http://upload.wikimedia.org/wikipedi..._With_Coco.jpg
Primjetio sam da je Constantine ovdje fan a vjerujem da ima jos forumasa koji ga prate ili ce tek postati njegovi fanovi.
Enivej, karijeri jos poceo jos '93 na NBC-u u sklopu emisije Late Night (zamijenivsi David Lettermana) sve do 2009-e kad prelazi u Tonight Show (zamijenivsi Jay Lenoa). E nakon toga, mu NBC elegantno zabija noz u ledjaSi nakon krace pauze u novembru 2010-te prelazi na kablovsku postaju TBS s novom emisijom jednostavnog naziva Conan. I opet, mora se se spomenuti izrazita podrska 4chanovaca u I'm With Coco kampanji. Na kraju, Jay Leno je ostao prepotentno, bezdusno i napuhano djubre, sto je oduvijek i bio.
Uglavnom, zasto je dobar; kao prvo - smijesan je. Ono, zaista. Ne onaj skriptirani humor u usporedbi s drugim talk showovima gdje iza glavnog protagoniste stoji armija scenarista dok se navedeni ponasa kao bezdusna marioneta TV stanice koja mu povlaci konce, gdje je svaki smijeh publike isplaniran u sekundu, svaki skec ima svoju savrseno tempiranu minutu i svako odstupanje od isplaniranog je propraceno oh tako iskrenim isprikama. Ne, ono sto izdvaja Conana od ostalih je spontani humor i improvizacija tokom intervjua, trenutak gdje cak i prividno skriptirana emisija ode u sasvim nekom drugom smjeru, kao u donjem primjeru:
Neki bi se slozili da od prelaska sa MBC-a na TBO, emisija je ostala uskracena za neke stvari uslijed toga da se ne raspolaze budzetom kao sto je to bilo na NBC-u ali dobro, ovo je jos pocetak i tako....svejedno, I'm With Coco :)
Btw, veceras je Roger Waters bio gost, pricao o nadolazecoj Wall turneji etc...ali prvo, razuvjerite me da nisam jedini ovdje koji prati Conana odavno
16-12-2010, 22:31
Nee Joe
Re: Conan O'Brien
Conan O'Brien mi je jedan od zanimljivijih voditelja, te ga uz Jimmya Fallona često pratim, upravo zbog te njegove spontanosti koju si spomenuo. Također se slažem da je Jay Leno napuhano đubre, čisti textbook primjer iz američkih TV serija i filmova u kojem imate lika, omiljenog od strane gledalaštva, kojeg živo zaboli ona stvar za njih te mu je glavni prioritet njegova vlastita zarada i kilometarski ego. Conan, iako ne neka super-izgledna faca, uvijek navuče dobar dio gledateljstva na svoju emisiju upravo zbog svog "pitomog" izgleda, ponašanja i svima prihvatljivog humora, te samim time pokazuje da se ne razlikuje ništa više od običnih ljudi, tj da nije neka posebna materija u ovom malom kutku svemira. Možda najbolji primjer toga je nedavno gostovanje Marise Miller u kojoj je bio zadivljen njenom ljepotom (ljepotom čitaj dekolteom, guzom i nogama), te na to poludio kao dijete na 3 kile čokolade :D. Stoga, I'm with Coco too :D
Definitivno najjaca prica mi je njegov put u Finsku :D
Za one koji nisu upuceni, evo ukratko:
-dok je jos bio na NBC-u, primjetio je da vec nekoliko noci u publici odredjena grupa stranaca ga gleda, eventualno im je prisao i da porazgovara, upozna se s njima. Skuzio je da su iz Finske, da ga tamo redovno prate i da ima vecu gledanost od svih emisija tamo, i kako on ima obicaj reci "smatraju da je golden god". Eh ali, jedan od razloga sto im je interesantan toliko je taj da neodoljivo podsjeca na njihovu tadasnju premijerku Tarju Hallonen. Kasnije je saznao da se u to vrijeme Tarja kandidirala za predsjednika Finske i onako iz fazona, rijesio je da uradi par skeceva u kojoj izrazava svoju podrsku za njenu kandidaturu. Naravno nije racunao na svoj kultni status koji ima u toj zemlji i kao rezultat tog, analiticari tvrde da je veliki broj Finaca glasao za Tarju jedino zato sto im je Conan savjetovao.
Nakon svecane inauguracije, pozvan u Finsku kao pocasni gost i ako mozete naci snimke njegovog puta tamo, obavezno ih pogledajte, prejako nesto :D
Zaboravio sam u proslom postu spomenuti Andy Richtera, koji mu je sad stalni sidekick na TBO-u i od hrpe maskota i suradnika koji su prodefilovali tokom njegovog boravka na NBC-u , definitivno vrijedi izdvojiti Triumpha:
16-12-2010, 23:25
Stips222
Fact: Conan je Bog! :pray:
Žao mi je bilo kad su ga najurili jer je meni, iskreno, Conan puno smjesniji od Lenoa.
Ovaj njegov novi šou nisam gledao, ali snima mi prijatelj tako da cu od njega uzet.
Evo nekih presmijesnih scena iz Late Night Showa :D
16-12-2010, 23:42
whiskey
Pratim ga 10 godina tako da znam sve. Uvik me uspije nasmijat, to je nešto neopisivo i kod nas nikad ostvarivo. Dobar mi je i Craig Ferguson, e taj lik je tek prava improvizacija!! Dave i Paul su legende... Jay-a sam prije volija ali od conan stunta više ne. Uglavnom late night je nešto šta bi svi tribali gledat OBAVEZNO :)
Nit ga gledao nit mi je ikaj poseban. To valjda mogu pripisat činjenici da ama baš ništa ne vidim u takvim "talk showovima".
21-12-2010, 11:31
Kid A
Ljudi jel gledao iko sinocnu epizodu :pray: :pray: :pray: :pray:
Divovski bozicni sendvic na naduvavanje i Djed Godzilla sa robot Rudolfom od drva i crnim Petrom :pray: :pray:
Koji je to kralj, ne vjerujem :D
21-12-2010, 12:30
whiskey
Sweet mother of all things that was awesome!!!!! :pray: :pray:
21-12-2010, 19:17
Sonic_Moronic
Evo nešto gaming-related :)
23-12-2010, 08:15
Kid A
E veceras je Jack Black
24-12-2010, 05:39
Kid A
:pray:
24-12-2010, 12:18
whiskey
24-12-2010, 12:58
Kid A
A gledao sam to sinoc :D
Prejako.
Veceras je zadnja epizoda u godini, ako se ne varam
+ Reggie Watts je opet gost
24-12-2010, 14:20
Kid A
Nova epizoda vec izasla!
(kud ranije...al nema veze)
25-12-2010, 11:17
Kid A
:pray: :pray: :pray:
Jadna Gwyneth, unistila se :D
27-01-2011, 21:17
Kid A
Rulala je ona sinoc s Pattonom :D
Veceras je Motorhead u studiju, cini mi se
30-01-2011, 04:09
Kid A
Ovaj covjek bas moze uzeti nesto najdosadnije i napraviti isto smijesnim :D
05-02-2011, 21:12
Kid A
Maloprije mi netko skrenuo paznju, emisija iz Srbije koja je totalni rip off Conan O'Briena al ajd....
Znaci isti fazon, malo humora pri uvodu, gosti i bend za kraj. Normalno da nije kao original ali covjek se trudi
10-02-2011, 23:18
whiskey
Nažalost nema na youtubi od sinocnje sa ted turnerom. Najbolja dosad :)
10-02-2011, 23:21
Kid A
Ane :D
Najjace kako je u cetvrtak uzeo random lika iz publike i poslao ga kao reportera na Superbowl
17-02-2011, 12:37
Kid A
:))))))))))))))))))))))))
17-02-2011, 12:48
Totoro
Kako dobro e :pray:
18-02-2011, 22:46
whiskey
Ako se na ovo ne odvalite nešto nije u redu s vama :rotfl:
18-02-2011, 22:52
Kid A
"Please, not in the face" - to quote your wife :D
19-02-2011, 11:17
Kid A
Nova :)
19-02-2011, 11:42
beba nema zvečku
19-02-2011, 11:47
Niko Bellic
Gdje i kako ga ti gledas.
21-02-2011, 18:03
Kid A
Gospodin covjek :cry:
21-02-2011, 20:58
whiskey
Istina da su za njegov odlazak krive slucajnosti tipa zimske olimpijske igre koje su se vrtile na NBC-u i "Big Jaw Lenov" promašeni show koji je iša u 10 sati. Leno mi je prije bija odma do Conana na listi najboljeg late nighta ali nakon svega šta se dogodilo više ga uopce ne gledam. Jednostavno je triba prepustiti show boljem jer Conan je definitivno bija bolji izbor.
Na kraju je ipak happy end, Conan on TBS :)
21-02-2011, 21:03
Kid A
Kako sad cujem Leno postepeno gubi publiku nakon sveg sto se desilo a i cijeli NBC se po gledanosti vuce ko mrtva dzigerica. Ne bi me iznenadilo da ga, kao zadnji jadnici sto i jesu (netko bi rekao biznismeni), za godinu-dvije pozovu natrag da opet vodi Tonight Show ne bi li spasili rejting
21-02-2011, 22:30
ANGEL EYES
26-02-2011, 00:18
Kid A
02-03-2011, 04:39
Kid A
"Have you ever been born?"
:pray: :pray: :pray:
02-03-2011, 22:33
whiskey
Kako je bija jeben intervju sa Emmy Rossum :) Meni trenutno najsexy glumica..
02-03-2011, 23:04
Constantine
odlicna mi je bila ova emisija sa Piers Morganom :)