Oho nakon sto idem na korpiklaanije drugi put,izgleda da cu ponovno i na diggere.a cek jel taj dan Najtfis u domu sportova?XD
Printable View
Oho nakon sto idem na korpiklaanije drugi put,izgleda da cu ponovno i na diggere.a cek jel taj dan Najtfis u domu sportova?XD
Najtfis je u 4. mjesecu
Ovo je u 2. mjesecu ^^
steta nado sam se da ce dom srotova bit prazan:)
Slušao ja, čim sam čuo da 3 zgodne japanke sviraju dobar Black/Doom Metals natruhama Crust Punka, odmah sam ih nabavio. Onak, čisto solidno, neznam baš jel se isplati od njih original CD nabavljat, večinom ih ljudi hvale upravo zbog te činjenice da su to troje zgodnih japanki, čisto sumnjam da bi imali takvu popularnost da su recimo, ružni europljani. Glazbeno ima dosta prljav i spor zvuk, s povremenim bržim tempom, a la Hellhammer. Atmosfera je užasno depresivna i siva, meni se sviđa, ali najbolje da ti to sam provjeris na njihovom Myspace-u.= Citat =:
Izvorno postao LL21
Zgodne? Ne bas =/
http://static.metal-archives.com/ima...8291_photo.jpg
A ono, ovisi o kutu gledišta, relativno jesu zgodne, meni je ova u sredini zakon, brijem da imam malo čudniji ukus :)
Na žalost zgodnije su nego što znaju svirat. Ovo zvuči ko kad se u rupi nekog banda skupi pijana ekipa ljudi koji nikad nisu držali gitaru u ruci pa malo đemaju.
je poslušao tko novi album Iced eartha, i šta kažete ?
jesam ja , ono nije savrsenstvo ali je veoma dobar.Ocu jos jedan Burnt Offerings :(
Poslušah ja, napisah i mišljenje o njemu u onoj temi "koji album slušate trenutno". Uglavnom, album je definitivno bolji od framing armageddon i to višestruko, ali najviše zbog vokala, Matt je još uvjek odličan. Al općenito, nije nikakav poseban uradak, čisti prosjek ^^
yeah...bolji od armageddona, ali nije nis spešl...
burnt offerings i dalje na tronu...
Dijeli mjesto sa Night of the Stormrider i Horror Show \m/
nahh, horror shoe mi vec manje pase, burnt offerings ko sto sam reko :D
i dark saga, aj :D
ajma sad baš slušan live verziju pjesme Pushit od toola :pray: :pray: :pray:
nešto nenadjebivo
e, da šta kažete na novi album opetha -> watershed ?
meni jedini album koji mi paše s manje death vokala i odličnom glazbom ( burden :pray: )
Nije mi bas sjeo =/
Al je Opeth - Ghost Reveries 10/10
novi album motorheada je sranje.
a ono, opet h trebaš poslusat par puta da ti totalno sjedne, a watershed me stvarno zadivio. Probao sam slušati ostale albume, ali ne ide baš :(= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
kakav je ghost reveries . nadam se da nema puno onih death vokala upada koji me strašno iritiraju
A ono, u vecini pjesama ti je pola clean pola death, sto meni odlicno zvuci
LvOuwJRNhyA
Damn, cura zna headbangati :D
inace ne volim CoF, no ova picoka je predobra! (glas fkorz ^^)
MfMa2lrFxhY
CoF je jedan od rijetkih bandova koji prezirem :(
ova zenska nije iz CoFa :(
prejebena je ^^
Možda čak i doslovno :D= Citat =:
Izvorno postao MTF*
demo, jebo ja vašu mandicu u dupe, kad cete u labin ? :D
cyanide, bejbi! to je to!
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=102536
Ne sviđa mi se =/
opa, toolovac.
nego.. trenutno slusam Isis.
Austrian Death Machine
Solo projekt Tim Lambesisa iz As I Lay Dying. Thrash/metalcore s lyricsima o Arnoldu Šrafcigeru i njegovim filmovima. Uber krieg!
Austrian Death Machine - Get To Da Choppa!
Zarach "Baal" Tharagh
Ovaj lik je alfa i omega black metala. Prejeben vokalist, na gitari je bolji od Jimi Hendrixa i Michael Angela zajedno, a kao bubnjar brži od Inferna iz Behemotha. Poslušajte bilo koji od njegovih 70 demo-a, you'll see what I mean.
\m/
ja nu metal uvrštajem među metal__a Tool je najbolji nu metal bend
http://www.youfail.org
Tool je progresivni rock ako nisi znao :wink:
teško je njih u nešto uvrstit
da, ako ne znas neke osnovne stvari u raspoznavanju zanrova.
kako se usuđeješ tool svrstat u taj žanr :-x :twisted:= Citat =:
Izvorno postao amirix
Tool je čisti altrenative/progressive rock a ne metal a kamoli još nu metal ;)
Ja ne kuzim zas vi pricate o nu "metalu" u ovoj temi... nvm
Evo i plakat a ja jos neznam hocu li tad bit na maturalcu -.-
http://i300.photobucket.com/albums/nn24 ... ncert1.jpg
da bi se ti pitao, o uber-ultra-extra-nano-super troo metalče.
1.šta ste se napalili što sam reko da je tool nu metal_uredu progresivni je rock= Citat =:
Izvorno postao LL21
2.nisam ništa veličo nu metal__samo po mom mišljenju ga svrstavam među metal budući da ga većina ne smatra takvim
3.nisam početnik u metalu_slušam i druge bendove kao : Sepultura,Cannibal Corpse,Napalm Death,Machine Head,Opeth,Slayer,Iron Maiden,Judas Priest,Metallica,Pantera,Faith No More,Megadeth,Anthrax,Guns N Roses,Wolfmother,Black Sabbath i mnoge druge
e sad znate za mene što se tiče muzike__peace :gitara:
wolfmother i ganci nisu mjetal.. samo da znaš za ubuduće.
pre je wolfmother mjetal, nego ganci.. jer wolfmother ima one stonerske pesme, nabijene distorzijom, a ganci su pitomi.
kad već pričam o wolfmotheru, da prijavim da su otišli iz benda basista i bubnjar, ostao samo gitarista/pevač..