Fallout Modovi - Ponuda i Potražnja
ja moram dat komentar na modove fallouta 3 općenito. NISAM NAŠAO nijedan noramalan mod dosad, igra je strašno lagana a ljudi samo davaju modove jačih armora i oružja, ili ti nekako uvijek pospješavaju lika, čak ni ne mogu golotinju dobru napraviti, uvijek su teksture izmuljanje. ovi modovi su mi jedno veliko razočaranje naspram onih iz obliviona, u oblivionu bi znali moderi napraviti po veliki grad sa puno questova i nekim super dodatkom, ovdje ni ne mogu pošten safehouse napraviti... ajd linkajte :)
Re: Fallout Modovi - Ponuda i Potražnja
Povodom lagane reorganizacije podforuma (ako je itko primijetio) evo lista nekih modova, od kojih su neki izvanredni.
Naravno, želim čuti i vaše preporuke... odmah sada odmah.
najs, veri najs, sada cu prvo proci igru, a onda staviti jedan od ovih modova
Pocinjem skoro igrat fallout 3 ponovo pa me zanima dali su izasli neki must have modovi?
pa sve ti ovisi kakav si igrac...
meni se ne svida bas graficki izgled, pa bih nabacio par modova sto se tice teksura i to..
Hd texture pack za bolje texture.
I wasteland mood series da si odaberes atmosferu igre.
Naletio sam na ovaj masivni mod za kojeg nisam prije znao, pa nek' se nađe tu.
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=2761
Koristim taj mod vec dugo vrijeme. Definitivno najzanimljivija opcija je alternativni pocetak. Možeš odabrati što si bio prije (političar, bjegunac od enclavea, rob, robovlasnik pa čak i ghoul) i prema tome ti igra podijeli skillove i mjesto početka igre.
Loša strana je što se igra sa njim duplo više crasha (barem meni ).
vidio sam ljudi se zanimaju za velicanstveni
Fallout 2 restoration project by Killap!
Super mod za fo2, dodaje tonu stvari koje nisu izasle u originalu, i SUSRECETE IANA IZ FO1!!! Must have, besplatan je! Zbog ovog vam se isplati instalirati igru.
Evo danas reinstalirao F3 i patchao na 1.7 (GOTY edition) i naišao sam na opak mod koji dodaje 160 oružja iz 19. i 20. st.. Ukratko, svaki jebeni gun za koji znate da postoji zaprav, je i u igri. I to u više varijanti. Ja sam Gunz freak pa mi je to zakon, nemojte zamjerit :rambo: . Ako ko oće link,http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=5059. Nema na čemu.
Nakon New Vegasa ponovno prelazim Fallout 3. Zanima me postoji li mod koji mi omogućuje da popravljam oružie drugim sličnim oružjem. Npr. kineski AK mogu popravti samo sa drugim kineskim AK-om ali ne i sa npr. assault rifleom. U NV postoji perk koji mi to omogućuje, ovdje ne pa me zanima postoji li mod.