Da li imate nekog kućnog ljubimca?
Printable View
Da li imate nekog kućnog ljubimca?
psa arčija, u originalu ares, ali od milja arčibald, arči, čoko, ljubavi, on je jabuka mog oka :) :)
edit
mješanac njemačkog ovčara (mama) i bog zna čega
edit drugi
zaboravio sam na mačka imena mici
ništa imao sad psa ali pobjegao je :( :(
Pas, Posavski Gonič
pa nade se tu i tamo pokoji dinosaur :) ali uglavnom imam psa,mjesanca pojma nemam cega,starog tri i pol godine
Imam razmazeno swinche od maltezera zvanog Obi (da, da po Kenobiju).
Ja imam dvije kornjače.-Rafaelo i Marko
Imao sam kornjače, hrčke i ništa više..... Sad ću kupit ribice.
Pogledajte moje ljubimce zadnji link.
Ja držim dinosaur saška, i kera zvanog FERDO! :rotfl:
Šala! Ima sam lovčkog psa, ali sam ga prodao!
ja imam psa rexa :D
njemacki ovcar odnosno ovcarica zove se KORA :pray:
ja sam htio dinosaura no tata je reko da se iza njega ne moze normalno cistiti i da ce mu kaka biti veca od moje glave...pa sam dobio hrcka :D
ma zaj, htio sam amcku no stara alergicna na... dlake-posvuda-sindrom pa dobio kineskoga =P
imam psa koje mu je ime pas.
ja imam psa. po papirima mu je ime Jupp i tako ga zovem :D
dugodlaki njemački ovčar
http://img475.imageshack.us/my.php?imag ... 1478ew.jpg
njemački ovčari rulaju.
imo sam ih 6-7...sad nijednog :(
Imao sam psa, a sad ga vise nemam, otisao je na vjecna lovista :cry:
ja imam dinosaoura jednog T-rex e taj zdere :rotfl:
sala imo sam psa rapi nazalost morali smo ga poklonit nedostaje mi :cry: :(
ja imam dva leptira(stipe i marija), i jednu hobotnicu zvanu pablo!!! :rotfl:
mačak mujo, legenda je pogotovo kad po dvoristu :kill: druge macke
imam brata :D , i kera Astora koji ima 12 g i jadan šepa, crni lesi
kujicu kavalirski španijel kralja Charlsa zove se Bambi
i ima prvo leglo : Aragorn, Astor, Arabella, Astra i Amber
svi su smišni i slatki
i iman perzijsku mačku ( najlipša mačka u Zadru :D )
vidim, neki su glasali za vukodlaka :D
Kujicu mješanca(favorit), 2 mačke* i pticu i možda svima pridružim kakvog velikog guštera.
*Broj varira ovisno o koćenju i broju onih što zaginu na putu od auta, malo morbidno ali drži populaciju mačaka pod kontrolom
Imam psinu
Imam psa. Dino The Dog!
:rotfl: :pray: :rotfl: Ja sam prvo imao 2 kornjače pa zeca pa sada ništa :cry:= Citat =:
Izvorno postao unknown
JA sam u ulozi vukodlaka u kući !!!
Velki je , dobar je. :)= Citat =:
Izvorno postao M4mut
Moj je mješanac nekog terijere, smeđ je.
Imam zeca 8) i opak je. Pravi čuvar kuće.
slika
I da, da,glumio je u Monty Phytonovom Holy Grail-u. Pokušali smo ga eutanizirati jer je star,ali je ubio sva tri veterinara,pa smo odustali :D
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: ja se trgaaaaaaam!! :rotfl: vukodlak! ja glasovo za to...
ma ne, imo sam i mačke i ribe i kornjače i zamorce... ali.... sve crklo :hangin:
macka i pas.
Psa
evo slika mog kucnog ljubimca. odaziva se na ime Pepica (ne bas) i stara je cca 1god.
Pepica1
Pepica2
Pepica3
Pepica4
Pepica5
Pepica6
kao sto vidite dane provodi spavajuci u ludim pozama, a nocima radi gluposti tako da mi nemozemo spavat. pala je sa krova 4. kata i to dva puta dosad i nista joj nije bilo. dobro, zadnje noge joj malo cudno stoje, ali ju sluze savrseno. :D
:shock: :cry: :o i ja sam imo mačku Pepicu!!! to joj stara dala ime po nekoj njenoj teti pepi, koja je bila siva ko ta mačka.... al je mačka smrdila, nije bila dobro okupana pri porođaju :yuck: ... al je bila prava sexašica :rotfl:
i da... jednom, kad je odlutala... mož ju je i netko maznijo... došla preko orljave kući i mjaukala pred prozorom... došla sa udaljenosti od kojih 2-3-4 kilomethricha!!wonder maca :D
ja imam 4 (četiri) pekinezera doma u stanu i dva američka staforda u burazovoj kući...
Imao sam dva kineska hrčka, ali sam ih jedno duže vrijeme nisam hranio pa su pojeli jedan drugog(baš se vidila rasparana utroba, tj. jedan je jednog ubio, a drugom se ogrebotina inficirala pa je umro.)
Ja nisam veliki ljubitelj kućnih ljubimaca -imao sam žabu koju sam ostavio na terasi pa mi se spržila, mačića sam bacio niz terasu s 8 kata, mačku sam učio letit(za rep pa gore...) itd. Duša mi je okaljana ::šmrc::
moja sestra joj je dala ime. ona uvijek neka cudna imena odabire. macki od none je dala ime dragica. anyway. moja se ne moze jebat. popucali joj sve van. :twisted:= Citat =:
Izvorno postao MindReader