Relativno...ako si PC gamer naviknut na glatko igranje, pri tome ne kažem da igre na PS 4 trzaju nego je razlika između 30 i 60 fpsa ogromna a PC monitori podržavaju i preko 120 hza, PS4 će ti biti neigrivo smeće...pogotovo ako se ne možeš naviknuti na kontroler. Ako ti to nije problem i ako si priznaš da je novi slim koštao 1400 kn i možeš stvari gledati šire i objektivno, PS4 je fenomenalna stvar. Ja sam ga uzeo samo zbog eskluziva, odigrao novi Metro na PC-u i to je grafički najnaprednija igra današnjice, ali i kao igra fenomenalne atmosfere i taktičkog igranja na max težini mi je izvrsna, na tragu stalkera. Trenutno sam na zadnjem actu u RDR2 i igranje tog remek djela na malo plastičnoj kutijici mi je super iskustvo, nije uvjek glatko ali ništa kaj bi kvarilo ugođaj previše...igra izgleda fenomenalnao i sigurno mi upada u deset igra svih vremena. Nako kaj ju završim nastavljam sa GOW koji je na pauzi zbog RDR-a, pa nakon GOW bacam se na Uncharted 4, pa onda na Spidermana, Horizon zero + ekspanzija, pa na bloodborne a do kraja godine valjda i Days Gone i obavezno kad izađe TLOU2. Planiram u budućnosti zamjeniti trenutni 50" TV sa nekim 65" i kupiti PS5....da li će to biti odmah po izlasku ili kad se malo smire stvari budem vidio. Uglavnom igram se ko blesav, riješio PS3 eru hitova prije mjesec dana... Ali PC je PC, na žalost bez hrpe GOTY naslova što mi je bio i jedini razlog kupovine konzole.