tek tamo na 25 minuta isključe smetnje s drugih panela..
Ajme zakon :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Baš mi izgleda kako treba, uf kad će više pravi ingame filmić pokazati di vidimo sve rase nove.
A capes da ne govorim, ajme :D
Aaaaa, 0:47 trnci :D
Let the tears commence.
http://i.imgur.com/UCaJeOX.jpg
Ovo je po meni najbolja vijest.
Ane, stvarno su pretjerali.
Item squish je odlična novost i jedna od najboljih stvari koje su najavili :D
Delicija, brojevi su fakat postajali preveliki...
To mijenjanje itema ovisno o specijalizaciji je super vijest, al nekak mi to više nije wow ak nemoram za svaki spec imat druge iteme :rotfl:
Al ipak mi je draže jer ni ne igram tolko da stignem skupit 3 različita geara za druida.
Al trebali su stavit recimo da imaš armor/weapon i enchantas ih npr i socketas u jednom specu, da kad promijenis spec da se "sakriju" ti enchantovi/gemovi i da mozes staviti druge za taj drugi spec, a ne da su stalno isti...jer za bilo kakvo ozbiljnije raidanje ce onda ili trebat opet imat 2 seta opreme ako želiš 2 speca koristiti ili će stalno trebat mijenjat gemove kad mijenjas spec a to stvarno onda ubija smisao toga što se cijeli armor prilagođava specu.
I? Koliko nas se vraća u igru? :D
0
Ja cu uzet, def. I za bozic mjesec dana da izgearam wra i druida do kraja.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Novi mount za recruit a friend. Pas mater, a ja dobio ono spectral smece.
resurrect i recruit nisu jedno te isto
A da, malo sam pomijesao... :D
Šta je ovo već izašlo? Nisam igro wow dvije godine, nemam ni Pandu a ni ovaj novi a igra mi se :(
Ovo izlazi nagodinu
WoW igram samo kad expanzije izadju :D
Loginscreen je fan-made od jednog redditora :D= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Ane pravi je.
Meni blizzovi log-in screenovi suckaju.
Nisam vidio Pandariu ali svi do sad su rulali.
Da ovaj s lišćem stave za WoD to bi mi rulalo. Al nebudu -.-
Sumnjam da bude Dark Portal. Ako nema demona nema ni portala.
Budući da se s expanzijom dobije free lvl 90, jel ima netko ikakvu želju da napravimo te lvl 90 na nekom zajedničkom serveru pa da skupa igramo malo?
Ne.
Ja krećem ispočetka, ili s likom kad ga normalno izlevelam. Naručio Pandariu, krećem za tjedan dva :|
Pa dobro možeš ti i ispočetka igrat al bar da smo na istom serveru.
Ja ne znam koju bi si klasu digo na 90, mozda priesta ili locka, al mislim da cu locka dic do 90 prije eksapnzije posto imam sve heirloome.
Imate vrimena dosta do toga, nema žurbe odlučit se. Što se tog zajedničkog igranja na istom serveru ta ideja je postojala više puta, al nikad nije baš uspjela, najbolji pokušaj su bili specijalci na početku TBC-a. Sad kad je puno manje igrača i puno više ekspanzija sumnjam da se takvo što da ostvariti.
A znam da nebumo svi zajedno igrali al ono da se skupi par ljudi pa zajebancija malo ovo ono vamo tamo.
Mrkva kad bi se ti vratio?
Ja znam da ću igrat 100% pogotovo ako launch bude za vrijeme praznika.
Na kojem serveru igrate/ste igrali?
Ja počeo alijansu na Dunemaulu (LoEG, anyone?), kasnije se prebacio na Ravencrest i hordu na Zenedaru za vrijeme TBC-a.
Igrao na Burning Blade (ili Blade's Edge), Darkmoon Faire i još neki server, zaboravio ime.
Svuda horda, samo sam još na Darkmoonu imao human paladina. Prošle godine kad su me rezurektali izlevelao worgen priesta do 20, ne znam di. Ali na tom serveru imam i goblin šamana, isto oko 20og levela.
http://eu.battle.net/wow/en/character/r ... st/Maajka/
R.I.P. Maajka :(