-
Star Wars: The Force Unleashed 2
Kao što i sam naslov kaže... Uglavnom slčjedećeg mjeseca se objavljuje ime nove "velike" SW igre, hype trailer ovde
Hmmm mišljenja... da moram reći koja je igra, na vrhu popisa je Force Unleashed II i Battlerfront III, pošto su obe nezvanično potvrđene, moj lični wishlist bi bio K.O.T.O.R. III ili Republic Commando II, male šanse za bilo koji od ova dva (dobro nikakve šanse). Ono što bi trebalo izbjeći je definitivno nešto na temu trenutnog animiranog serijala.
-
Re: Yet to be named Star wars game (promjeniti ime u budućnosti)
Dio u filmiću je iz ToR-a, ali vidio sam Leiju i Kenobija, pa pretpostavljam da je Force Unleashed 2 :)
-
Nadam se da će bit Battlefront III. Onaj je leekan video izgledao fenomenalno. :)
-
Navijam za Republic Commando 2. Pa da recimo ubace misiju upada u jedi temple na celu s Skywalkerom. Ili recimo one velike bitke za Kashyyyk ili Utapau sistem. Ili pak nastanak carstva i ubijanje jedia te dozivjet sve to s "klonske strane" i cuti njihova razmisljanja i odanost caru. Mmm, sve za prste polizat :)
-
-
Meni je samo suludo kako to da LA još nema jednu mega igru koja bi zapravo (ne Lego) pokrivala čitavu... ovaj, heksagologiju? :)
Inače, navijam za RC2, vjerojatno jednu od najpodcijenjenijih SW igra ikada i to bez razloga.
-
Navijam za novi Jedi Knight ili KOTOR. Odnosno ne mora biti KOTOR, ali nek je nešto slično (RPG dakle).
Samo se bojim da ne bude FU2, a ne vjerujem da je BF3 jer je Pandemic raspušten.
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Meni je samo suludo kako to da LA još nema jednu mega igru koja bi zapravo (ne Lego) pokrivala čitavu... ovaj, heksagologiju? :)
Sedam je Star Warsova :)
FCNGjKnTzaQ
-
Smatram da je (doduše nepravedno) JK serijal sahranjen Force Unleashedom, o kotoru se ne razmišlja zbog TOR-a,koji će vjerovatno sahraniti pomisao o kotoru III. Battlefront je valjda prešao u ruke drugog developera, koji je velio da će bit boljeg SP-a. Na stranu kotor, ali zaista bi me obradovao republic commando, tipa da počinje orderom 66, a završava već kao Imperial Commando, gdje boss gine na prvom death staru. TFU II bi me radovao zbog novih tehnologija, kojih bi vjerovatno bilo (jer ipak je to najveći adut prvog dijela).
I dalje velim da su dva najveća favorita TFU II i Battlefront III, a da najviše priželjkujem RC II.
-
Ja bih najviše htio neki RPG tipa KOTOR, ali drugo razdoblje.
Kojih 500 godina poslije Vadera.
-
Nadam se RC2 obožavam tu igru.
-
uh slazem se, novog sw rpg-a nece bit zbog TORa, a RC je bio stvarno odlicna igra, bez previshe fantaziranja se da napravit dvojku na starom receptu, kewl likovi, dobra prica i kewl takticka akcija
malo sa stormtrooperima prasit rebele, e to bi bilo gust :D
-
Volio bih da bude Force Unleashed, ali da da bude sve što je prvi nastavak bio i ono što nije. (pozitivne stvari samo)
Osim K.O.T.O.R.-a i JK-a ima najviše potencijala kao igra. Najviše prokockanog potencijala, a mogao je biti savršen.
Šansa za ispravak?
-
Ja bi tio KotOR3 na Jedi Knight način :(
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Ej, nemoj tako.
Ili KotOR 3 ili Jedi Knight, nikakav mix ne želim.
-
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
E ne može tako, onda trebaš uključiti i osmi. :)
YWQgktBR6-w
-
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Ej, nemoj tako.
Ili KotOR 3 ili Jedi Knight, nikakav mix ne želim.
Ma odi peci vafle. Oću i gotovo :(
-
Samo ne force unleashed, prvi dio je potpuno nepotreban, kao star wars i kao igra.
-
Možda je samo slučajnost, ali Imperial commando, nastavak sage republic commando je otkazan zbog "ne slaganja sa ostatkom stvar"
-
-
Izgleda da su dvije najmnogobrojnije skupine među fanovima one koje se nadaju da je u pitanju ili JK3 ili Battlefront 3.
-
Kolke smo sreće nebu nijedno od toga.
-
Republic Commando 2 <3
Battlefront bi nakon dva promašaja doista bio zaokruženi EPIC FAIL.
-
Po Marfijevom zakonu..."Upravo zbog toga što većina iole normalnog svijeta želi Rep Commando II, on se nikad neće pojaviti"
S druge strane sve manje željeni Battlefront III mi je najizglednija opcija...ili TFU II čisto radi dolara...
-
Mislim da BF3 neće sigurno. Ali teško moguće da će biti i JK3. Najprije Force Unleashed 2 koji će pokušati biti još veći fail od prethodnika :(
-
Kak god ispadne imam osjećaj da bumo razoćarani.
-
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Republic Commando 2 <3
Battlefront bi nakon dva promašaja doista bio zaokruženi EPIC FAIL.
+1
U potpunosti se slazem.
-
Ipak je drugi po redu Epic Fail....link...al ajd bolje i to nego Clone Wars ili battlefront III, ali gdje da ovaj preživi....al ajd sad kad je živ još više je popizdio i valjda bude još veći unleashed....trailer 0 miožda prvi dio ali ono što je dobro je dual wield...možda backward... Rep Commando...see you later....
-
Jesam rekao da će biti Force Unleashed čim je Obi- Wan u igri :)